Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.07.2013., 19:09   #12211
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova

Koji je vrhunski glumac u onome što glumi, ali isto kao jedan Clint Eastwood 90% vremena glumi istog lika!
Jebote, jel ima išta u životu da ti nisi našao manu i prigovorio
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 19:14   #12212
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
the brass teapot - dac kul

go watch
Odličan.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je online   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 19:14   #12213
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Gledal sam nedavno kak su snimali zadnu Nemogucu misiju i vidio da je on sam hodao po onoj zgradi zavezan naravno. To mi je dosta dignulo misljenje o njemu. Nema puno ljudi koji bi tak hodali po jednoj od najvisih zgrada kaj postoje.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 19:21   #12214
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
npr Top Gun u glavnoj ulozi Sean Connery
To bi bio najbolji film ikad, zamisli Connerya da izgovara sve one cheesy one-linere. Pa to bi bila komedija samo takva
bg_4_l je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 19:31   #12215
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
To bi bio najbolji film ikad, zamisli Connerya da izgovara sve one cheesy one-linere. Pa to bi bila komedija samo takva
a još da ima i bradu...
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 19:46   #12216
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Gledal sam nedavno kak su snimali zadnu Nemogucu misiju i vidio da je on sam hodao po onoj zgradi zavezan naravno. To mi je dosta dignulo misljenje o njemu. Nema puno ljudi koji bi tak hodali po jednoj od najvisih zgrada kaj postoje.
taj film ne zaslužuje da ima making-off

horor čisti.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 20:00   #12217
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Meni je bezveze taj film ali me iznenadilo da je tu scenu snimal bez kaskadera.
Staro 26.07.2013., 21:30   #12218
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
? mad duke, ja ne kuzim. ti tvrdis da je tom odlican glumac, da si se uzivio u njegovu ulogu, suosjecao s njim, razumio ga jer si znao zato je ovo/ono napravio itd? ostatak takoder, mahom, ne svi mislite? i svrstavate ga uz bok recimo u zadnje vrijeme jednom waltzu? bale? legendama?

za kaskadere, sasvim nevazno. po tome je jackie car careva, i jos nad tim caruje. pa, divljenje zasluzuje, zasluzuju obojica. ali to nije osobina odlicnog glumca. po tome su jackass ekipa top glumci........... karikiram.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 21:42   #12219
Mad_Duke
Guest

Pa evo primjer.
Interview with the Vampire

Lik ne da je skinuo ulogu nego ju je utjelovio 100%. Rainman i Magnolia isto. Odličan glumac, nije glumačka legenda kao jedan Nicholson, Hoffman, ali je u samom vrhu živućih glumaca. Dobar primjer je isto jedan DiCaprio. Glumi različite uloge, odličan je, a jedini problem je kaj nikako da dobije materijal vrijedan vrhunske uloge. Jedan Inception, Shutter, Catch me if you Can, Blood Diamond... sve su filmovi u kojima lik odrađuje odličan posao. Za kaskadere opaska ide u profesionalnost i koliko lik ulaže u posao koji radi tokom snimanja. Također. Pogledaj od Cruisea opus filmova. Koliko ima stvarno loših, katastrofalnih? Jako malo.
  Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 22:04   #12220
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
niti ne kazem da su losi filmovi, to nije nigdje napisano. jednostavno sam rekao da nije vrhunski, meni cak niti u intervjuu. mangolia....to ne znam jesam li uopce gledao, dok kisnog jesam.

kako god, sam si napisao da je hoffman druga kategorija. i meni se svodi na to zapravo, ako je tom odlican - sta su ovi jos bolji? i slazem se za di capria, isto tako dobar i zahvalan glumac kao cruise, ali nedostaje ono malo necega da bude vrh.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 23:06   #12221
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Odličan glumac je titula koja bi trebala ipak biti rezervirana za one najbolje jel, tipa Nicholson, DeNiro, Al Pacino, Sean Connery, Denzel Washington itd..
Baš da su najbolji...

Marlon Brando, Klaus Kinski, Daniel Day-Lewis, Dustin Hoffman, Jeremy Irons, Philip Seymour Hoffman, Tim Roth, Javier Bardem, Ralph Fiennes...
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 23:15   #12222
Mad_Duke
Guest

Meni u sam vrh, kremu spadaju većinom method actori.

Fora jako kratki osvrt
http://www.cracked.com/funny-4906-method-actors/
http://www.businessinsider.com/actor...er-2013-2?op=1
  Reply With Quote
Staro 26.07.2013., 23:44   #12223
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Mene u zadnje vrijeme Silvester Stallone jako zivcira. Ne gleda mi se istetovirani nabildani dedek koji stalno mlati 40 godina mladu ekipu sa onom vec tristo puta videnom Roki facom. Evo sad ce i Expendables 3, nikak da se potrose od kraja. Stvarno mi je neukusan i odvratan sa zilama i tetovazama. Arni se bar ne skida i ne glumi da ima 40 godina manje iako bi i on trebao odstupit.

Pogledal sam nakon dugo vremena, Bili jednom ratnici i bas mi je fino legao film. Preporuka i za sve koji nisu ili nisu dugo gledali taj film.

"Too much weights, not enough speed work. Useless prick". Legendarna fight scena.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.07.2013. u 00:24.
Staro 26.07.2013., 23:51   #12224
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Svestranost je IMO najveća vrlina. Likovi od staloženih do temperamentnih, pozitivnih do negativnih i sve to u različitim žanrovima. Šerbedžija je jedan od boljih primjera.
Staro 27.07.2013., 00:02   #12225
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Mene u zadnje vrijeme Silvester Stallone jako zivcira. Ne gleda mi se istetovirani nabildani dedek koji stalno mlati 40 godina mladu ekipu sa onom vec tristo puta videnom Roki facom. Evo sad ce i Expendables 3, nikak da se potrose od kraja. Stvarno mi je neukusan i odvratan sa zilama i tetovazama. Arni se bar ne skida i ne glumi da ima 40 godina manje iako bi i on trebao odstupit.
Ja uživam. Expendables dva je bio zakon, trojka bu valjda bila oke. Ovaj novi film sa Stalloneom i Švarcijem na jesen jedva čekam. Od oboje zadnji film mi je bio mozak na pašu bancija.

Samo neka šibaju i dalje i da se još mnogo godina ne povuku. Pogledam deset puta tak neš rađe nego neke isprde koje glume dubokoumnost ili govna tipa tvajlajt...
  Reply With Quote
Staro 27.07.2013., 00:38   #12226
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Na film ne gledam kroz kazališnu prizmu same glume, nego na cjelokupni dojam koji film na mene ostavlja zajedno sa svojim glumcima. Za primjer uzeo bi Arnold Schwarzeneggera i film Terminator u kojem Arni jedva da kaže dvije rečenice a film je vrhunski.
Ili od Arnija: Predator , Total Recall, True Lies... Tko bi to odgumio bolje

Zadnje izmijenjeno od: MIK. 27.07.2013. u 01:58.
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2013., 10:01   #12227
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Pa to su akcijski filmovi za zabavu u kojima se ne pamte, niti su bitna, glumačka ostvarenja.
Staro 27.07.2013., 10:41   #12228
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Meni su expandeblesi super jer to je bila njihova želja još pred nekih 10-15 godina kad su prvi puta spomenuli da bi snimili ovakav film. Oni su isto ljudi kao i mi, nek se guštaju. Očekivat od njih da snimaju neš drugo nema smisla.
domina je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2013., 12:01   #12229
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Pa to su akcijski filmovi za zabavu u kojima se ne pamte, niti su bitna, glumačka ostvarenja.
Itekako se pamte a neki su kultni sa pokojim oskarom:

The Terminator (imdb 8.1)
Terminator 2: Judgment Day (imdb 8.6)
Predator (imdb 7.8)

edit: Ne moramo se složiti ali po meni je film cijelina u kojem glumac daje svoj ton, teško da će film biti dobar ako glumac ne paše za takav film.

Zadnje izmijenjeno od: MIK. 27.07.2013. u 12:10.
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2013., 00:02   #12230
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Oblivion. Zadovoljan filmom, nisam previse ocekivao ali sam dobio i vise od toga. Cruise skroz na mjestu i odglumio je odlicno. Malkoc supljikava prica ali sve u svemu ok. 6.5 /10.
Staro 28.07.2013., 00:27   #12231
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Sutra gledam taj Oblivion oko kojeg se tu natežete najviše
Meni Tom je ok glumac, u stranu njegova scijentološka preseravanja. Nije vrhunski, ali bolji od mnogih razvikanih poput Michaela Douglasa npr.
Staro 28.07.2013., 00:46   #12232
xtreme96
OC addict
Moj komp

xtreme96's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Da ne kopam sad po temi, moze preporuka neke dobre komedije po mogucnosti novije?
Staro 28.07.2013., 05:05   #12233
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sutra gledam taj Oblivion oko kojeg se tu natežete najviše
Meni Tom je ok glumac, u stranu njegova scijentološka preseravanja. Nije vrhunski, ali bolji od mnogih razvikanih poput Michaela Douglasa npr.
The Game, Traffic (moj Bože), Falling Down (pa ako ovo valjda nije potaknulo sve "teorije zavjere" obrnuto od tornjeva), Wall Street. Zakon film koji uz toliko malo toga govori toliko puno. A pokazalo se nagore.

Sve su to dobri glumci, ali uspoređivati ih samo tako, nije bila poanta.
  Reply With Quote
Staro 28.07.2013., 06:49   #12234
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
The Colony.....omg kakav fail od "neznam mu ni žanar"
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2013., 10:34   #12235
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Oba su ok glumci. ali cinjenica je da dobar scenarij izvlaci losu glumu.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2013., 10:38   #12236
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
The Game, Traffic (moj Bože), Falling Down (pa ako ovo valjda nije potaknulo sve "teorije zavjere" obrnuto od tornjeva), Wall Street. Zakon film koji uz toliko malo toga govori toliko puno. A pokazalo se nagore.

Sve su to dobri glumci, ali uspoređivati ih samo tako, nije bila poanta.
Od ovih svih filmova koje si nabrojao, jedino mi je traffic odličan, ali taj film novi del toro, a ne mika. Slažem se da su to dobri glumci, ali samo dobri, ne i jako dobri. suma sumarum, douglas mi nikad nije sjeo, kao ni julia roberts, ben assfleck (osim argo), hugh grant, matthew broderick i meni najomraženiji - kevin costner.
Staro 28.07.2013., 11:16   #12237
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Staro 28.07.2013., 12:02   #12238
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Pogledo zadnje vrijeme:

Pacific Rim - 7.5/10. Koji flashback na doba kad sam bio klinac. Tribute film Voltronu, Godzilli i slicnim stvairma na kojima sam odrastao. Kuzim da svatko ima razlicit PoV i ukus, ali brate tražit pitch perfect logiku i 101% realizam sci-fi filmu ovog kalibra (a vjerojatno i ostalih kalibara) je ko otic do kurve na zagrljaj ili u McDonalds na salatu. Uglavnom, super fajtovi, je_en dizajn robota - gušt za svakog scifi fana. Film se ni ne trudi biti nešto što nije, to mi se učinilo da je del Toro pogodio spot-on. Pogotovo obratite stil hodanja glavnog glumca, mali hint na Sons of Anarchy.

Castle of Cagliostro - 9/10. Hayao je jednostavno genije ispred svog vremena. Zanimljiva priča, odličan glavni lik, humor, predivno nacrtano i jednostavno proletilo vrijeme uz ovo. Lektira za svakog iznad 12g. Za ovo vrijedi 'film vrijedi 1000 riječi' - morate pogledat.

World War Z - 8/10. Vjerojatno je subjektivna ocjena s obziom da sam DayZ fan, kao i da sam se na zombie filmove navukao jos dok sam kenjao u gace ko mali gledajuci Dawn of the Dead... Sve druge koji nisu fanovi, slobodno smanjite za 2 ocjenu. Čak i Brad Pitt, koji mi nije pojam dobrog glumca, je bio podnošljiv. Ostalo sve na mjestu - feeling paranoje, straha, atmosfera (pogotovo aerodrom u mraku i neboder).
Staro 28.07.2013., 19:12   #12239
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Ovo mi je upropastilo dan. :/
Staro 29.07.2013., 12:52   #12240
JURGOLINHO
Premium
Moj komp

JURGOLINHO's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Pogledao Oblivion. Nije baš ono što sam očekivao. Film me dosta razočarao. Nekako je previše monoton. Previše puta viđena tema.
JURGOLINHO je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na