|
![]() |
#2491 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
hypo group prepaid kartica -ne može ići u minus -koliko uplatiš novaca na karticu toliko trošiš na ebay koristim već 3 godine bez problema,..može se i preko net banking prebacivati novci na karticu,ali banka mi je 2 minute pješke od stana pa uvijek odem na šalter uplatiti novce,sjednnu na račun za 10 minuta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#2493 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I ovako i onako nebiš platio ništa jer ti je iznos samo 150kn.. Ovo za fejk proizvode stoji, ali ako kažeš da na tvojima ništa ne piše, onda nemaš brige.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Guest
|
Bok ![]() kolega bi si kupio od ovih navedenih satova jedan: http://www.aliexpress.com/store/prod...661467230.html http://www.aliexpress.com/item/HONGK...469365331.html da odmah napomene ne zanimaju ga marke nego samo izgled i od svih ovi mu se najviše sviđaju, pa ga prije kupnje zanima dali može imati problem s carinom iako na satovima ne piše brand imena nego neka kineska odnosno kineske brandovi. hvala |
![]() |
![]() |
#2496 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Satovi lijepo izgledaju samo nek covijek uzme sat koji nije automatik tj. bez baterije jer bi mu se moglo dogoditi da mu bude svako malo stao. Imao sam Seiko sat Made in Japan, automatik kojeg sam dobio na poklon za firmu, i zbilja nis nevalja samo sam proslijedio dalje na poklon kome nije bitno kaj svako malo stane. Sat je ispravan samo on stane preko noci na nocnom omaricu. Vjerojatno nece imati problema sa carinom jer se vidi da je kinez upitanju tako da malo vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() Stvarno se razumiješ u satove... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
Premium
|
![]() |
#2504 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Prije sam na dnu naslovne strane ebaya imao mogućnost odabira nekog od nacionalnih ebaya. Sad toga više nema. Zna li netko kako to pronaći?
![]() |
#2505 |
The mighty pirate
|
![]() |
#2506 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Malo da si se sam potrudio ,nebi ,a ? ![]() To su stvarne cijene poštarine. Nisu to ebay cijene tipa item kosta 1€ a poštarina je 50€ pa da si on tu prodaju sto je "izgubio" kompenzira sa poštarinom. 15Ł je Airmail tj preporučeno(avionom) i stize u roku od 6-7 dana. ![]() Zadnje izmijenjeno od: viper. 13.08.2013. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
trgovci iz tih shopova imaju ugovore s poštom i kurirskim službama, na količine imaju drugačije uvjete i niže cijene, tako ne možeš znat koliko njih to stvarno dođe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Sad mi se na naslovnici pojavljuju neželjenih stotinjak jeans jakni, što je posljedica moje pretrage prije desetak dana. Kako to izbjeći?
![]() |
![]() |
#2509 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
AFAIK te tzv. "sugestije" ne mogu se isključiti, predlažem da pretražiš nekoliko puta nešto drugo što bi te zanimalo ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Guest
|
Naravno da se mogu isključiti. Na tom ekranu imaš tipku edit i onda unfollow na svaki item, barem koliko se sjećam. Meni je stalno prazan ekran i ništa mi ne nudi, bez obzira šta pretraživao i kupovao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedino tako, samo ja koliko god scrollao i x-ao, izbacuje mi nove sugestije ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Guest
|
A ja ne vidim poantu da su uključene. Nudi mi slične stvari koje sam već kupio, najbolje da ću opet isto kupovat, a i valjda znam šta mi treba bez sugestija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Premium
|
Ne znam ja za Vas dvojicu no meni nije valjao ništa kada sam morao svako jutro naštimavati jer je stao, vrag ti jebi takav sat. Zaboravio sam napomenuti da nisam jedini koji se žalio, i brat je dobio za firmu isto Seiko sat original automatic i njemu stane na ruci za 4 sata jer je spavao u autu kao putnik na autocesti pa mu ruka predugo mirovala na kojoj je bio sat. Imam još dvojicu poznanika ista priča sa stim Seiko satovima. Tako sam ja taj Seiko otkantao i kupio Casio digitalni sat na baterije za 350 kn i imao sam ga punih 8 godina. Godišnje je kasnio jednu minutu prema svijetskom vremenu tako da boljeg nisam trebao od takvog sata. Vratimo se na temu. Mene zanima kaj ovo znači jer dosada nisam pratio track number jer ga nisam niti dobivao. Ovaj paket mi je izimno važan zato me zanima kakvo je stanje sa itemom. Dali ovo znači da je još uvijek na carini ili ide na kućnu adresu ? http://ips.posta.hr/ Local Date and Time Country Location Event Type 25.7.2013. 21:28:00 CHINA 322066 Receive item from customer 10.8.2013. 17:15:00 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange (Inb) 14.8.2013. 12:57:00 CROATIA ZAGREB 10003 Insert item into domestic bag 14.8.2013. 14:39:00 CROATIA 10712 Zagreb PKP Receive item at delivery office 14.8.2013. 19:40:00 CROATIA 10712 Zagreb PKP Send item to domestic location Šta ovo znači CROATIA ZAGREB 10003 i ovo CROATIA 10712 Zagreb PKP Guglam i ništa nenalazim, uglavnom imam pitanje kakvo je stanje sa robom, jel još uvijek na carini ili di već ? Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 15.08.2013. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Premium
|
Odlično, već me bilo strah da će biti cirkusa. I mislio sam da je prošlo carinu no nisam bio 100% siguran pa sam zato odlučio upitati, možda sutra ili idući tijedan stigne. Naime radi se o naočalima, čisti okvir bez dioptrije moram još izmjeriti dioptriju i onda dati da ugrade stakla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Guest
|
bok ![]() ja sam naručio ovu uru : http://www.ebay.com/itm/SALE-Enhance...item3a784072e1 baš me zanima kakva će biti ![]() |
![]() |
![]() |
#2518 | |
Premium
|
Stigo mi item, tocnije onaj okvir od Porsche Design i stvarno pise made in japan. Nije upitanju made in china nigdije to nije istaknuto. I bas sam bio njusko u europi isti model po serijskom broju made in italy i one kostaju skoro 300€, a ja platio 17$ made in japan ! Bas sam zbunjen ko tele kak je cijena sarena. Uvijek bi prije kupio robu od japanca nego od talijana, inace naocale zbilja izgledaju prekvalitetno za moj ukus i takve slicne nebih si nikad mogao priustiti tu kod nas taman da je neki drugi jeftiniji proizvodac. Jer takvo nesto slicno nema ispod 2000kn da se postavis na trepavice ni priblizne kvalitete. Briga me jel original pa da se proizvodi na dva mijesta kao pokrivanje istocnog i zapadnog trzista ili je upitanju samo kopija od talijana jer budem samo ja nosio te naocale sve dok se neraspadnu nakon x godina. Citiraj:
Jedino me malo zasmetalo kaj pise samo vodootporan bez oznake dubine, to znaci da ga nemos potopiti u vodi (pranje ruke i obicno kupanje u vodi) vec je vise onako vlagootporan. Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 16.08.2013. u 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Too much busy
|
Mene jedan već tjedan dana pili sa "feedback revision" jer sam mu stisnuo negativu nakon ignoriranja 2 maila zbog nikad stiglog itema. I maltra me tako danima da mi ne može dat refund dok ne promijenim feedback. Nakon valjda 10 razmijenjenih poruka je napokon pristao dati refund, pa onda ja feedback. Predzadnja poruka: "after we refund to you ,you will changed the feedback ?" Na moj n-ti potvrdan odgovor, napiše mi ovo: "hi my dear friend thanks for your quick response ,we really would like to take a full refund to you ,but our company rule is if you don't change the feebdack firstly ,we cannot refund to you .if you help us change the feedback now ,we will refund to you immediately ,okay ?" Malkice mi je već naporan ![]()
![]() |
|
|