|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Krckanje iz napajanja
Pozdrav, evo mene opet sa problemima ali ovaj put sa mojim napajanjem. Dakle prije par mjeseci (uvrh glave pola godine) sam u dućanu kupio xfx 450W. I zadnjih par dana mi nešto u njemu zuji. Doduše ne zuji baš, nego kao da krči. Neznam kako bih opisao pa evo snimke. Zaustavio sam vent da vidim da nije on možda prozujao ili da je možda koja dlaka od psa ili prašina ušla u njega pa da "lupa" u tu dlaku ali izgleda da nije do venta. Inače na konfiguraciji iz moj komp mogu normalno igrati BFBC2 po par sati i ništa se ne ruši ili tako nešto, ali eto to krckanje iz napajanja mi nije nekako normalno pa rekoh bolje da pitam prije nego li nedajbože skurim komp ili nešto slično. Ako bi netko to mogao prepoznati ili je imao sličan problem bio bih vam zahvalan. P.s. na snimci je zvuk malo "propelerski" zbog lošeg mikrofona, ali u stvarnosti to krckanje je stvarno primjetno i poskutavo...neznam kako bi opisao. uglavnom malo je piskutaviji ovaj zvuk krckanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam šta, ali znam da je zrel za reklamaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Kvragu ![]() ![]() |
![]() |