|
![]() |
#6391 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@1v@n i Bolnum, hvala obojici na savjetima! ![]() Da, staza je stvarno uska i nema puno mjesta, okacio bih tu svoju snimku sa go pro kamerom al me sram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6392 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stavi snimku, lakše ćemo tako vidjeti koje greške radiš. Spajaj ove kratke zavoje na vrhu slike. Gledaj da ostaneš u okretajima i da što manje kočiš i skrećeš oštro. Puštaj i dodaj gas radije u kratkim intervalima. Idi što bliže unutražnosti zavoja na ulascima i koristi što više staze kod izlazaka da dobiješ na brzini. Jel itko za vožnju na velesajmu ovih dana??? Skratili su prijenosne omjere i stavili nove, mekše gume. Opet se rekordi obaraju ![]()
![]() |
#6393 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6395 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6397 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6401 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6402 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A volan, kakav je - takav je, nisam ga ja montirao ![]() Inace auto vozim vec 5 godina, lijeva ruka je uvijek na volanu, desna na mjenjacu ( ili na radiju lol ) i nikako "nemogu" drzat volan sa obe ruke tako da mi u kartingu nije problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6403 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Javi se na PM za sutra ili prekosutra. Tek oko 9 mogu, pa ako ti paše, super. Primi taj volan kao muško za početak i stavi ruke malo više na volan, ne voziš traktor ![]() Preširoko ideš u zavoje, idi usko.
![]() |
![]() |
#6404 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6406 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() i onda obarat rekorde, ali ja vjerujem da oni tebe sabotiraju tamo, možeš ti i bolje ali ti oni daju los kart, 100% ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6407 |
Premium
|
Imam NFS naslove na kompu ![]() Vidjet cemo dali je sabotaza u pitanju, dog. smo se u subotu ujutro vozit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6408 |
The mighty pirate
|
Kartovi su neujednačeni, a staza je puno dulja što znači da za 10 minuta vožnje uspiješ napraviti nekoliko puta manje krugova. Karting Arena mi je puno bolje organizirana i modernija (live timing, facebook app...) Prošle godine sam bio na Kart Fightu u Španskom i ne vraćam se ![]() Možda se nešto promijenilo u međuvremenu, ali sumnjam. Vozio sam dva puta sad u Karting Areni s otvorenim vanjskim dijelom i uspio spustiti na 40.644. Dođe mi onda neki NFS klinac kojem tek brkovi počinju rasti i napravi rekord staze s 37.894 ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 03.07.2013. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6409 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#6410 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
+1, puno preširoko. 2 QuidZz Teško je točno razabrat ali mislim da prekasno u zavoju daješ gas, na pola zavoja bi gas trebao biti na 100% al ne da ga stisneš tad nego da je tad već ulovio, bolje i brže će te isčupat van. Još jedna jako bitna stvar a to su gume, ovisi u kakvom su stanju, ako su stare puno se kliže i lošije drže, treba nać info kada mjenjaju gume i onda odma otić na vožnju, sekunda dvije se još može spustit samo na tome.
![]() |
#6412 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() U subotu vozim opet pa vjerujem da cu ici nesto brze sad kad ste mi rekli u cemu grijesim. ![]() Hvala svima na savjetima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6414 | ||
The mighty pirate
|
Jučer je post bio na fejsbuku Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6415 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6416 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ni ja dok nisam uzeo onog sa 13 ks, čak sam se i prvi krug zvrtio (tip mi je rekao čekaj barem 2 kruga da se gume zagriju, naravno da ga nisam slušao jer ova dva sporija nisu imala taj problem ![]() A pravi doživljaj je onaj najjači ali sa njim moraš znat stazu napamet jer LETI!!! ![]() Najbolji kart u hr koji sam vozio, jedino što fali je mjerenje vremena sa obične smrtnike. Prvi kart- ne puštaš gas nikad Drugi kart- puštat gas na par mjesta Treći kart- opako po kočnici na dosta zavoja Četvrti kart- ista količina gasa i kočnice, sotona od karta ![]() Ako je netko tamo kod pule, preporuka za Green garden, vozim svako ljeto tamo od kad su se otvorili (više od 10 god) i još uvijek gazda (Deni) radi cijeli dan na stazi. ![]() P.S. Nemojte vozit one dvosjede ni sa ženskom pored, zaspat ćete.
![]() |
![]() |
#6417 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() u Splitu nakon voznje daju papir A4 formata na kojem pise vrijeme svakog kruga, te boldano najbrze vrijeme. Takoder te uvrste u tjednu i mjesecnu listu najbrzih vozaca. Znaci recept je ne pustat gas i ne ici presiroko u zavoje, o jedva cekan, bit ce zanimljivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6419 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Je to, sam kod mene to malo kasnije ide sa preko 100kg ![]() Jel daju u Green gardenu odmah da se sjedne u 17ks čim se dođe il se mora imat staža na stazi? Prošle godine sam gledao u Virovitici prvaka hrvatske, boleština koliko snage ima kart, stvarno se čuda može izvuć iz rotax cvaje
![]() |
#6420 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|