|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Vip samostalni adsl modem/router
Poštovanje Doma koristim od Vip-a samostalni adsl do 4 Mbit i Huawei HG 350u modem/router. Pošto smo pred malo imali problema sa tim modemom/routerom (jednostavno je prestao raditi, tj. prestao se spajati na internet) i dobili smo novi modem isto tako opet Huawei HG 530u . Htjela bih uzeti jedan modem/router da imam u pričuviza svaki slučaj ako opet ovaj novi otkaže poslušnost u skorije vrijeme, pa da ne moram opet čekati 7 dana da mi riješe problem ovi iz Vip-a. "Zapeo mi je za oko" modem/router ; TP Link Wireless ADSL2+ MODEM ROUTER TD-W8901G, 54Mbps http://www.tp-link.com/en/products/d...TD-W8901G#over Uglavnom našla sam takav na oglasu za prodaju, inače je taj router bio od Optime. Zanima me da li ću ja njega moći koristiti za/na Vip adsl i dali ja moram te postavke sama unositi unutra i koliko je to komplicirano? Jer to bi mi bio prvi put da radim pa nisa baš upoznata sa time. Koliko je dobar ovaj modem/router? Meni ustavri treba samo za kućno računalo(stolno) i da se spojim smartphonom na wi-fi, to je uglavnom sve. Molim vas ako netko zna da mi odgovori, bila bih jako zahvalna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
vipnet koristi annex b, kao i t-com optima ti ima annex a modeme, ukoliko nije moguce promijeniti annex sa firmware-om, zaboravi na optimine modeme ![]() mozda bi najbolja opcija bila da se uzme siemens sx763. ako nebi na stock firmware-u bilo moguce ukucat postavke za spajanje, onda se lagano stavi openwrt ili ddwrt, a to je sad prica za drugu temu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Hvala na odgovoru ![]() Budem onda uzela taj siemens gigaset u pričuvu za svaki slučaj. Još jednom hvala i lijep pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|