|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
google grupe
da li mi netko moze objasniti kako vi pretrazujete google grupe.Ja odem na google pa stisnem grupe i onda ne znam dalje.Tipkam hr. pa hr.hardware ne kuzim kako se s tim radi...
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
klikni na news pa na Advanced News Search i sve ce ti bit jasnije
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Mislim da nije to ono sta trazim. Evo ja zelim gledati oglase o kompijuterskim komponentama naravno na hrvatskom i to gledam ovdje: http://groups.google.com/groups?hl=h...ponuda.hardver Jel to to ili postoji jos nesto slicno tome...kako doci do hr.ponuda u vezi kompova
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ne znam sta si ti tocno radija znaci najprije kliknes na news/grupe (ovisno o jeziku) pa na napredno pretrazivanje. Tamo u prva 4 polja upisujes pojmove koje trazis ovisno kako zelis da ti trazi. naravno mozes ih ostavit i praznima zatim u news-grupa upisujes npr. hr.ponuda.hardver jezik ne moras oznacavat jer u hr.* grupama sigurno neces nac postove na japanskom nekako mi se cini da si ti ovo pobrka s news readerom google je pretrazivac i iako ga se mozda moze iskoristit za pregledavanje grupa to svakako nije prakticno za to nabavi specijalizirani program poput Forte Agenta ili neki mail reader koji podrzava i rad s grupama poput thunderbirda ili outlooka
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|