|
![]() |
#5942 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Da li koristiš original 3d naočale? Vjerojatno ti lagano proupušta sliku koja treba ići na suprotno oko, tzv. 3D crosstalk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5943 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5944 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dali su ovo odgovori za moje pitanje, nadam se da jesu. Citiraj:
nažalost nemam nikakav dvd player ili media player, ali svi filmovi koje gledam preko kompa su savršeni, bez ikakvih ghostinga ili crosstalka, pa da komp nije relevantan za gledanje filmova onda si nitko nebi radio htpc sisteme, već kupovao dvd playere i media playere, uostalom moja grafulja ima mogućnst 3d saphire 6670 giga rama, ddr5. Citiraj:
Da, koristim original panasonicove naočale baš za moj model tv-a.
Sig-5 redova normalne veličine max ![]() Zadnje izmijenjeno od: sharkri. 26.08.2013. u 19:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5946 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jer može prijedlog TV-a 32" ili 37" (bilo lcd/led), snjim bi zamijenio HP zr24w monitor i panasonic 42" plazmu koja mi služi samo za gledanje maxtva - overkill (projektor je za filmove), cijena u ovom slučaju nije bitna, samo da je taj tv dobar koliko god može bit, da je crna bolja neg na monitoru, odaziv nikako nesmije biti lošiji, zbog igri, isl. Wirelles, smart ovo smart ono mi je skroz nebitno. Ako je razlika u cijeni samo zbog tih stvari koje mi netrebaju onda može i jeftiniji model sa istom kvalitetom slike. Mora imat i rupe za mount jer ga mislim na zid okačit. Gledao malo po nabavi, ok se čini samsung UE37D6510, sad dali je to stari model i dali ima nešto bolje u toj veličini nemam pojma... Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 28.08.2013. u 06:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5947 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Znači da ti je slabi signal istih programa tj. da ne hvata ništa sa 38-og kanala gdje su ti programi. Gdje ti je sada okrenuta antena, na koji odašiljač? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5948 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
TEST i to ako ga još nađeš sa Sharp UV2A panelom (oznaka LK400D3LC) budući da je prošlogodišnji model. SmartTV mogučnost možda nisu na razini Samsung/LG, ali je SD/HD slika jedna od najboljih koje sam vidio. Taj Samsung je 2011 model i u usporedbi sa ovim Philipsom odron!
![]() |
![]() |
#5949 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
ne znam, to ej bila rotirka.. ali ej ne koristim vise, moram vidit di je ostala okrenuta.. okrenit cu onda ako se moze na odasiljac BELJE.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5951 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
46F6400
![]() |
#5952 | |
Premium
|
Citiraj:
edit: uglavnom.. kontrast, crna, odziv ekrana bi trebao biti daleko bolji neg na hp zr24w monitoru? btw 400hz igra ulogu samo kod 3d-a? (ili od 4g stare panasonic py42 plazme?) Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 28.08.2013. u 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5956 | ||
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Teško je očekivati da LCD ima bolju crnu od plazme (osim ako se radi o nekoj entry level), ali zato plazma ne može prikazati bijelu kao što može LCD. Citiraj:
Ukoliko je igranje (npr. Multiplayer FPS) primarno većina monitora biti će bolja od bilo kojeg TV-a. U današnje vrijeme ne možeš dobiti sve u jednom osim ako to pretjerano ne platiš. Ukoliko te zanima CRT-like igranje igara na LCD monitoru i ne smeta ti što se radi o TN-matrici pogledaj ovo... Benq XL2411T LightBoost Radi se o LCD 120/144Hz monitorima sa brzim odzivom i minimalnim input lagom kod kojih se pozadinsko osvjetljenje naizmjeničo pali/gasi (120Hz) i na taj način gotovo potpuno eliminiraju blur i ghosting! Naravno da kvaliteta prikaza nije na razini IPS-a, ali kome je primaran K/D ratio nije ga ni briga!
![]() |
![]() |
#5957 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#5960 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako su na današnjim tv-ima nekakve minimalne vrijednosti 30ms onda ništa od toga do daljnjeg... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5962 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5963 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa to i ja velim... nemojte uzet sad audioquest za soma kuna, ali brate 100-200kn za kabel kroz koji prolazi miljardu mrtvih signala - kaje to stvarno problem nakon kaj si dao za telku ono 4-5-6-10-20 somova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5964 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
potpis. nije da bi isao kupovat HDMI kabel od 1000kn, ali brate mili moze svako ko uzme TV od nekoliko milja uzet neki kabel od 80-150kn, a ne neki cajniz srotex koji samo sto se ne raspadne kad ga u ruke uzmes. ako nista drugo uzmite u obzir ako vam se konektor raspadne pa napravi kratki spoj, baj baj konektor na TV-u, ako ne i cjeli TV. desavalo se. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5965 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
+ ovi u servisu će ti blagog izraza lica reć - evo gospon gorilo vam je na hdmi konektoru i to je spalilo telku ergo fizičko oštećenje i dovidženja ![]() samo se sjetite koliko je dobra telka koštala i sada to iz maraka prebacite u evre i eto nas na jubilarnih tisuću, a i to je debeli consumer class imho... koliko od nas je doživjelo (i preživjelo) c/b telku čisto zato kaje telka u boji (koje obično i dan-danas rade) bila jako preskupa za neki radni narod. nisi ti u klasi 3-4-5k kn uhvatio boga za yaya... prave stvari počinju od 10ak k kn na više, a i tu naravno ima nijansi. ista priča sa laptopima od 2-3-4k kn... pa ja kada to otvorim mogu se samo nasmijati, ali to je 200x puta jače od starog ibm-a koji je prije 10 godina koštao 40-50k kn i to ne bez razloga , ali taj bu nadživio nas sve vamo na forumu. ono što hoću reći... konkurencija je velika, ali opet bez ozbiljnih para nema ni ozbiljnog hardveraja, makar je jaz vremena donio puno manje razlike između klasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5967 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Al' ga vi filozofirate s kablovima. Analogni kablovi su bili puno osjetljiviji na tip kabela (sum, smetnje, interferencija..). Kod digitalnog prijenosa to je manje. Naravno, pod uvjetom da RADI. Ovo me sad podsjeca na audiofile koji CUJU razliku izmedju jeftinog i skupog optickog kabela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5968 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Da ključan je onaj dio RADI - sad baš riskirat sa jeftinim kablovima prilikom spajanja na skupu opremu? Koje su posljedice ako NE RADI - u tome je najveći problem. Lijepo je to sa jeftinim produžnim za struju (iako ih izbjegavam u širokom luku ali primjera radi) koji ima 3 žice u sebi. Em se lako provjere, em je mala mogućnost da je neka u prekidu, ili u kratkom spoju jer čim 2 spojiš --- da ![]() ![]() Osobno (od hdmi.a) imam mislim hamin kabl i neki no-name šroteks koji zafrkava tak da.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5969 |
Guest
|
Po deset tisućiti put. Ako radi, radi. Kupio svoj 4 metarski HDMI kabel prije 4 godine, 40, 60 kuna, tak negdje. Radi najnormalnije i to je to. Test? Pa, spojiš, strpaš 1920x1080 (ili 1200 ako se radi o monitoru) i staviš refresh na 60. Ako to prolazi, niš ti više ne treba. Danas, probaš 3D ako imaš, 2x60 u full HD i vidiš kak se ponaša. U svakom slučaju, ako kupiš 5 jeftinih kablova (za cijenu jednog skupog) šanse su velike da će ti sigurno 4/5 normalno šljakati. Skuplji kablovi su tu više za neki future proofing te, u slučaju da si netko kupio stan, kuću (ili ih sređuje) pa da profuraš dotične kroz zid jer nećeš tako često se igrati sa time zar ne (a i to je pitanje jerbo, rijetko tko drži media centar, something something toliko daleko od TV-a, poglavito jer postoje stvari kao daljinac kaj dobro dođu). |
![]() |
![]() |
#5970 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo ja već ovaj HDMI imam cca. 2 godine i nikakvih problema, sve radi savršeno iako je 10 m. Tad je još bio jeftiniji, za nekih 120-130 kn se moglo kupit. S tim da imam kutni adapter jer mi je TV na zidu pošto kabel ima metalni dio koji se nemre savit morao sam uzet kutni adapter u linksu i nikakvi problemi, tipa bijele točkice po ekranu, šum neki, tako je bilo sa zglobnim adapterom, a s kompaktnim kutnim ne.
![]() |
|
|