|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
dsl router easybox 802
pozdrav moze mala pomoc kako da podesim router,dodao bi ga na vec postojeci modem od adsl-a(huawei mt882 od mtel BiH) koji vec koristim + 5-portni switch(radi jedan pc dva laptopa i resiver).router bi koristio da se wireless vezom kacim sa mobilnim telefonom. da napomenem router bez spajanja sa bilo cim(naravno osim napona) uredno pronalazim i bez problema mogu uci u njega preko IP-a pozzz i hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
EasyBox serija uređaja je poznata kao dobre zvjerke samo ih nema puno ovuda. Ako je taj tvoj primjerak ima istu verziju adsl Annex kao trenutni glavni router onda bi pametnije bilo da ih zamijeniš. Ako ne onda napravi kako si zamislio s tim da trebaš: - promjeni mu ip adresu da bude različita od gl. routera a da je u istom nizu - ugasi DHCP server - manualno postavi DNS servere i to tako da za prvi postaviš ip gl. routera a za drugi postavi od svog operatera - vidi jel ima opcija za definiranje Gateway - a, ako ima aktiviraj i kao Gateway postavi ip gl. routera - wireless neću objašnjavati, postavi po želji - na kraju uređaje spojiš po Lan1 - Lan1 principu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala nikky na savjetu budem pokusao sa tvojim uputama a sto se tice zamjene i meni je to bila zelja ali ovaj easybox sljaka na annex-u "B" dosao iz njemacke i predviđen za isdn dok je kod nas u bosni "nesto iznad te tehnologije" mozda cak i annex 1/2 "A" ![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja sam imao isti i odličan ruter - nažalost prije par dana dokrajčio ga grom koji je doletio kroz t-comovu žicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
zupy thnx za info (mislim na ovo odličan a ne na grom ![]() momci jos jednom hvala i sve naj Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 28.08.2013. u 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Domet wifi je otprilike isti kao i za sx763 - znači onako prosjek. |
![]() |
![]() |
|
|