|
![]() |
#2461 |
Guest
|
Nikaj novog. Par, odnosno nekoliko puta godišnje znaju nekaj raditi pa šteka gmail, ali obično se radi o maks par sati (bar kod mene). |
![]() |
![]() |
#2462 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ukoliko netko koristi android mini pc i ima problema sa streamanjem sadržaja sa win share-a http://forum.xda-developers.com/show...php?p=21032662 koliko god ne volio bsplayer, na mom MK809III jedino preko njega mogu gledati sadržaj s mreže bez štekanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
I moze preporuka nekih igrica, na moru necu imati wifi pa da imam sta igrati kad ne mogu vec puno surfati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
Guest
|
ScummVM i redom Monkey Island, Full Throttle, Discworld, Indiana Jones, Dig, Sam n Max... ![]() Kvalitetno, a i treba vremena. |
![]() |
![]() |
#2465 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ako neko ima ultrabrzi net i voli se igrati: https://play.google.com/store/apps/d....onlive.client Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Guest
|
Kod OnLivea je veći problem ping između tebe i servera nego čisti bandwith. Samu brzinu se može srediti, ali udaljenost od servera ne. Tako da se dosta naslova može zaboraviti. |
![]() |
![]() |
#2468 |
Guest
|
Pa koristi originalne fajlove najpopularnijih avantura. Discworld, Monkey, Full Throttle, Day of the Tentacle... Uzmeš svoj originalni CD ili diskete i kopiraš na mob. |
![]() |
![]() |
#2469 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Trebam preporuku widgeta, kji ce mi na fini, ne presateni nacin prikazati cpu load, takt trenutni za svaku jezgru i eventualno voltazu. Moze i potrosnju rama ako ima. Po mogucnosti free, al ako valja nije bed dati kakvu simbolicnu cifru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
System Tuner, Android Tuner... bi trebali imati to što tražiš.
![]() |
#2471 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja trenutno testiram Cool Tool: https://play.google.com/store/apps/d...uoverlay&hl=hr Čini mi se dosta moćan ali i jednostavan. Nije klasičan widget ali funkcionira kao overlay pa je možda u nekim situacijama i bolje solucija ![]()
![]() |
#2472 |
Guest
|
uskoro dolazi y300, zanima me kako napreduje emulacija PSX a na androidu? Konkretno jel netko igrao FF serijal, Crhono Cross, Breath of fire 3,4? |
![]() |
![]() |
#2474 |
aka Mali Mirko
|
Kako spriječiti hebeni update aplikacija instaliranih na mobu? Čim se spojim na wifi počne download raznoraznih novih verzija. Akoo mi aplikacija dobro radi možda ja ne želim novu verziju. Prestigio 4322, andriod 4.1.1 ali čini mi se da to treba napraviti na ovoj novoj verziji Google Playa..... kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
aka Mali Mirko
|
Ahmm.... gle čuda, zaista se tu nalazi ![]() Ja sam neprestano gledao u postavkama samog Androida i Google Playa ali tako da sam se logirao u svoj account putem desktop računala a ne android mobitela ![]() TNX Gromovniče.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Pink Floyd fan
|
Doista su se korisnici ulijenili sa svim silnim pojednostavljenjima ![]() What's New • Delete and archive actions appear by default - control this in Settings • Tap sender images to select multiple emails in the conversation list • Bug fixes
![]() |
#2480 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A i ti si našao koga ćeš kuditi, šta su ga uopće micali. Jedna od onih "bright" UI ideja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Pink Floyd fan
|
Slazem se da nije bright UI ideja. Upravo suprotno. Al' gomila korisnika je pisalo komentare "vratite nam delete", "previse klikova za obrisati mail"... umjesto da su pogledali u settings ili u krajnjem slucaju googlali rjesenje. Sto nije pod nosom, kao da ne postoji ![]()
![]() |
#2483 |
Guest
|
ljudi sa kojom android aplikacijom "kustomizirati" izgled zaslona , widgeta, ikona ... Ove deafultne postavke na Huawei Y300 su iritantne , 5 "stranica" max tv, t mobile ovo-ono. Sad ja bih, samo gm, browser , folder sa igrama, poruke i pozive, navigaciju, program za sport i to je to. Rootanje ne dolazi u obzir. |
![]() |
![]() |
#2484 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Guest
|
hvala, od sinoć ne puštam ovaj y300 iz ruke stavio sam valjda 100 aplikacija za koje ne znam i zašto služe ![]() samo pucam na sd karticu ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
nisam našao ovdje , ako neko slučajno nije vidio , stvarno preporuka za ovaj app: https://play.google.com/store/apps/d...econtrol&hl=en zahtjeva root, i praktički odmah sam uzeo full verziju zbog custom gestures..spašava me na telefonu, mogu mislit od kolike je pomoći na tabletu.. za sad stavio samo par stvari:screen off,home,back i recent apps..čudo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Administrator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Svejedno se taj delete gumb moze prikazati (i bez nadogradnje), samo triba uci u opcije i staviti kvacicu na odredjenu stavku... Ljudi su blesavi, jednom rijecju. Jos ne znaju, da prije propitkivanja i postavljanja obicno glupih pitanja, triba malo prolistati po opcijama... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 22.07.2013. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Guest
|
koje su musty play android igre? Rpg, akcija..? Al mislim igre kao "igre" ne angry birds ![]() |
![]() |
![]() |
|
|