|
![]() |
#12121 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Sam serijal je i krenuo od nabrijanih autiju i ganjaone, s onako malo elemenata filmova a la The Italian Job. Sad ovo već je prenapuhano zbilja, tenkovi koji autoputom lete doslovno, pa auti koji sruše Antonova ... Olympus has fallen - Gerard Butler u maniri Caseya Rybecka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12123 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo što je Casey imao Eriku Eleniak koja je bila jedini razlog za gledanje filma.
![]() |
#12124 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12126 |
Guest
|
Codename: Wildgeese -1984 ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 09.07.2013. u 18:50. |
![]() |
![]() |
#12127 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
baš si to i ja mislim, al ajd...prosli dio je imal dobru pjesmu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12129 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo pogledao i ja Furious 6. Ako jednostavno ne gledam na "James Bond" spike tipa letove, tenkove i takve nerealnosti, i ako gledam to kao film koji nema veze s realnošču, gdje šaltaju automatike itd. film je po mom "šusu" i za mene i više nego dobar. 7/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12132 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#12134 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
World War Z - osobno najiščekivaniji film prve polovice godine. Neke scene do bola predvidljive i isklišeizirane, no to me ne iznenađuje više, neke presmješne (ponašanje likova). Početak me natjerao da se se držim za glavu jer je izgledalo ko remake 28 days later-a, no poslije film ima napetost i zanimljiv je, uglavnom slažem se sa ocjenom od nekih 7 koliko ima na imdb, no da treba trčati gledati u kino, ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12135 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Pogledao Evil Dead (2013). Oke hororac s dosta klišeja, al ajde može proći. Jel ima tko kakvu preporuku novijih hororaca? Jedini uvjet je da ima supernatural elemente, a ne da je tipična "koljem po kućama" shema...
![]() |
#12136 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12137 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12140 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa kopija nije bila bogznašta, ali na jednom crt-u i na plazmi je izgledala ok, vrlo gledljivo, ni blizu tvom dojmu najgoreg cama u povijesti. Tak da sam odmah pretpostavio da je lcd u pitanju.
![]() |
#12141 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Jucer otisao pogledati Now you see me u Cinestar. Sta reci nego film za 10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12142 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Upravo pogledao Killing Season Vidio sam da glume Travolta i De Niro pa sam mislio da ne može biti loše ali ovo je jaako loše,kraj još gori. Ne znam na kojim su drogama ovi u Hollywoodu ali ove godine ne znaš koji je film gluplji i gori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12143 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
dali je to do love ili jednostavno vise nemaju izbora jer su prestari :-(.
![]() |
![]() |
#12144 |
Premium
|
Evo 3 loša filma koja ne preporučujem za gledanje, nego za izbjegavanje. 1. The Girl From the Naked Eye - neka vas ne zavara ime Sashe Grey na coveru. Ona je kultna junaknja jedne druge vrste filmova, ali ovdje ima samo kratku scenu u liftu. Inače, sam film je žnj produkcije s istim takvim glumcima i radnjom. 2. The Samaritan - iako u njemu glumi par poznatih faca, totalno je bezveze. Spor, trom, nema neke specijalne radnje ili akcije do pretkraj filma. 3. This Is 40 - film o bračnom paru u krizi godina. Taman kad stvari krenu na bolje, junaci u*eru motku i sve onda ide isponova.
![]() |
#12145 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
nisma znal dal da se smijem il da placem. strava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12147 |
aka Edo, aka Syncros
|
Gledao ja sinoć, dobar je, isplati se pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12148 |
Guest
|
Ja sutra pičim u ajmeks gledati! Očekivanja visoka... |
![]() |
![]() |
#12149 |
aka Edo, aka Syncros
|
Ja ga gledao u Branimircu, 11-ca extreme i po meni puno bolje od prenapuhanog ajmaxa. Ko oce oglusiti nek ide u ajmax... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12150 |
overpowered
|
Pacific Rim-šta reći ;D Dugo vremena me nije film u kinu zabavio, ovaj je, dal je savršen, nope Ali FUCKING PUNCH THAT SHIT. Ako je itko fan godzila filmova il opcenito mechova, ovo je čisti pr0n ^^
![]() |
|
|