|
![]() |
#12091 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Neki dan sam pogledao Evil Dead 2013 http://www.imdb.com/title/tt1288558/ Inače rijetko prekidam filmove prije kraja ali ovaj sam ugasio nakon 1h ,s tim da sam zadnjih pola sata više čitao forume preko Tapatalka nego gledao film. Ne znam jel problem što sam gledao sva tri originala Evil Dead ali ovaj film je toliko dosadan,predvidljiv,glup itd.Ne znam kako ima ocjenu 6.9. Moja ocjena 2/10 Sinoč pogledao Olympus Has Fallen http://www.imdb.com/title/tt2302755/?ref_=sr_1 Na početku američki predsjednik boksa sa likom iz Tajne službe,predsjednik,njegova obitelj i Tajna služba su kao neka velika sretna obitelj,predsjednikom sin igra CoD na konzoli a kasnije čita neku knjigu,američka vojska kreče skidati nepoznati avion tek kad se približi na par minuta od Bijele kuče,Tajna služba vodi neprovjerene strance sa predsjednikom tijekom napada u podzemni bunker Bijele kuče,Mike Banning je direktor svemira,totalno je zasjenio Ramba,Stallonea,Chucka Norissa,Stathama,Seagala i sve američke stripovske superjunake zajedno. Ukratko,rigoleto od filma i ocjena -1/10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12092 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
mislim ono, puste koreance dole u bunker, kamon ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12093 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ali ak je bas anime i drama, možda misliš na Grave of the fireflies..makar sumnjam da su to naši prikazivali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12094 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hmm, možda je taj The Tale of the Wonderful Potato.. Budem pogledao oba pa javim.. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#12096 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam ga gledao ali već iz trailera vidim tipičnu američku propagandu, da su predsjednik i bijela kuća bog i batina zemlje...lol. Zašto ne naprave film o pravom padu amerike, npr. pad korporacija i pad dolara, skupa sa cheneyom i kissingerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12097 |
Guest
|
Ne postoji takva stvar kao propast bilo koje ekonomije koja kod sebe ima nuklearno oružje ![]() |
![]() |
![]() |
#12099 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
pogledao dio furious 6, žao mi je što sam to nabavio uopće, top-of-the-range smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12100 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
btw, vidim, nesto se poceli redat filmovi o napadu na bjelu kucu i el presidentea of USA (olympus i white house down). kakva propaganda stari moj. jel neko pogledo taj white house. vjeorvatno ce bit ista nebuloza ko i olympus :-(. gdje su nestali dobri filmovi majko mila. ![]()
![]() |
![]() |
#12101 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam šta se ljudi bune na Olympus. Ja odavno nisam bolje komedije gledo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12102 |
Guest
|
Film je bio ono, akcija, niš posebno. Jedino na što sam se odrapao je bilo plakanje babe dok ju vuku po podu "I pledge my legiance, to the flag..." ![]() |
![]() |
![]() |
#12103 |
Guest
|
Samo ću reći da je EVIL DEAD dostojan originala. 9/10 , bilo bi 10 da je opet tu Bruce! Evo sad ga gledao drugi put u kinu prvi. |
![]() |
![]() |
#12104 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Fast&Furios 6 Neznam da li je to zato jer sam ostario? Ali nisam mogao pogledati film do kraja. Da se ogradim.Poštujem sve žene. Ali jeftine droljice iz filma ne mogu probaviti. Ne kužim više to auto tuning prekenjavanje.Drndanje glasnog basa iz auta. Rijetkost je da se u jednom filmu gleda toliko glumačkog preseravanja, machizma, droljica i vrlo loše glume kao što je napr. kod Gine Carano. neka mi osobno ona istrgne obadvije ruke,ali ono nije žena.Trebala je biti muško.Loša gluma, loš scenarij. Izgleda da se redatelj nije mogao odlučiti da li da snimi novog james bonda sa tuniranim autima? Možda da mi je 15 godina vjerovatno bih bio oduševljen filmom. A što očekivati kada netko radi 6 dio nekog filma, i planira 7 dio. MOja ocjena 3/10.Baš me zanima kako je IMdb nategnuo do 7,5? Zadnje izmijenjeno od: donbon. 06.07.2013. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12105 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nisam gledao film,ali vjerujem da sve stoji što si napisao..osim,kak može ona biti muško?! http://p2.trrsf.com/image/fget/cf/61...1/29/dfgdf.jpg
![]() |
#12106 |
Premium
|
@donbon: post ti je kao da sam ga ja napisao film kao da je napravljen za americke 13/14-godišnjake, koji su dobili 50$ džeparca od staraca i sad idu u kino u nadi da će stavit ruku nekoj vršnjakinji u grudnjak. Zadnje izmijenjeno od: timmy. 06.07.2013. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12107 |
Guest
|
Što se tiče Fast and Furious 6 , moj komentar i cjelokupni dojam bi se mogao sažeti u ovaj smajli : ![]() |
![]() |
![]() |
#12108 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Pogledao i ja Furious 6, i komentar je jednostavno jako slican vasima, lose A onda sam pogledao G.I. Joe, ovaj drugi, i Furious mi poslije njega izgleda ko materijal za neku nagradu ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#12109 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12111 |
Premium
|
FF6 je meni bezveze, isto kao i prosli. Presaltali su fokus s auti na neke druge stvari i ti filmovi mi vise nemaju "identiteta". Bolji mi je onaj dio u Japanu nego zadnja dva. Ceka se novi Ridick, to puno bolje pase za Diesela od ovih djecijih filmica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12115 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Mene u Fast 6 najvise zivcira ono kemijanje sa floating camerom il kak se vec zove taj nacin snimanja lol...npr kad kamera kruzi ko satelit oko glumaca..poludil sam. inace tka tak..s obzirom na pristup takvom filmu nije mi bas teski srot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12116 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iako je G.I. šrot za sebe, FF6 je daleko veći. Nakon prvog, svi ostali su bili skupljanje para. Japan se još nekako mogao preživjeti, ali ostali.. majko mila.
![]() |
#12118 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Što se tiče Fast and Furious 6 - film je nula, fućkaš tenkove i Antonove. Ostavili su na kraju fino mjesta za 7icu, a u njoj sigurno možemo očekivati podmornice,nosače avione,space shuttle i leteći tanjur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12119 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni nije jasno čemu svi ovi "film je nula" komentari? Pa točno se zna šta očekivati od ovakvog filma: Auti, jurnjave, malo guzica, još su naknadno ubacili pucačine i tučnjave, sve ispunjeno zvukovima V8-ica i eksplozijama.
![]() |
#12120 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Potpis na Ivu. Točno se zna što se očekuje od ovog filma i sad se svi čudom čude kak je naivan i pretjeran. Nije valjda da je netko očekivao od Diesela i Rocka neko fascinantno glumačko ostvarenje??? Meni je lego ko kec na cenera nakon cijelog dana na plaži. Olympus has fallen također. Tipičan pretjerani akcić. Milioni metaka i krvoliptanje u višebudžetnoj produkciji. Što sam očekivao od filma, to sam i dobio. Meni dobro. Jes da je film za zaboravit nakon 14 sekundi što si ga odgledao, al who gives a shit. Htio sam pucačinu za ne razbijat glavu, a ne film za razmišljanje. G I Joe, tak tak, jedinica mi je bila bolja. U principu najlošiji od ova tri.
![]() |
|
|