|
![]() |
#35971 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo ja se vratio sa Sljemena. Leustek odvozio praktički bez stajanja i do gore nisam sreo nikoga, osim jednog davždenjaka ![]() Na Lugarnici se brzo presvukao i krenuo na 52ku. Blata na stazi ima minimalno, ali je lišća napadalo već prilično pa treba biti spreman na iznenađenja koja se kriju ispod. Mokro korijenje na onom nagnutom sigletracku me pošteno razbacalo, ali to je bilo za očekivati. Na onaj kameniti dio prije skretanja za spust na branu sam doletio prilično agresivno i osjetio sam da sam kresnuo prednjim obručem u kamen. Za divno čudo guma je ostala napumpana. Vozio sam na prilično niskom tlaku tako da ovo nije ništa čudno. I tako dođem ja u dom, ostavim bajk ispred sobe, skidam blatnjave štitnike i ruksak kad ono prednja guma napravi šššššššššš i odeeee ![]() Stvarno čudo kako je izdržala do doma. Naravno da nije sve moglo proći kako treba! Negdje na spustu sam izgubio sunčane naočale. Nosio sam njih jer su mi prozirne koje inače nosim na vožnju ostale kod kuće. Negdje prije spusta na branu sam ih skinuo s glave i stavio u džep, barem sam ja tako mislio. Vjerojatno sam promašio džep ili su putem ispale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35973 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35974 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35976 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovako na prvu - jedino što ti može pružiti jest da je rama u L veličini trunku veća nego L Strive-a. Iako je i to upitno u realnosti. Ti si viši od mene, a Strive je opasno kratak, čak i sa lulicom od 70mm. Jedino što je ok, što ovaj Race dolazi sa 750-780mm volanom pa će te to malo razvuć, ali koljena bi mogla biti opasno blizu volanu. Spectral ima 1cm duži reach, isti skoro TT, ali ima kut sica za pol ° veći i tu se lagano izgubi to. Mislim, bit će ok taj bajk tebi (glavno da je L) vjerojatno (obzirom na opremu imat će wow efekt), ali da bi mogao imati malo duži TT/reach pa kraću lulu - bi. Vjerojatno bi ti bolje odgovaralo. Btw, jedan dečko sa njemačkog foruma je vozio ovog TrailFlow Ex-a, rekao je da je super bajk, ali ga je ubrzo prodao i zamijenio sa Wickedom Comp (misleći da ide sa konja na magarca) ili čak onim 170, nisam više siguran. Uglavnom, rekao je da se YT puno jednostavnije penjao, lakše i da je nizbrdo čak bio jednak ili bolji od TrailFlow-a. To je uglavnom bio njegov zaključak. P.S. Na Canyonove kilaže dodaj ~0,5kg za L veličinu.
![]() |
#35977 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
E Vuco, hvala na postu. Sile, hvala i tebi na trudu, ali Vuco te poprilično nadmašio, a i meni 140mm hoda nije +, ali 650B bi stvarno htio probat, ali sa malo više hoda ![]() Sad, TT lenght i Reach su kao na mome Dreku, li la, 5mm razlike za TT, a Reach je mislim 1mm razlike. Na Treku imam 760mm volan + 50mm lulica i to mi je ludilo. Ostalo je sve tu negdje kao sa mojim Trekom osim kutova i nekih dimenzija radi Trek Virtual veličine. Škicao sam dosta Wicked 650B i skoro ga uzeo (praktički i odlučio) i onda nema L-a... pa ćemo vidjet što će oni donijet, opet vjerojatno neka bolest za cijenu ![]() Sad ću se nešto igrat s geometrijom Fuela, pa ću malo istestirat kako se ponaša s različitim hodom vilice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35978 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#35979 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#35980 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile i Vuco su već rekli ono glavno, ali sam ponajviše mislio na piganje Strivea. Mislim, piše im u uputama za korištenje bajka da piganje stražnjeg trokuta nije opasno za život i da se može vozit ![]()
![]() |
#35983 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
http://www.pinkbike.com/news/5-Movem...ique-2013.html evo, pa da svi znamo skretati ![]() ja trebam naučiti u desno, u ljevo već znam pomalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35984 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Live from sunčana Lugarnica! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35987 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Imali 'ko za Sljeme sjutra popodne, okolo 13h sa tunela?
![]() |
#35988 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35989 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Možda nekome dobro dođe ![]() Ovih dana sam bio zainteresiran za kupnju alata za bicikl iz vana.. Cijene su oko 400kn (60-70$) na više.. Danas je kod mene u Lidlu u velikom ŠATORU na Kukuljanovu počela velika rasprodaja svega i svačega NEPREHRAMBENOG.. Sve što se tokom godine prodavalo na njihovim akcijama sada je do 50% jeftinije. Masa ljudi, kopanje po kutijama, urnebes ![]() I ne biste vjerovali što sam odmah vidio i kupio, alat koji je inače kod njih bio 300kn, sada je 149kn.. Sretan ko malo dijete jer mi je 250kn u džepu pošto sam se taman spremao uzet ovo: http://www.planet-x-bikes.co.uk/i/q/...worth_tool_kit ![]() Pored toga imate onaj stalak također za 149kn.. fotka alata 1: http://www.pohrani.com/f/a/81/256XHx...1017212732.jpg fotka alata 2: http://www.pohrani.com/f/6/13m/4lwQb...1017212822.jpg Jedino trebam uzet Hollow Tech 2.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35990 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Kupujem točkove za bajk i vjerojatno ću od Zlaye uzeti njegove Roval Traverse, ali imam jedan problem. Pošto imaju 15mm prednju nabu, a moja je Reba 9mm koju sa onim RWS koristim, mogu li ovaj "adapter" koristiti? Lik koji ih prodaje kaže da će to raditi. Naime, poslao sam jedno 2 mejla dečkima u Protei te ih i zvao jedno par puta, Specu u Sloveniji i još ovima u Maratonu i Bajkmaniji. Jedino mi je lik iz Bajkmanije odgovorio da nema takav adapter, ostali nisu ništa ni odgovorili .!. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35991 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Javi se g. Bruni u Protei (radi u poslovnici u Jastrebarskom). Meni je jako brzo odgovorio da za iste kotače, ali 20mm osovinu treba čekati 20ak dana i da košta 20-25€.
![]() |
#35992 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ima li tko kakva iskustva sa felt biciklima? Ovaj mi je nešt upao u oko http://www.felt.hr/trgovina/pregled/six-70/ , ili možda ima tko kakav bolji prijedlog oko tog iznosa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35993 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo poslao sam čiki mail pa javim ako mi odgovori. Valjda hoće... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35994 |
Registered User
|
breg
danas tunel - 13h, Dado, Mate i brko ![]()
![]() |
#35996 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
-->
Citiraj:
![]() http://www.kozmo.hr/files/file/brošu...stopad2013.pdf GIANT Revel 1 Disc -->2799,99kn GIANT Revel 0-->3359,99kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35997 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.chainreactioncycles.com/h...t/rp-prod81489 To bi trebalo raditi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35998 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
neće. shell, tj. tijelo nabe jer drugačije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35999 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jel to samo meni otkad smo usli u EU sve sporije dolaze stvari poštom ili?? Naručujem sa superstara i uvijek si računam ako u nedjelju naručim, do petka je kod mene, međutim evo zadnji puta sam dobio tek za 7-8dana, a danas očekivana pošiljka nije stigla.. A i naručivao sam neke đinđe s ebaya i ispod 3tjedna nisam dobio, a evo jedna stvar ulazi sutra u 6tjedan dostave (ofc, podigao sam claim). Bas kad se cijelokupna situacija popravila i sve sam dobio izmedju 10-20 dana, sad odjednom šipak.. wtf..
![]() |
#36000 |
Registered User
|
uf Sljemena...eXtra gripozno, lišće se ne doživljava uopšte...kombinaciju izvozili 3 štrumpfa...i ja se prosuo ali onako teatralno sa +2 km/h na onom skretanju ulevo na oštro mislim na 57icu kad se izlazi iz onog kanala širokog sa kamenčugama. Što se tiče lišća malko mi je sada teže naći pravu liniju ali kad se Mateta uspije uvatit onda je to mleko ili putar ![]() EDIT: zaboravio sam napisat da na samom početku kombinacije iza prvog levog zavoja čeka iznenađenje u vidu raskopanog terena pa pripazite jer se lepo nabere brzine čim se krene...
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 19.10.2013. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|