|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
brz laptop servis u zagrebu
laptop mi svaki dan treba radi posla prvo da kazem sa laptopom mi je sve u redu prije otrpilike mjesec dana bio je na popravku procistili su mi prasinu i promijenili ventilator i sada je sve ok pisao sam o tome vec na ovom forumu pod drugim topicom i dobivao puno dragocjenih savjeta zadovoljan sam popravkom samo sto je jako dugo trajalo prvo su ga ovi iz lokalnog computer shopa dali u servis u zagrebu kod kojih je bio preko deset dana jos sam ga prije njih odnio jednom koji ima computer shop da ga on osobno popravi, on mi je reko nakon sto je vidio to sve da se ne usudi dirati u to i da bi ga trebao odnijeti nekom ko je bas za toshibu, uglavnom rekao je da tu ima najmanje 6 do 7 dana posla preporucio mi je mr servis u zgu a na ovom forumu kada sam pisao o tome sta je rekao, mnogo njih mi je odgovorilo da bi to u jednom danu rijesilo neki su mi rekli da se svake dvije godine laptop treba odnijeti na prociscavanje uglavnom htio bi pitati ako neko zna neki servis u zagrebu di su jako kompetentni i brzi i di mi takav problem mogu rijesiti u jednom danu i da im mogu laptop odnijeti ako je i bilo kakav drugi problem najvaznije mi je da su brzi,ako je i skuplje malo nije bed Zadnje izmijenjeno od: lastsamurai. 24.07.2013. u 00:20. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ovisi koji je problem u pitanju. Ako je samo čišćenje onda to ljudi rade i sami (čitaj vjerojatno tu ima forumaša koji to mogu odradit u rokua par sati ako se time bave), a ima i servisa u pravilu manjih. Kod većih servisa je obično problem što imaju i više posla pa dok dođeš na red. Ako je zamijena nekog pokvarenog dijela onda ne možeš ništa dok se taj dio ne nabavi rijetko tko ima dio na lageru, jednostavno postoji previše vrsti / tipova laptopa .... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
znas li u zgu neki manji servis da je brz kod kojih ne bi trebao cekati 10 dana da se rijesi ovakav slican problem kojeg sam imao ne da ne mogu bez kompjutera vec mi radi posla treba svaki dan pa da unaprijed znam kada mi se neki slican problem dogodi da ga nekom dam koji ce mi u najkracem mogucem roku rijesiti problem ne znam koji ljudi to sami rade ako ovaj sto ima computer shop koji je zavrsio informaticki fakultet kaze da se ne usudi u to dirati da nes ne pokvari |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Postoji podforum za "Prijenosna racunala" pa tamo fino razglabajte o servisima, a treba i malo procitati topice vezano za problematiku, a ne samo puknit novu temu bez osnovnih podataka o laptopu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|