|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ati Radeon 9550
Kupujem karticu... Nisam neki gamer, gotovo uopce niti ne igram igrice, samo dok izadje nova FIFA ili tak neka slabije zahtjevna igrica da ju malo isprobam. Pa sam odlucio uzeti: ATI RADEON 9550, 128 MB DDR, AGP 8x , DVI, TV out za 425kn Meni treba kartica za gledanje filmova na TV-u i nist posebno. Bi li bila ta kartica dobra za te neke moje zahtjeve, vise mi je vazno da je grafa stabilna! HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
...ili imate prijednog za neku bolju karticu u tom rangu, mozda neku Geforce-icu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogledaj malo kaj se rabljeno sve nudi za 500 kn na buvljaku . inace , ok izbor za nezahtjevnog korisnika, jedino pripazi da ima 128 bitnu memorijsku sabirnicu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ja imam gore navedenu karticu i za te novce je O D L I Č N A !!! Vrlo se dobro snalazi i sa zahtjevnijim igrama. Npr. Ja igram HL2 na najvišim detaljima ali bez AA. Pa pogledaj na forumu ima nekoliko tema o toj kartici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Ati Radeon 9550
Citiraj:
....i vise nego dovoljna,slobodno je uzmi samo pripazi kako je vec netko spomenuo da je 128 bitna...
![]() |
![]() |
#6 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Da definitivno je to dobra kartica za ne baš zahtjevne korisnike
![]() |
#7 |
Hejter
|
hehe , joj sta volim kad i ja nesto tocno kazem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
yes....9550 najbolji je izbor za ove novce. to se je vec nekoliko puta u zadnjih par mjeseci reklo. eventualno ako nadjes neku 9600pro polovnu, ali kao nova, ova je odlicna.
![]() |
#9 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
evo i ja potpisujem da je kartica odnlična ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
je kartica za te novce je super, ali tisi napisao da ti treba "kartica za gledanje filmova na TV-u", iako bas nekuzim ovo jer filmove na tvu gledas preko televizora a ne preko kompa :confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
|
divx i dvd ziher koristenjem tv-outa |
![]() |