Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.08.2013., 21:44   #1
Goc 101
Premium
Moj komp

Goc 101's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Ocz silencer mk3 proizvodi čudne zvukove

Pozdrav.

Prije mjesec dva napajanje mi je počelo proizvoditi neki čudan cik cik cik zvuk. Na početku je bio konstantno isti, a sada pod load-om ubrzava i malo se glasnije čuje, dok se nekad uopće ne čuje pa počne pod opterećenjem, nekad odmah po paljenju počne glasnije.

Mislio sam da je ventilator u pitanju ali se zvuk i dalje čuje i kad ga zaustavim, iako zvuk baš asocira na to koda on zapinje za neku žicu ili plastiku. Pročitao sam nekoliko postova o cvrčanju zavojnica, ali ovo nije nikakvo cvrčanje neko baš cik cik cik i tako u nedogled mi moj "Silencer" pleše i cikće po živcima.

Do čega bi to moglo biti, može li mi štetit drugim komponentama i šta mogu očekivat pri reklamaciji? Hoće li mi to htjet prihvatit pod kvar ili tvorničku grešku ili bi moglo biti: pa znate to vam tako zna bit s tim napajanjima je to normalno ono "silencer".
Goc 101 je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2013., 16:42   #2
Charmander
Ultrapiretik
Moj komp

Charmander's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
samo ga posalji i u opis kvara reci da nije do venta jer kad je vent zaustavljen, zvuk ne prestaje.

trebali bi ti uvazit reklamaciju jer nisi kopao cekicekm po napajanju, jel?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.08.2013., 20:40   #3
Goc 101
Premium
Moj komp

Goc 101's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Ehm... A sta se to ne smije? Nije navedeno u jamstvenom listu zajebajem se pitam sto bi moglo bit ako neko ima ideju da znam koliko mi je to hitno. Neda mi ga se nosit na servis jer nemam rezervno a stvari se na servisu znaju zadrzat dosta dugo. Buraz mi nece oprostit ako onesposobim komp prije nego sto mu praznici prodju a garancije imam jos 4 godine.
Goc 101 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno