|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Problem sa USB portovima na maticnoj ploci asrock g32m-s.
Pozdrav' situacia je ovakva. Minjao sam hladnjak procesora jer mi je stock zujao previse. Sve sam uredno prominio,spojio I upalio komp. Kad se upali komp ne radi ni mis ni tipkovnic na niti jednom usb portu. Probao sam I hdd I usb flash spajat I nista. Probao sam I onu shemu da ugasim komp iz struje odredjeno vrime,pokusao sam I clear cmos I vadjenje baterije I nista ne pomaze. Imate li kakvih prijedloga? Zadnje izmijenjeno od: eXodus_1. 22.07.2013. u 00:04. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Nije ti proc dobro sjeo u socket, ili si nešto zaboravio priključiti. Inače: http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...a#faq_problemi |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
a bili se digao normalno sustav ako procexor nije dobro sjeo ili nesto zaboravljeno prikljuciti. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ako si siguran da je sve dobro sjelo i uredno priključeno onda ti je matična crkla. Ima li napona na USB portovima? Da li ti išta javljaju windowsi kad priključiš uređaj ili ne reagira uopće? |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
A sve je spojeno kako triba. Kad upalim komp onda se na desktopu ne javlja nikakva notifikacija kad spojim mis ili tipkovnicu niti svijetle lampice na tipkovnici I misu. |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Nadjen problem I rijesen. Znaci jumper od 5v koji stoji na maticnoj za napajanje je ispao I nasao ga skroz ispod kucista . Problem rijesen'hvala svima. Popunit cu profil konfiguraciju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|