|
![]() |
#1 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
sony xperia p puko flat kabel
radi se o xperiji koja ima fiksnu bateriju, tj nemoze se vadit ovako, nego se mora rastavljat. narucili bateriju otvorili telefon i rastavili sve odma ocistili, i telefon radi fino tako otvoren, uzeo da ga zatvorim i pukne mi flat kabel od ekrana koji je fiksiran na ekran i jedini nacin je zamjena ekrana koja je preskupo 550kn ko mi da pravu ideju ili kontakt od nekog ko bi mogo lemit flat kabel bicu mu duznik svjetski dakle odvojio se konektor od flet kabela i trebalo bi to dvoje spojit ponovno. ufff valjda je razumljivo kasnije stavim sliku jer sam puko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A ne možeš na ebayu naručiti novi flat kabel? Pa da ga netko zalemi za ekran. Doduše, čudi me da je zalemljen jer obično ima neke konektore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
nemos narucit flat samo jer je ekran zaljepljen http://www.etradesupply.com/media/ca...assembly-3.jpg otpo je ovaj konektor na vrhu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teško da će ti netko ići lemiti. Neće ti biti druge nego naručiti novi ekran u kompletu s kabelom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|