|
![]() |
#1 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
(riješeno) Laptop se upali, ali nema slike
Pozdrav! Danas sam cistio laptop i mjenjao pastu, kada sam sve to napravio i slozio nazat upalio sam laptop i ventilator se upalio(krene na max. rpm i onda stane i jedva ga se cuje) ali slika mi ne dolazi,. Znaci laptop samo stoji s ventom upaljenim a slike nema!? Da opet sve zice povadim pa ponovno spojim ili? Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 08.07.2013. u 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nemoj nam slučajno reći koji je lap u pitanju, a za specse da ne pričam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#5 |
Mother Russia
|
U oprostite što sam zaboravio napisat, mislio sam da jesam. Laptop je Toshiba satellite c660-1mt link @coconut - nisam ga spajao na vanjski monitor, jer, je moj dragi brat prolio juhu još davno i ne radi mi fn tipka i ne mogu se prebaciti na drugi monitor. i da, sada se uopče ništa ne čuje, znači upalim ga i samo vent puhne na par sec. i sve stane, slike nema ali lampice svijetle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da je stvar više nego očigledna, napravio si negdje grešku u koracima, rastavi opet i sastavi uz pomoć servisnog priručnika. Provjeri kako je hladnjak sjeo i je li pasta dobro razmazana.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mogao bi ja tu uletit. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mother Russia
|
Evo ga dečki! Sve sam ponovno rastavio, ovaj put sam sve žice izvadio i slagao ponovno, novu pastu i složio, pričvrstio i sad sve radi. Nije mi jasno zašto ekran nije radio, jedino da kada sam slagao nazad laptop da se nije koja žica odvojila! hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|