|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Cooler na GTX 460
Pozdrav, imam Palit Gtx 460,na kojoj hladnjak više ne radi,pa me zanima jel gdje bi mogao hladnjak za takvu grafu nabaviti. Ovaj je grafa kao na slici |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bojim se da ne jer je grafa nešto manjih dimenzija od referentnih, pa vjerojatno rupe na pločici neće odgovarati. Makneš taj propeler i pričvrsti sa plastičnim vezicama na postojeći hladnjak neki drugi.Bitno je da uzmeš neki sa većim brojem okretaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Veltilator je nekako proradio al rošta (vrti al ne konstantno isto,vrti na nekim trenucima brzo pa na nekim zavlači)Od tih propelera imam doma 2 ona za case.Neznam jel bi mogao šta s tim dobiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Stavi jedan 80mm vent na taj heatsink (pričvrsti ga plastičnim vezicama kako ti je gore već kolega sugerira) te prati temperature. Najjeftinija i dosta učinkovita metoda (osim ako zamjenski vent nije neka turbina koja para uši ili neki drljavac koj jedva radi propuh).
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja sam znao takve stvari popraviti sa WD40 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Preporuka je inače fino mašinsko ulje, a ne WD - zbog različitih svojstava. I ostaviti preko noći da ulje iscuri. Bilo je negdi na forumu link di uzet to ulje i za koliko, mada kolega već ima zamjenski ventilator pa se ne mora bacat u dodatni trošak.
![]() |
#7 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
toplo preporucam mono plus. skup je ali gledaj na to da je dobar i za buduce kartice (ako nije, samo dobusis rupe na bazni okvir i gg). kod mene na gtx660 se ne cuje na 60% i grafa ne prelazi 67°C po ljetnim vrucinama (inace je 63°C neki default po loadom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala dečki,probat ću malo podmazat postojeći ak ne upali,imam 2 80mm,pa ću vidjeti koji je efikasniji i po mogućnosti manje bučniji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|