|
![]() |
#35941 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35943 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Hebeš HT ![]()
![]() |
#35945 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35947 |
Premium
|
http://www.canyon.com/_en/mountainbi...55#tab-reiter2 Sex on wheels. Bit će moj i Božji jednog dana.
![]() |
#35948 |
Samsung Mob!ler
|
Ja ću kad prodam Dreka vjerojatno na ovo. http://www.canyon.com/_en/mountainbi...ke.html?b=3263 ili http://www.canyon.com/_en/mountainbi...ke.html?b=3266 Još nisam načisto sa sobom. Do prije koji dan sam bio za Torquea, ali ovaj setup me poprilično privukao. Jedino što Strivea ne bi htio ni probat provozat po Azbestozi i trenutno mi je Torque ispred... hm, hm, hm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35951 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Slin na obojicu! Kako brutalno slozeni bajkovi, al strive bi ja radije ![]() Mici jbt, pa kakva je azbestoza da mislis da ti strive nebu dosta za nju ![]()
![]() |
#35953 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Azbestoza nije za naše bajkove, previše je tu kamenja. Za turističko razgledavanje je 150-160 bajk ok, ali ako hoćeš skakati i prolaziti rock gardene nećeš se usrećiti. Nije da se ne može, ali potrgaš bajk za čas. Jednom sam pao na azbestozi jer sam se malo zaletio a nisam znao stazu i srećom samo zaradio ogrebotine na kruni i lowersima, ne i stanchionsima... Al da sam popio kamen, jesam, i to je donji, lakši dio staze. Gore je kamen na kamenu, stvarno je staza kul.
![]() |
#35954 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#35955 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
Greda je isto posebna prica, da je Greda kao bike park (zicara radi koje si gore na vrhu za sekund) i da se kolicinski spustas kao u bike parku, na polovici dana bi radio temeljni servis bikea. @Nik, pa odavno je to ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 16.10.2013. u 09:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35956 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Da sada kupujem bajk ne znam na kaj bi isao. Na strive-a sa PIKE-om ili na Spectrala koji je mrvicu laksi bajk. Stvarno bi bio u nedoumici. Oba bajka imaju super opremu i bila bi teska odluka kaj uzeti ![]() Jel netko zainteresiran za moga Endura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35960 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
osim što bi više dobio, već ima i kupca za ramu ![]() moj slučaj sa onim crvenim DaBombom je da sam ga kupio za 5000kn, krekao ramu i prodao u djelove za 5500kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35961 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Jel ima tko kakvo misljenje o ovome? http://www.ebay.com/itm/29ER-Carbon-...item485af45a8a kolko je to kvalitetno napravljeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35963 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni je Strive na nisanu od kad se pojavio, ali nikako da ga kupim, tak mi je pao grah kad sam bio u kupovini, nije da se zalim ![]() Spectrala sam takodjer snimio cim se pojavio, stvarno je lijep, ali Strive mi vise odgovara. Bajk preko 160mm hoda nema teorije da kupim, jednostavno se ne poklapa s onime sto planiram raditi na bajku - a to su AM cjelodnevne voznje, avanturistitckog tipa (a la 3 dana Velebita ove godine). Za FR i DH voznje prvenstveno nemam vremena, a bome nemam ni nekog interesa (izgleda da sam vec stara konjina pa nisam za takvo divljanje), a da imam interesa vec bi smislio pare za jos jedan bajk u garazi (na opce zgrazanje bolje polovice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35964 |
Premium
|
Spectral bi trebao bit bolji od Strivea, barem što se rame tiče. Ovaj za 2200 eura je komplet bajk savršen, reverb, talas, kotači, rama, pogonska grupa, jedino kočnice koje prodam i uzmem slx za iste nofce. Za tu lovu ima novi Trance, ali nije tak dobra oprema. Plus je što je iz hrvatske, i vjerojatno bi popust mogao uhvatit.
![]() |
#35965 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Jutros me kiša zeznula za vožnju, ali čini se da će popodne biti super vrijeme. Na tunelu sam u 14:00, ako netko želi voziti nek se javi do tada da ga pričekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35966 |
Gear breaker!
|
Max, da stavis da ide bajk u djelove, dam ruku u vatru da bi dobio 10ak ponuda za ramu unutar sat vremena ![]()
![]() |
#35968 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nik, šta kažeš da potrošiš gume u tjedan dana? I tako 57 tjedana? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=213xt08LjuM
![]() |
#35969 |
Gear breaker!
|
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 16.10.2013. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35970 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003