|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) Logitech Revolution VX receiver
Imam gadan problem znači strgo mi se risiver od navedenog miša točnije plastika ona šta stišće pločicu prema gore(pogled na sliku) i nemogu nigdje nać di mogu kupit neki prazni usb ili bar usb pa da izvadim pločicu i metnem ovu njegovu. Probao sam tražit sam risiver i jako ga je teško nać, na logitechovim stranicama kažu da nema zamjene za njega da samo taj radi s ovim mišem niti jedan drugi. Ne znam tražio sam guglao ništa nisam pametno našao, pa dal ima netko kakvu ideju šta napravit, probavao sam stisnut s nečim iznutra ovo šta je puklo papirićem itd. malo je radilo sad slabo hvata kontakt više. Btw na slici nema ove željezne na usb risiveru nju sam skinuo pa zaboravio uslikat. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.07.2013. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
1
|
Nitko nema ideju neku ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ima na Ebayu receivera za tog misonju, samo treba provjeriti da je tocan broj modela. I nisu bas ni jeftini (20+ $). Kaj se tice DIY popravaka nemam nista pametno za predloziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1
|
Ja nisam mogo nać na ebayu da imaju shipping za hrvatsku. Na risiveru ne vidim oznaku izlizala se, al na mišu mi je ova boldana dole, tako da onda je ona prva za risiver to sam našo na logitech stranici i probao sam tražit na ebayu nisam mogo nać. USB mini-receiver with P/N 839-000055 is for the VX Revolution mouse with P/N 810-000570 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ček, u doba kad se 8 GB stickovi prodaju za 25 Kn sa poštarinom, ti tvrdiš da ne možeš naći USB stick za to presipat? Ma daj... Ima bar 3 načina kako to popraviti: - središ tu puknutu plastiku dvokomponentnim epoxy ljepilom. - ako nisi patnik na izgled, odlemiš konektor i zalemiš komad USB kabela sa konektorom. - uzmeš prvi stick koji ti se nađe pred očima i presipaš u njegovo kućište (po izgledu ovog na slici, to ćeš morati iskombinirati tako da prelemiš i konektor sa sticka)
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Jesi se probao javiti podrski Logitecha u Hrvatskoj?Tamo radi jedna super ljubazna gospodja kojoj ako lijepo objasnis problem sigurno ce ti pokusati pomoci. Meni se pokvario reciver i besplatno mi je poslala drugi i to kurirskom sluzbom,kod mene je bio problem sa onim Unifying receiverom na koji spajas vise periferije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
1
|
Citiraj:
Ljepit sam probao nema efekt ne drži dobro. Lemit nemam vremena. Citiraj:
EDIT: Upravo mi se javio jedan od forumaša ponudio mi navedeni risiver pa čekam sad da dođe onlajn da se dalje dogovorimo. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 23.07.2013. u 20:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
http://mojekrpice.hr/items/modni-dod...8gb-svaki-25kn
![]() |
![]() |
#9 |
1
|
Neće ić to, probao sam već par usbić-a neide pločica jednostavno niti u jedan šta sam probao cca 10ak sam probao. Al nebitno sad kad sam dobio ponudu za rabljeni isti. Tnx na pomoći svima koji su pokušali. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|