|
![]() |
#6301 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Žao mi je njegove obitelji, više nego njega (osjećaj obojan osobnim iskustvom). Malo mi je ovo "too close to home" pa zato reagiram tako. Nhf svima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6302 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnjih sat vremena, uskoro. Direktna borba sa 1mj u GTE-pro klasi, Aston vs Porche, vodi Audi za jedan krug ipred Toyote. Upravo je ispala Toyota sa 4tog mj.(nekim cudom su je vratili na stazu sa pol auta kaj je ostalo) i pocela je kisa padat fest, svi na slickovima naravno. Ludnica. Svi u boks po mokre gume jer je pocelo padat svuda. Daleko od gotovog. Maltene pa prolom oblaka i par velkih udesa, safety car.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.06.2013. u 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6304 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Promjenili su u kišne gume ![]() Ja se nadam da Audi No3 skine Toyotu No8 ![]() 11-sti izlazak Safety car više godi Toyoti koju mogu hvatati korak sa Audi
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6306 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nije baš Le Mans ali čovjeka veseli. Prvi put na Pannonia-Ringu pa na Grobniku: http://youtu.be/XuOHl9m5UB0 http://youtu.be/YYL4oxlpYqM http://youtu.be/fR_eGU7IMnI Jedva čekam sljedeću priliku!
![]() |
#6308 |
Premium
|
23 i pol sata za narihtavanje i zadnjih pol sata za utrkivanje kak veli spiker. Jbg Ozern sad je spica. Kasnije budmo pogledali. Toyota jase na guzici Audija sa krugom zaostatka i blica mu, legendarno. I preso ga je, bravo. Iduce godine Toyota vs Audi ce bit legendarno. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.06.2013. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6310 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() 9th win for Tom Kristensen ![]() Toyota na kišnim gumama pokazuje svoju snagu nego na slickovima. I pomoć od Safety cara djelovao.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 23.06.2013. u 15:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6311 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Predobra su mi svjetla na audijima kad su u boksu kad kreću ![]() EDIT: Gotovo, P1, P3 za dizele ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 23.06.2013. u 15:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6312 | |
Premium
|
Citiraj:
Gdje servisiras Evo? Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.06.2013. u 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6313 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() Kod Lonca se Evek održava i šerafi.
![]() |
![]() |
#6314 |
Premium
|
Ja sam svoje vodio kod Morica i to su mi uvijek bili najbolji servisi. Skompo sam se sa voditeljem, Robertom i svaki put kad bi imal vremena bi me zvao na voznjice. EVO 8, gt3000 sa brdo KS, Eclipse Turbak sa brdo ks i jos par normalnijih auti. Vozio sam se u crvenoj osmici GSR, 265ks sa pet brzina i mislim da je to prvi EVO kaj je sluzbenim kanalima usao u HR. Vidal sam ih tam par, kasnije i jednu dvetku, srebrnu za koju je vlasnik, neki dr. iz Zg, govorio da ima 500ks. Kasnije sam poslovno suradivo sa jednim kaj je imal devetku, tamosivu MR, sa 330ks za koju sam brijal da je FQ ali nije bila nego normalni ali malo nabrijan, americke rege. To je islo abnormalno, nisam vozio ali me frajer provozal i nisam mogo doc sebi par dana nakon toga. Imal je i Z06 crveni isto sa US regama. U Banjavcicevoj su bili autu na parkingu u jednoj novoj zgradi na pocetku na krizanju s Heinzelovom. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.06.2013. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6315 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kolika je vremenska granica za uzet povrat DDV-a iz Slo od Lašiča? Bio sam po gume, al mi se nije dalo vraćat po DDV… I dal će se moć vratit nakon što uđemo u EU sa računom koji je izdan prije ulaska? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6316 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6317 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#6320 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
RIP Giorgi Tevzadze Citiraj:
Citiraj:
RIP ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6321 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6322 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6326 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
@Giorgi Tevzadze Lik je (bio) seljačina i debil, nek svatko tko se tak ponaša i vozi završi na isti način kao i on, ali da pritom ne nanudi nikom normalnom..
![]() |
#6327 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Stvarno moraš biti idiot da glumiš ovakvog rejsera po gradu. Svaka čast za vožnju, al grad i hrpa auta i ljudi nije ni vrijeme ni mjesto za pokazivat skill. Sigurno je više puta pokupio nekog… Samo što toga nemaš na snimkama. Prekjučer mi je doletio neki takav "majstor" u moju traku, uspio se maknut dva metra prije nego što bi ga pobrao. S tim da sam kočio ko manijak. Desno od mene provalija... Hvala! Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 25.06.2013. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6328 |
PC Ekspert
|
Nama je tip uletio u traku iz suprotnog smjera na ulazu u Klis u nedjelju, bez ikakve logike jer je njegova bila skroz prazna... Jedva izbjegli frontalku a sve to bez ikakvog razloga. Ne znam po čemu mi više nismo Texas država ali dobro...
![]() |
#6329 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Žao mi je što je poginuo al eto, jedan luđak manje.
![]() |
![]() |
#6330 | |
Premium
|
Citiraj:
Koliko ide GTR na Grobnickoj ravnici? Meni se jucer na autoputu prije Zaboka izvrtila malo starija petica pred nosom. Kisa je padala abnormalno i jednostavno ga je diglo. Sreca da nije lupil u nist jer nije isao brze od 100. Fascinantni su mi takvi tipovi. Pile od auti a gore gume koje ne vrijede vise od 20kn. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.06.2013. u 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|