|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Puknuta kopčica flat kabela
Pozdrav. Pukla mi je kopčica koja drži flat kabel od gumba za paljenje laptopa pa sam vas htio pitati može li se cijeli taj priključak prelemiti za novi (ako ga ima gdje za kupiti) ili mi ne gine kupnja cijele nove pločice? Slika tiskane pločice za paljenje laptopa : http://www.pohrani.com/?1Y/50/2z3b05...0807111957.jpg Do sad sam to rješavao s izolirkom koja je držala kabel u utoru ali ljepilo je na vrućinama popustilo i nikakvr koriati od toga više. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pokušaj pričvrstiti otopljenom plastikom. Ako to ne uspije, mislim da ti je jednostavnije kupiti novu pločicu. Bar dijelova za laptope ima po oglasnicima koliko hoćeš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nebi trebalo, zavisi gdje i kao je pukao, možeš probati i sa kvalitetnim cijanofixom, bitno je jedino da je kabel dovoljno pritisnut prema "perima" tj. kontaktu kako bi imao ok spoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja obično pritisnnem kabel sa izrezanom i ošmirglanom (naoštren rub) starom kreditnom ili tel. karticom i onda sve zalijem vručim ljepilom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|