|
![]() |
#35402 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Danas kod tunela oko 9:30... (podsjetnik za Sasu i ostale koji mogu doc)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#35403 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Planira neko od vas ici na vlb maraton? Velebitski MTB Maraton: 21.09.2013./ 2. izdanje Starigrad Paklenica / Južni Velebit / kanjon Zrmanje / Jasenice 85 km / 2500m+ 45 km / 1350 m+ 22 km / 400 m+ http://www.adventurerace.hr/hr/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35404 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
![]() Nikad još nisam sudjelovao na sličnim manifestacijama ali baš mi se ide, na tom jugu Velebita nisam bio, a čini se očaravajući. https://www.facebook.com/media/set/?...1844434&type=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35405 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ok, meni je dosadno ko psu doma, ekipa me za kosarku odjebala, pa idem malo do Grme raditi pizdarije. Ak se netko oce pridruziti bit cu sljedecih sat i pol - 2 gore
![]() |
#35406 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Shosh, trebao si do ST... Destro je praktički do danas samo na prijevoz potrošio, a tako bi i ti. Danas je bio oduševljen kao razdjevičena maloljetnica. Da je bio na najboljoj stazi u RH koju je dosad probao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35407 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ta stavka i je glavni problem za potegnuti do Splita. Doduse meni je trenutno glavni problem mali bebac doma, a za ostavit zenu solo na vise dana necu ni pitat, jer sam vec ispucao bonus na trodnevnoj turi po Velebitu ![]() ...ali iduce sezone ima da odem na turneju s Jekyllom dolje ![]() btw, ceka se report i fotke s te najbolje staze u HR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35408 |
Gear breaker!
|
Eh, lako je pricati kako se malo potrosilo nakon puta ![]() Nisam mogao otici na put i racunati da necu nista potrositi. Jbg, da mi je zao, bome je ![]() Btw, u subotu me neki vrag piknuo u ruku (nisam vidio kaj, na spustu je bilo) i sad je vec cjela podlaktica natekla. Ne boli nis spec, ali izgleda totalno friki i svrbi za popizdit. Kaj ima na sljemenu da tako jako pika?
![]() |
#35409 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
da mozda nisi na ovog naletio? http://en.wikipedia.org/wiki/Addax ![]() kak inace reagiras na ubod ose, pcele i slicnih? najvjerojatnije je nekaj od toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35410 |
Gear breaker!
|
Pretpostavio sam da je osa, al nikad nisam imao ovakvu reakciju. Zadnji put kad me osa piknula mi je prst bio natecen 2-3 dana i onda je sve bilo ok. Tolko cu i ovome dati uz ledanje i mazanje, al ono, iznenadilo me Oo
![]() |
#35411 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sto god te upiknulo, ocigledno je da na to imas alergijsku rekaciju. Mene je danas spicio bumbar posred dlana, berem jabuke i uberem bumbara ![]() Kako djubre ima dug zalac, tanak kao vlas kose, ostao mi je zapiknut u dlanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35412 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Pa uz mene mozes racunat da cemo se jeftino snac. ![]() a sad put i nije toliko skup, pogotovo ako vas se skupi par u auto... al ajd, bit ce puta. Nik, moram te razocarat. Ima nesto slika s uspona, ali za spust... sve u jednom dahu. Nista zahtjevno, ali ima svega, kamen, suma, zemlja, rahlo, utabano, pijesak za driftanje, doslovno svega. Kaze da mu je dosad samo Gera bila bolja. Sutra bi isli snimat edit tamo, ali cemo vjerojatnije ostat na Marjanu pa popodne mozda Mosor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35413 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pozdrav Uzeo bi MTB do max 2500 kn u Zagrebu Za sada su mi najizgledniji kandidati Trek 820-2000kn Trek 3500 -2160kn Treba mi samo prednji amortizer, ne trebaju mi disk kočnice. Pa ako znate gdje ima na popustu za gotovinu neki sličan ili bolji uz ove uvjete molim savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35414 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo prvog potrošenog materijala na novom Cubu ![]() Na dropu su mi uletjele dosta jeftino "Nukeproof Electron" pedale , pa dali tko ima iskustva s istim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35416 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35417 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
bang for a buck ![]() dobra ponuda, a meni uletjele superstarke ![]() m mmmmmm mmmmmmmmmmmm sexy zlatne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35418 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#35420 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#35421 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35422 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35423 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Za 200kn su super! P.S. Ako nekoga zanima, napisao sam mali osvrat na Orux Maps aplikaciju i kako i šta i gdje. Generalno sam otvorio temu kako bi mogli izmjenjivati download-ane mape jer se jako sporo skidaju! http://www.dropbike.com/forum/viewto...363395#p363395
![]() |
#35424 |
Registered User
|
Koristim se već jako dugo OruxMapsom, nisam imao problema u downloadu mapa, bilo koje vrste. Pokreneš i preko noći ti skine 4 GB npr. Inače, odlična aplikacija, mene čudi da se ovdje ne stavljaju KML-ovi pokupljeni s njom za zanimljivije destinacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35425 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Eto sada Tema tamo pa stavljaj tamo i dakako, stavi i svoj osvrt, kako, šta i gdje treba raditi da se skine mapa! Ja sam radio po ovom tutorialu i sve je to super, ali brate mili, 670minuta skidanja za 160Mb i 14500 fajlova! S čime ti to skidaš, baš na mobu preko oruxmaps-a ili preko desktopa? Pitam jer čisto sumnjam da će netko skidati mape od 4Gb preko moba, osim ako nema WiFi, a ja nemam!
![]() |
#35426 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35429 |