|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Nova kućna WiFi mreža
Dosadili mi moji stari, napolkrepani ruteri/modemi za ADSL pristup i zafrkancije sa dd-wrtom na Siemensima sx763 i njihovom radu u range exteneder modu i sličnim glupostima. Sve kombinacije sa tom starom opremom kojom sam imao do sada su mi se rušile i radile nestabilno i uvijek neki problemi. Želio bih znati ako imate kakve prijedloge kako čitavu kuću obuhvatiti WiFi signalom a to radi kako spada - stabilno i brzo Situacija što se tiče prostora je ovakva: kuća ima 3 kata, dvorište ispred i iza kuće. ADSL linija se nalazi na srednjem katu i tamo bi trebao biti smješten ruter na koji se spaja ADSL linija. Što bih želio postići: - wireless pokrivenost po cijeloj kući (n-standard) - idealno s glavnim ruterom i access pointom za svaki kat - mogućnost spajanja po jednog printera usb-om na access point - mogućnost spajanja network storagea na svaki od routera/AP-a Ima tko kakvu preporuku opreme koju kupiti, a da je sve ovo gore navedeno moguće izvesti? Naravno da bih želio potrošiti čim manje love, ali spreman sam i uložiti neki nešto veći iznos ako sam siguran da će sve funkcionirati kako spada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|