|
![]() |
#35371 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
^lol, padobranac ![]() Edit: evo krpa ljepe ponude ak oces oba obruca mjenjati http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=88049
![]() |
#35373 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Sljeme - subota
yo raja, 'oćel ne'ko na Sljeme sjutra, malko ranije, okolo 8h kontam bit na tunelu. Nije da mi je vrućoća posle, već imam vatrogasnu zabavu posle ![]()
![]() |
#35374 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ak otpadne u 9 trg sa frebdom onda dodem. Javim jos |
![]() |
![]() |
![]() |
#35375 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Se vozika tko ovih dana i zašto baš ne? ![]() Kakvi su ovi štitnici koljena što su na akciji u rog-jomi? Ima li ih netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35376 |
Gear breaker!
|
Ja sam u subotu na sljemenu 110%, sam trebam vidjeti kad tocno. Btw imam 2 zamolbe. Prva ide nesretnicima koji su vozili truativ GXP, buduci da sam i ja sad medju njima ![]() Jel vam ostala koja ispravna BB casica il ste bacili? Tek sam ga stavio, a vanjska vec melje ko mlin orahe Druga: jel treba netko folije za zastititi bajk? 75kn dodje 25x65cm, meni ni pola od toga ne treba pa da popola uzmemo?
![]() |
#35377 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
jel vi kaj vam GXP cesto odlazi stavite dovoljno spacera? to sam skuzio kad menjam ljudima da nemaju dovoljno spacera i onda se podrobi brzo...
![]() |
#35378 |
Gear breaker!
|
Neznam deda, ja sam ga uzeo nacetog ![]() Zmija ga je montiro pa nemam pojma kolko spacera je gore. 73mm BB je inace
![]() |
#35380 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35381 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Gdje ste ono rentali nosace za bike za auto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35382 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Ja danas odradio jedno od najgorih sljemena ![]() Jedan od svijetlijih trenutaka je uspon jer sam napokon zamjenio 25t kazetu s 34t. Pripazite na stepkama je još uvijek izvaljeno ono drvo i ne može se proć (nisam isprobavao se provlačit). Tak da sam išao prek runolista. I pošto ne znam taj put, išao sam onim putem prije runolista desno (mislim da je jedinica - tam isto izvlaće drva). Za spust sam išao isprobat 57icu i tu sam napravio totalni fail. Gornji dio kad se prođe cesta je raskopan, hrpa rahle zemlje po kojoj se baš i ne može vozit i nakon toga kod izlaska na cestu se mora pazit jer je izlaz zametan s velikim balvanima, a ako se ide prek alternative, na dnu dropa je još par balvana tak da je tu najbolje prenest bajk. Ostatak staze je ok, samo što sam ja pametan fulao skretanje desno kod stupa žičare i produžio ravno. A tu sam mogao birat između rokenrola u provaliju i gipsove staze. Skrenuo na gipsovu i tu više ne znam na kojoj sam stazi završio, ali kroz cijelu stazu se proteže neka vododerina 20-30cm duboka tak da je nevozivo. Izašao sam kod onog raspela na makadamu na Lonjšćini. Naravno da me na izlazu uhvatio pljusak, a na putu do doma i tuča, a kad sam napokon dosao doma opet je zapičilo sunce ![]() Nego na spustu mi se čulo nešto ko da mi je žbica puknula, ali sve su na mjestu. Neke su malo labavije, a neke čvršće. Jel bi bilo pametno otić pocentrirat kotač? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35383 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35384 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35385 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#35386 |
Registered User
|
elem raja, ako nema interesenata za raniji start onda storniram i ja, nije mi vakat još ići sam po šumi, da nebi belajio ![]()
![]() |
#35387 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35388 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Danas Kutle, flor385 s DB i ja odradi jedno od boljih Sljemena! Lonjšćina - Lugarnica - Puntijarka - 18 - 36(Strmopeć) - Pilana - 19. Na stepkama malo posla za Jacka i Čuksa, ![]() ![]() ![]() al za silu, može se i nekako provući na drugu stranu.. ![]() u Lugarnici sreli i upoznali Flora385 s DB na Coticu ![]() Jedini zajeb dana tj. vožnje bio je što sam se dao od Kutlea nagovorit na 18icu + pedaliranje do Puntijarke po cesti.. ![]() Na 18ici smo uletili u svježu sječu, još se miris piljevine osjetio u zraku.. ![]() Šteta... Ni 18ica nije što je nekad bila,, em je cijela raskopana i puna granja još od ranije, em su sad friško posjekli! Dam se kladit da ako i maknu veće grane, ostavit će hrpu granja posred staze! ![]() ![]() Nakon Njivica se spustili 300m dalje dolje po 18ici do 36ice-Strmopeći (tih 300m po Bikćevičevoj doslovno smo gurali bicikle nizbrdo, iako nitko nije prolazio, al da nas nedaj bože ne uoči neki planinar)! Dečkima sam pokazao čari Strmopeći! ![]() Skinuo uspon samo tako, ![]() ![]() Kod Pilane produžili jos po 19ici do donje postaje žičare... Inače, uspio sam sjebat zadnji mjenjac! Potpuno spigao cage + ne znam koji put savinuo dropout, sad mi u vožnji treperi lanac.. a aluminijski cage bi mogao puknuti samo tako pri ravnanju--- em sam potpuno pojeo kazetu. stalno neki troškovi! ![]() Ozbiljno razmišljam o ROHLOFFu! Kad si pobrojim koliko bum po sezoni promijenio kazeta(u) i lanaca, sjebao mjenjaca i slicnih pizdarija, ugoročno definitivno ima smisla. Kupi teraj i vozi bar 5 godina baz ikakve zajebancije! samo tu i tamo ušpricat ulje i to je to! Neuništivo!! Čitam da ljudi još voze prvu seriju iz 1998 god!!!! ![]() Jedino, u mom slučaju treba prožvakat pola kile viška, uspoređujući s sadašnjom pogonskom grupom! Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 13.09.2013. u 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35390 |
Gear breaker!
|
![]() |
#35391 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A gle, meni je GXP proizvodio takve zvukove da su se ljudi okretali po cesti da vide sto to ide ![]() Lijevi lezaj je nestandardni, i bas se mozes slikati, odnosno naruciti novi BB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35393 |
Gear breaker!
|
Uf, a kako ga je sexy voziti i gore i dole ![]() Sutra opet, cim me zenska pusti!
![]() |
#35394 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
fino vas se skupilo, mi smo ovaj vikend u gojzericama :-) nije mi krivo sto nemamo bajkove,jer puse jak vjetar u gorskom...
![]() |
#35396 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, penjanje super, spust po osmici malko dosadan i pun blata...jp bi pregrmio sve to da nema onog vrazjeg penjanja na kraju di noge vise ne slusaju. @ zubich - si mislio po cesti il lojsteku...neznam dal mi noge mogu prezivjet dva dana za redom, a ide mi se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35397 |
Registered User
|
Sljeme - nedilja
elem, imal koji birtijaš pa da ide večeras anva pa mu paše popodnevni start? okolo 15h sa tunela? ja noćna sada...
![]() |
#35398 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35399 |
Treba kaj skurit??
|
Nesto bljak ![]() Preskocit cu ipak sutra...noge ne slusaju bas, a i trebo bi se jedan dan i naspavat. Slijedeci vikend lojstek pa 18-20 subota pa ko oce |
![]() |
![]() |
![]() |
#35400 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Vožnja
kao što Nik reče, skupilo nas se popriličan broj, čak devetero. odigrali Lo-Lu-ČL-44-Hu-20-Do par fotaka mutnih mobitelskih.. deda zažmuri! ![]() čilanje pred Hunjkom ![]() tj. čekanje završetka krpanja brojjedanove probušene gume. MIK aktivno a Dario pasivno pomaže, u tom postupku bicikloljupcima neminovnom.. ![]() Zvezda dana! ![]() Banda na Danjki... na gotovs za 20ku ![]() Osmeriptih najmutnijih... deda ovo fakat nemoj gledat! Nik ![]() Sale ![]() Elvis Stanić ![]() Šoši, aka Flow With Uteg ![]() Broj4 ![]() Pux - daunhilaš na hardtejlu ![]() MIK ![]() Dario14 ![]() i fotka dana.. Umiljati psić kod Dotke! Elvis ga je čak pokušao i podragat, rekordno je odustao (na cca. četiri metra distance) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|