Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.07.2013., 15:40   #6511
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor MuroF Pregled postova
ja nikako ne vidim funkciju ogromnih SUV-ova sa 20 colnim felgama i spušteni max. Osim wow efekta kod publike..
ja opcenito ne vidim funkciju SUV-ova...ni spustenih ni serijsklih..osim ovog kaj si ti vec naveo.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2013., 17:37   #6512
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Citiraj:
Autor MuroF Pregled postova
ja nikako ne vidim funkciju ogromnih SUV-ova sa 20 colnim felgama i spušteni max. Osim wow efekta kod publike..
Citiraj:
Autor poweeer Pregled postova
To stoji, mada je 20" još ok, gornja granica taman
Naprotiv, IMO efekt je suprotan i pokazuje da se ukus ne može kupiti novcem.

Kod većih modela dobiješ prostor i 3 reda sjedala dok za manje ne nalazim svrhu postojanja (osim ako nemaju prave terenske sposobnosti).
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2013., 19:03   #6513
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Al ste vi zabrijali... Netko će kupit SUV zato što može, zato što mu se sviđa ili zato što mu treba. Tak se možemo i pitat zašto itko kupuje npr nekog ferrarija ili pagani. Em troši, em je skup em nije praktičan za svakodnevni život. Svaka roba ima svog kupca. Ak troši svoje novce, a ne moje, tak me zabole za što će i koliko će iskeširat.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2013., 19:07   #6514
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Da imam para trebo bi mi samo bolji GTR od ozrenovog! XD
kasko je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2013., 19:55   #6515
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nije najnovije ali vrijedno paznje svakako. Calibra je prebrutalna. Konacno se u HR ide ispod 10 sec.

MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2013., 20:27   #6516
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
ja opcenito ne vidim funkciju SUV-ova...ni spustenih ni serijsklih..osim ovog kaj si ti vec naveo.
+1

Za mene su SUV-i obični kockasti kamioni za koje je netko rekao da su cool, i onda po sistemu "kud svi tud i mali Mujo" su postali in i trendy. Isto kao i bijela boja u jednom trenu, ili mat crni wrapovi... Kad su spušteni ili s pogonom samo na prednje, itd - samo dodatno razrađen kretenizam. Vrhunac - vozila poput X5M ili ML AMG - nit mogu off-road, nit su ugodna, a u zavojima se ubiješ. Ali zato u usporedbi s odgovarajućim sedanima - teži, sporiji, tvrđi i više troše.

No tak je to, kako moj frend kaže - svijet čine 5% pametnih, 5% totalnih budala ali koji imaju zdrave životinjske instinkte, te 90% onih koji nemaju ni mozak ni instinkte.
Staro 20.07.2013., 22:15   #6517
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Vrhunac gluposti su ipak kompaktni SUV modeli, a još ako imaju samo prednji pogon dobiješ nešto što zaslužuje prodaju manju od prodaje jugića preko bare.

A onda HR nadogradnja tipa lik 30+ živi kod mame i tate i uzme tako nešto na kredu od 7 godina i anuitet u visini pola plaće.
Staro 20.07.2013., 22:51   #6518
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Vrhunac gluposti su ipak kompaktni SUV modeli, a još ako imaju samo prednji pogon dobiješ nešto što zaslužuje prodaju manju od prodaje jugića preko bare.

A onda HR nadogradnja tipa lik 30+ živi kod mame i tate i uzme tako nešto na kredu od 7 godina i anuitet u visini pola plaće.
To je tak normalno za naše prostore. Voze se bijesne pile, a živi u šupi.
Zato ja vozim Clia i živim u kući iz WW I koju namjeravam srušiti na susjedovu

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2013., 23:07   #6519
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ima ljudi kojima su SUVovi idealno rjesnje i imaju oni svoje mjesto pod suncem. Dal ce bit velki ili mali, ovisi o dubini dzepa. To kaj se najcesce koriste kao vozilo za razvoz klinaca po vrticima i skolama je druga prica ali nekim ljudima su takvi auti jako dobrodosli. Moj frend ima X5, vec drugi i posto ima firmu koja radi cement, njemu je taj auto jedina prava solucija jer cesto ide na teren u sred niceg a opet se vozi po normalnoj cesti puno bolje nego da je u terencu.
Staro 20.07.2013., 23:21   #6520
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
...njemu je taj auto jedina prava solucija jer cesto ide na teren u sred niceg a opet se vozi po normalnoj cesti puno bolje nego da je u terencu.
U Top Gearu su pokazali da X5/X6 i slično ne može ni po blagoj travnatoj uzbrdici, a po terenu još manje.

Ne znam što fali jednom Nissan X-Trailu ili Pathfinderu osim toga što nema BMW, Mercedes ili Porsche značku? Uz sve na listi doplata, možda se i cjenovno približi nekom od ovih, ali na listi doplata kod X5 nema terenskih mogućnosti

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2013., 23:28   #6521
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Bez obzira na neke eventualne prednosti, u prosjeku korištenja tih auta, isplativosti i ostalog SUV = Silly Useless Vehicle.

A da ne spominjem vrh (sportske pokušaje) tipa BMW X6, Infiniti FX...
Staro 20.07.2013., 23:48   #6522
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
U Top Gearu su pokazali da X5/X6 i slično ne može ni po blagoj travnatoj uzbrdici, a po terenu još manje.

Ne znam što fali jednom Nissan X-Trailu ili Pathfinderu osim toga što nema BMW, Mercedes ili Porsche značku? Uz sve na listi doplata, možda se i cjenovno približi nekom od ovih, ali na listi doplata kod X5 nema terenskih mogućnosti
Nema bas cesti od mokre trave. Ima od makadama i sl. sa rupama i sl. na cemu su SUVovi bolji od obicnih auti u svakom sl.

Nema usporedbe izmedu Nissana i X5. Bar ne X-Traila i sl. Murano vec da. Terenci koliko su bolji na terenu, tolko su gori na normalnoj cesti. SUVovi se obicno najcesce voze na normalnoj cesti i onda su logican izbor. Vozi se 100km do gradilista i onda jos 10 po makadamu ili sl. Ili neko ide svaki vikend na ribolov u vikendicu itd. Pathfinder je ogroman auto, dosta veci od x5 i muka po gradu. X-Trail je jos iz 90tih, kamionski mjenjac, straznja klupa ko klackalica i traktorski motor.

Da imas firmu koja prodaje svoje proizvode u najbogatije zemlje na svijetu i posluje sa jako bogatim ljudima sigurno ih nebi vozio okolo u X-Trailu. To je tak jasno.
Staro 20.07.2013., 23:51   #6523
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Nema bas cesti od mokre trave. Ima od makadama i sl. sa rupama i sl. na cemu su SUVovi bolji od obicnih auti u svakom sl.

Nema usporedbe izmedu Nissana i X5. Bar ne X-Traila i sl. Murano vec da. Terenci koliko su bolji na terenu, tolko su gori na normalnoj cesti. SUVovi se obicno najcesce voze na normalnoj cesti i onda su logican izbor. Vozi se 100km do gradilista i onda jos 10 po makadamu ili sl. Ili neko ide svaki viken na ribolov u vikendicu itd. Pathfinder je ogroman auto, dosta veci od x5 i muka po gradi. X-Trail je jos iz 90tih, kamionski mjenjac, straznja klupa ko klackalica i traktorski motor.

Koliko blesavoća napisano, glava me zabolila instantno....

Editirao si, pa da replyam na to.

Citiraj:
Da imas firmu koja prodaje svoje proizvode u najbogatije zemlje na svijetu i posluje sa jako bogatim ljudima sigurno ih nebi vozio okolo u X-Trailu. To je tak jasno.
Tipično balkansko razmišljanje. Boli njih ona stvar što ti voziš Jedino što je bitno je kvalitetan proizvod po odgovarajućoj cijeni Pa jedan moj klijent izvozi za 4-5 milijuna godišnje pa se vozi dan danas u pežou 206, talijane zanima samo i isključivo njegov proizvod...
Staro 20.07.2013., 23:54   #6524
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Dobro ak ti tak kazes. Ipak si ti tu strucnjak.
Staro 20.07.2013., 23:55   #6525
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Imam u familiji sličan primjer. Čovjek radi na plinovodima pa su situacije od makadama pa do "blato do grla". Imao je Terracana, Patrola...pa sad vozi Captivu.

Terracan je izlazio iz svega, ali doslovno svega. Patrol je bio najudobniji (vozilo nas se 7 od Paga do Zagreba i nisam ni osjetio put), a navodno mu ni Captiva zasad nije nigdje ozbiljnije zapela, a nije baš kategorija ista kao ova prethodna dva.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2013., 00:02   #6526
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Dobro ak ti tak kazes. Ipak si ti tu strucnjak.
Pa šta da ti drugo kažem.
Ili se nisi vozio u xtrailu, ili ti je kasno pa piskaraš gluposti...
Xtrail je prilično mlad model, sa prilično suvremenim dci motorima, i za jednog terenca solidno udoban. Terenske sposobnosti su mu jedno 10x veće od ovih suv cirkusarija za pokazivanje 'moj je veći' na cesti, a cijena u pola manja.
Moderni terenci su sasvim u redu što se tiče voznih osobina na normalnoj cesti. Ne pričamo danas o uaz-ima, nivama ili puchu g iz 70ih.
Pathfinder je cijelih 3cm duži od x5, ako se ne varam, a to je strašno bitna činjenica, jel vozilo veliko 4.86 il 4.89, to je baš u domeni napisanog 'Pathfinder je ogroman auto, dosta veci od x5 i muka po gradu'...

Da ti dalje raščlanjujem gluposti, ili je dovoljno?
Staro 21.07.2013., 00:10   #6527
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Da,da u pravu si. Ugladen je ko dci iz Lagune. Sest cilindra u X5 ili cetri u X-Trailu su ista stvar.
Staro 21.07.2013., 00:18   #6528
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Da,da u pravu si. Ugaden je ko dci iz Lagune. Sest cilindra u X5 ili cetri u X-Trailu su ista stvar.
Imho, ne može se ništa uspoređivati sa bmw-ovim 3.0d motorima, fyi bmw fan sam, žešći, ali neovisno o tome, taj 3.0d bmwov motor je nešto savršeno, imho. Ali opet, krajnost je reći da je jedan 2.2dci motor u xtrailu traktorski motor
A da opet ne spominjem ostale napisane nebuloze....
SUV klasa je izmišljena kao igračka za bogate i na tome je ostala, tu je svaka rasprava bespredmetna. Ko želi plaćati abnormalne cijene guma, servisa, i ako mu se sviđa imati kampkućicu a ne auto neka plaća i kupuje, bmk, ali blesavo je ići to opravdavati 'potrebama' ili 'kritikama klijenata na račun toga što se vozi' Ostali ajmoreć pametan svijet kupit će si npr 530xd, ako već pričamo o bmw-u i imati potpuno jednake terenske sposobnosti kao i sa jednim x5 recimo. Budući da ni ponuda prostora u vozilu nije nešto bajna u suv klasi.
Staro 21.07.2013., 00:23   #6529
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Eh ipak sam ja zajebo. Ja sam X-Trail zamijeno sa Terranom. Oba su mi gadni i nezanimljivi pa ih nisam izmemoriral kak spada.
Staro 21.07.2013., 00:23   #6530
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Eh ipak sam ja zajebo. Ja sam X-Trail zamijeno sa Terranom.
Pitah te gore jel ti kasno
Staro 21.07.2013., 09:14   #6531
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Dacia duster 4*4 opere ove bmwe i mle. :kava:
Staro 21.07.2013., 10:37   #6532
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Pogotovo cijenom kupiš 4kom za X5 a o dijelovima i gumama da negovorim set za X5 kao pola Dustera
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2013., 12:42   #6533
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Mda, kupce X5 činjenica da mogu kupit 4 dustera za cijenu jednog bmw-a sigurno baca u nedoumicu i očaj.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 21.07.2013., 15:02   #6534
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Mogli bi tako nastaviti do sutra, zasto uzeti ono kad za manje novaca dobijes ovo. Nije bitno sto vozis nego kako vozis. Ako netko ima SUV, jer ga zeli i ima novaca za odrzavanje i vozi ga normalno a ne kao umisljeni kreten, onda ne vidim razliku izmedju tog vozaca i onog koji vozi Duster ili Sandero. Neka ljudi voze sto hoce i kuda hoce, ako im se svidja imati Nissan Patrol i voziti ga samo po gradu, neka ljudi voze.
Staro 21.07.2013., 16:40   #6535
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Nije bitno sto vozis nego kako vozis. Ako netko ima SUV, jer ga zeli i ima novaca za odrzavanje i vozi ga normalno a ne kao umisljeni kreten, onda ne vidim razliku izmedju tog vozaca i onog koji vozi Duster ili Sandero. Neka ljudi voze sto hoce i kuda hoce, ako im se svidja imati Nissan Patrol i voziti ga samo po gradu, neka ljudi voze.
Sve to stoji, ali meni je SUV glupost sama po sebi. To mi je kao ferrari koji ide maksimalno 170km/h. Ako trebaš jurilicu, kupiš talijana/njemca, ako želiš limuzinu, kupiš je, ako želiš gradski auto, kupiš hatchback, a ako želiš terenca, onda kupiš stroj sa 4x4+reduktor+vitlo. Nema smisla sada pisati o modelima, ali vozila imaju svoju namjenu, dok SUV to nema, kao kategorija. Po meni, barem. Da imam novaca, uzeo bi si sedan nekakav i terenca. Sedan za "po gradu", "na more", "na posao", a terenca za "po Dravi" .

Btw, trenutno vozim starog (2003 2) Clia, jer nemam novaca za voziti išta drugo. Nije toliki problem kupiti, nego voziti i održavati. Ja kupim cijeli set guma i felgi, a stari kupi 2 gume na Altei . Baš danas sam ostavljao u prašini razvikane aute na dalmatini, pa "bratstvu i jedinstvu" pa na slavonici.

Baš me zanima kakav je osjećaj kad te opiša clio 1,2 8v sa 160km/h. Naravno, vozim max 140 (na satu, zapravo 134) km/h, a više ide samo za obilaženje ili zalijetanje uzbrdo na dalmatini .
Staro 21.07.2013., 17:58   #6536
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
U tome i je bit svega napisanoga da nije bitno što se i kako vozi dok god to možeš pristojno održavati, a da sebi i svojoj obitelji nenanosiš nepravdu, onemogučujići im pristojan život radi vožnje auta koji nije primjeren zaradi.
I sam vozim Xsaru(2000g 1.4 da mi je i manj auto bilo bi mi dosta tipa Clio,206,C3,Ibiza) i jasno mi je o ćemu se ovdje piše/prića mogu bolje ali ćemu kad mi nije potrebno da moram brojati krznaše za kruh i mlijeko i razmišljati hoću popiti kavu ili ne.
Za 1god. prešao sam 6.500km što će mi bolje i gdje god krenme stignem i meni dosta.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2013., 18:25   #6537
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Baš me zanima kakav je osjećaj kad te opiša clio 1,2 8v sa 160km/h. Naravno, vozim max 140 (na satu, zapravo 134) km/h, a više ide samo za obilaženje ili zalijetanje uzbrdo na dalmatini .
Zanimljiva mi je ta opsesija s obilaženjem, pogotovo kad s puno lošijim autom obilaziš bolji, kao da si ga obišao zato što si brži, a ne zato što se čovjeku nigdje ne žuri, vozi normalno i po propisima.
Ti misliš da se ostali vozači na cesti opterećuju s time kad se ti siliš i obilaziš ih s drlogom?
Mene kad takvi obiđu sa divljim brzinama jedino šta ja pomislim: 'vidi budale', a ne: 'vau, kako ide ovaj njegov clio, da barem ja tako nešto vozim'.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2013., 18:42   #6538
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
U tome i je bit svega napisanoga da nije bitno što se i kako vozi dok god to možeš pristojno održavati, a da sebi i svojoj obitelji nenanosiš nepravdu, onemogučujići im pristojan život radi vožnje auta koji nije primjeren zaradi.
I sam vozim Xsaru(2000g 1.4 da mi je i manj auto bilo bi mi dosta tipa Clio,206,C3,Ibiza) i jasno mi je o ćemu se ovdje piše/prića mogu bolje ali ćemu kad mi nije potrebno da moram brojati krznaše za kruh i mlijeko i razmišljati hoću popiti kavu ili ne.
Za 1god. prešao sam 6.500km što će mi bolje i gdje god krenme stignem i meni dosta.

Mi smo tu totalno drugačija ekipa od SUV-ovaca jbg nama je to neshvatljivo. Oni također ne shvačaju kak mi nemamo novaca da si kupimo takav neki auto.
Ja svaki mjesec radi posla napravim 3000 km. Ja i s potrošnjom od 6,2 moram pazit šta ću pojest na poslu i dal ću kavu popit. Bome će mi ovo poskupljenje benzina za 60 lipa odbit 9 kava ovaj mjesec.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2013., 19:31   #6539
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Sve to stoji, ali meni je SUV glupost sama po sebi. To mi je kao ferrari koji ide maksimalno 170km/h. Ako trebaš jurilicu, kupiš talijana/njemca, ako želiš limuzinu, kupiš je, ako želiš gradski auto, kupiš hatchback, a ako želiš terenca, onda kupiš stroj sa 4x4+reduktor+vitlo. Nema smisla sada pisati o modelima, ali vozila imaju svoju namjenu, dok SUV to nema, kao kategorija. Po meni, barem. Da imam novaca, uzeo bi si sedan nekakav i terenca. Sedan za "po gradu", "na more", "na posao", a terenca za "po Dravi" .
I dalje pokušavam shvatit zašto ljude smeta jer netko vozi nekakav auto. Nit si ga platio, nit ga točiš, nit ga održavaš a pogotovo se ne moraš vozit u njemu. Dosad su ljudi na ovom forumu pokazivali netrpeljivost prema određenim markama (ni to mi nije jasno) a sad to ide dalje, smetaju im vozila određene namjene. Što je slijedeće, netrpeljivost prema autima koji imaju manje od 100 ks? Proizvodnja SUV-a ima smisla ako postoje ljudi koji su spremni izdvojit novce za njega. A takvih ljudi ima, i to jako puno. I ak će mo već bit picajzle, koji je smisao neke jurilice ako je ograničenje brzine kod nas max 130 km/h?

Citiraj:
Btw, trenutno vozim starog (2003 2) Clia, jer nemam novaca za voziti išta drugo. Nije toliki problem kupiti, nego voziti i održavati. Ja kupim cijeli set guma i felgi, a stari kupi 2 gume na Altei . Baš danas sam ostavljao u prašini razvikane aute na dalmatini, pa "bratstvu i jedinstvu" pa na slavonici.
Na ovo nemam potrebe ništa reć pošto su madboy i radeon sve rekli.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 21.07.2013., 21:19   #6540
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Zanimljiva mi je ta opsesija s obilaženjem, pogotovo kad s puno lošijim autom obilaziš bolji, kao da si ga obišao zato što si brži, a ne zato što se čovjeku nigdje ne žuri, vozi normalno i po propisima.
Ti misliš da se ostali vozači na cesti opterećuju s time kad se ti siliš i obilaziš ih s drlogom?
Mene kad takvi obiđu sa divljim brzinama jedino šta ja pomislim: 'vidi budale', a ne: 'vau, kako ide ovaj njegov clio, da barem ja tako nešto vozim'.

odlično

srale7 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno