|
![]() |
#12511 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Šta je konkretno vrijedno pažnje u tom filmu? Napet je toliko da sam ga u tri navrata pokušao odgledat do kraja jer sam u prva dva zaspao. U trećem sam išao prat suđe. ![]() Film je smeće. Efekti su dobri koliko i puno jeftiniji filmovi, sterilna izlizana priča stara min. desetak godina, likovi jednodimenzionalni. I ako se ima dovoljno strpljenja progutat standardno sterilno bježanje i naganjanje prožvakano u istom stilu kroz stotine filmova, jedinu priliku gdje mogu barem nešto značajno učiniti useru gadno. Kada u labos-postrojenju pretpostave riješenje (koje btw. zvuči priglupo na drugi pogled), šalju uz Njega ženu bez šake na zadatak koji bi trebao spasiti svijet. ![]() Zatim, nakon nadmudrivanja i ubijanja tucet zombija, lik se napokon dokopa ampula. Ali, ne može izaći jer se jedan jedini zombi našo na vratima. ![]() A prije toga lik je preživio i nadjebo desetine tisuća zombija. Sad mu taj jedan mudonja razjebe cijelu koncepciju i natjera ga da praktički izvrši potencijalno samoubojstvo ubrizgavanjem uzročnika bolesti. ![]() Pretpostavljam da si malo zombie filmova gledao pa ti je zbog toga ovaj napet!?
![]() |
![]() |
#12512 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12514 |
Premium
|
OK, pokusavam vec pola sata naci ovaj film ali nemogu, pa molim za pomoc! Azijski horror u nekom labirintu, u mrklome mraku... Mislim da je na coveru covjek kojem se vidi samo glava i za tu glavu ga prima crna velika šaka sa dugim siljatim prstima... Naziv filma je engleski na IMDB kolko se sjecam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12517 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12520 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
od ovih novijih..za ubiti 2h sasvim dobri filmovi.. the purge pacific rim the lone ranger ili malo stariji pulp fiction riddick 1 i 2 airplane! the silence of the lambs |
![]() |
![]() |
![]() |
#12522 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Manje propagande ima u filmovima Veljka Bulajića. |
|
![]() |
![]() |
#12523 | |
Premium
|
Citiraj:
Haze Jel gledao itko od vas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12525 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ekipa, jeste gledali Lone Rangera s Deppom? http://www.imdb.com/title/tt1210819/ zabava zagarantirana |
![]() |
![]() |
![]() |
#12527 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#12528 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
scene sa konjem su mi super ![]() solidna zabava i predvidljiva radnja |
![]() |
![]() |
![]() |
#12529 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12530 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
The Mechanic - nije loše. Pogledajte original sa Bronsonom. Ta uloga je više odgovarala njemu nego Stathamu. Stathamu su Expandables i Transporter max. domet.
![]() |
#12533 |
in-plane switched
Datum registracije: Sep 2013
|
the east vrlo zanimljiv i angažiran film o korporativnoj politici, mehanizmima zaštite iste i alternativama koje globalna zajednica ne doživljava na taj način, barem ne 'po defaultu'. svakako vrijedno gledanja, premda pati od - ne toliko scenarističkih nelogičnosti - koliko od klišea da je svaka revolucija zasnovana na principu vlastite pravednosti. preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12534 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ima i koja iznimka The bank Job - meni nije loše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12535 |
Premium
|
Ja sam jučer po prvi puta pogledao Green Mile (znam, sram me bilo). Odgađao sam i nikako i nikako, i jučer nije bilo robe za gledati, pa ajde. Mogu reći greška što sam tako dugo čekao. Svim preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12536 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Rush Fenomenalan film. Ni u jednom trenutku nije bio dosadan. Mislim da je ovo najbolji film koji sam gledal ove godine, svakako preporuka. I ako netko čita onaj EVO magazin, uz film u extreme dvorani se dobije taj časopis gratis ![]() Pacific Rim Neznam zašto vam je film toliko loš. Nemože se od tog žanra očekivati neko prosipanje pameti, ali film je čisto solidan. Meni je bolji od Iron man 2 i 3 i svih transformera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12537 | |
in-plane switched
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
prestrašno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12538 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12539 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Gledao danas malavita i ono,da sam ga gledao doma sve 5...gledljivo...al dat za kino je ravno debilizmu. I da,kužim da je mozak na paši al otkada svi u Francuskoj govore engleski s pidgin naglaskom? Ko da nikad nisu bili tamo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|