|
![]() |
#34381 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34382 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
evo video od jučer: http://www.youtube.com/watch?v=97exQeWseI4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34383 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#34384 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34385 |
|
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 15.07.2013. u 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34386 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja danas odradio turu od 65km ![]() Gore Leustek skroz do vrha, pa onda na 8cu i 1cu. Nakon livade ponikve sam pratio oznake za PD Glavicu ali u jednom trenu skrecem desno umijesto lijevo i idem na stazu broj 2. Spust mi je bio onak, nit vrit nit mimo. 8ca je brza, kada se dodje do 1ce onda pocinje penjanje i voznja po kaljuzama. 2jka je onak voznja u kanalau di ima vododerina, kamenja i granja koje je nosila voda. Uglavnom bezveze al sam trebao ici u Svetu Nedelju pa sam birao stazu u kojoj cu najvise biti u sumi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34387 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Pozdrav svima, vidim sve više ozlijeđenih i toponima po forumašima. Evo par fotki van EU sa 2228 m nv, vrh Pločno, Čvrsnica. I ja sam odletio preko upravljača pri spustu, srećom samo ogrebotine, jedino što peće kad se uđe u more. ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Inače, cijeli taj prostor PP Blidinje je raj za bicikliste i ine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34389 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Ekipa, ima tko kakva iskustva sa policijom i kaznama za voznje "tehnicki neispravnih" bicikala? Stari mi je rekao nedavno da je murjak na VG obilaznici predvecer zaustavljao bicikliste bez svjetla... Ima tko kakvih iskustva na podrucju ZG-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34390 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd da i tu pokazem male izmjene na bajku ![]() Kompletirano XT pogonska grupa sa XTR kazetom u Sram 971 lancem, XT-785 kočnice sa prednjim XT i zadnjim SLX 180mm rotorima, XT QR i Saint pedale. Oduševljen sam XT-om. Neusporedivo bolji prijenos snage, kočnice grizu i ne puštaju. Nije mi žao para jer sad tek vidim kolki je gušt vozi bajk s dobrim dijelovima. Slijedeće na redu je nekakvu Rebu nabaviti i uskoro zamjeniti zadnju gumu jer se ovo čudo brzo troši. Sa cca 16 kila je pao na 14. Jedino drukčiji omjer na kazeti me malo mučio na penjanju na sljeme dok nisam ulovio koja mi brzina najbolje paše. Od svih stvari su mi šifteri najbolje sjeli, mjenjanje i gore i dolje samo sa palcem je uber korisno na spustu dok drzis prst na kocnice. Sad samo nabit kondu kak spada i vjezbanje na Dotršćini/Sljemenu da mi se malo makne kočnica iz glave ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I malo pretjerivanja niz breg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34391 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hehhee ova me slika sa top speedom sjetila milog događaja ![]() destro i ja niz radićevu, negdje oko 2 ujutro nakon koje pivice... fino smo mi to prošli, i dolje na trgu.. reko destro, ajde baci oko na brzinu ![]() kad on... 64 (ako me sjećanje služi) ![]() nije 70 ili pretjerivanje, ali za radićevu koja i nije neka nizbrdica je čisto fino ![]() damn ! fali mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34392 |
|
![]()
![]() |
#34393 |
Treba kaj skurit??
|
A moro sam frendu pokazat da sam brzi ![]() E trebali smo snimat cvikanje sajle...tri, dva, jedan....puf. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34394 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@vga..koliko si love utukao? ![]() @riceburner..di je to? Daj kartu. ![]() ![]() Ja sam u subotu odradio hm..91,66km ![]() ZG-SAMOBOR-DIVLJE VODE-PARK-EKOSELO ŽUMBERAK-DIVLJE VODE-SAMOBOR-ZAGREB ![]() Fina ruta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34395 |
|
![]() |
#34397 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#34398 |
Treba kaj skurit??
|
@ hamm - dovoljno da mi bude zlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34405 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas planiram oko 16h zapicit Leustekon na Sljeme. Dole nesto lagano, vjerojatno 9-ka + Krvaric, da vidim kako izgleda ta XC staza, nisam jos bio. Idem malo podrobnije istestirati kako napreduje moj opravak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34406 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce ici netko sutra/preksutra/u subotu ne sljeme, al dole 9tka + krvaric? Ocu da mi netko napokon tu stazu pokaze ![]() Naravno sve stoji ako danas poservisiram vilju
![]() |
#34407 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima li tko za prodati možda 8 speed integrirani shimano shifter viška? Acera EF50 idealno, svejedno crni/srebrni? Ili možda da ima samo feder onaj veliki iz njega, u mojem je pukao pa mi se ručica ne vraća, već je moram ručno povlačiti.
![]() |
#34408 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
![]() |
#34409 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Kad bi isla? Al penjemo se leustekom. Prije nekih tjedan dana smo mic i ja preko kustosijanskog isli i sunce UBIJA
![]() |
|
|