|
![]() |
#12061 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogleda World War Z - film mi je predobar. Napet sam bija 2/3 filma. Točno se dobije feeling kakav se očekuje od ovakvog filma. Definitivna preporuka.
![]() |
#12064 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12065 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
pogledao Metro, ruski film, znači radnja se dešava u podzemnoj željeznici kada vode probije u tunel i jedan vlak taman naleti, i naravno skupina ljudi se pokušava probiti po meni odličan film
![]() |
#12067 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12069 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I meni je bil OK ali sam zaboravio o cemu se radi. World War Z mi je ko neki film koji je trebal trajat 3 sata ali su ga nabrzaka upakirali u ispod dva. Ima mi nelogicnosti i "nedorecenosti" tipa kak sa sad on stvorio tu ili kaj je bilo s onim i generalno mi fali malo vise krvi jer se ipak radi o Zombie filmu. Osim toga Pit mi ide na zivice. Meni kao ljubitelju klasicnih Zombie survival filmova, Ward War Z nije nist posebno. Nekome tko voli filmove o apokalipsi i naucnu fantastiku, mozda ce bit super. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.06.2013. u 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12071 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
odgledal u ponedjeljak Man of steel
začudo, dobar filmić što god fanovi rekli. makar jedna zamjerka, film je previše površan i predvidljiv. ljudi koji su gledali Avatar budu znali o čemu pričam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12072 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12074 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao jučer Majstori iluzije (a jesu ga preveli...). Super za zabaviti se. I sasvim neočekivano finale. Preporuka.
![]() |
#12075 |
Guest
|
Evo, da svi prestanu kukat o 16:9 aspect ratiou. Imate kratki filmić koji prolazi kroz filmsku povijest do današnjeg dana po pitanju aspect ratioa. http://gizmodo.com/how-aspect-ratios...-mov-592442723 |
![]() |
![]() |
#12077 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12079 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Istina, a hrpa ih ima i glup zaplet. Superherojski su vrhunac gluposti zapleta i čudnih krajeva. Nisam ih još sve pogledao pa ne ću komentirati generalno. Iron man 3 je primjer glupog zapleta i još glupljeg kraja.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 30.06.2013. u 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12081 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako pustiš mozak na pašu film je dobra akcija. Međutim ako samo jednom probaš koristiti mozak u filmu odma sve pada u vodu i film je sranje ![]() Ja sam uradio ovo prvo tako da mi može proć. Preporuka nakon filma pogledajte recenzije na IMDB ovih koji su filmu dali 10 zvjezdica da se nasmijete do suza na pokušaj objašnjenja kako i zašto je film vrhunski ![]() Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 30.06.2013. u 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12083 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
I ja sam prije par dana pogleda Man of Steel... Bezveze, imam dojam da su svi ti superhero filmovi isti, što u biti i jesu. Kao da ih sve rade isti ljudi. Niti sam fan stripa ili starih filmova, ali ovaj zadnji je lošiji i od predzadnjeg - Superman Returns.
![]() |
#12084 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Now you see me - poprilično dobar film. Preporuka Jack The Giant Slayer - infantilan film. Olympus has fallen - dobar film nabijen akcijom.
![]() |
#12086 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12087 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12088 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 30.06.2013. u 13:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12089 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pomoć za pronalazak anime filma: Znači animirani je. Gledao sam ga 90-ih na TV-u. Radi se o nekim ljudima, relativno siromašnima, koji su prisiljeni saditi i jesti samo krompir, malo kao da je depresivan film, drama i slično, možda malo čudno sniman, ne znam.. Nešto mi je u glavi kao da su glineni ljudi, no nisam siguran. Taj anime ima baš neko posebno mjesto zapečaćeno u mojoj memoriji, ne znam zašto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12090 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|