Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.06.2013., 13:24   #6241
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Eto onda nešto čega sam se prvo sjetio pošto susjed ima istu situaciju, i isti auto

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 13:26   #6242
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
to mogu potvrditi da je čudo od vozila što se prostora tiče, ali ono stvarno čudo.

što je twingo nekada bio, mislim i dalje je, ali ovo je stvarno ono ko da uđeš u kamijon
syss je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 14:29   #6243
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
vjerovatno ti se i gt onda sviđa
GC je već druga priča.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 14:30   #6244
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
kak je druga priča kad ti je orginalana 7ica pojam... bože me sakloni modela te dizajna
syss je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 15:21   #6245
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Eto onda nešto čega sam se prvo sjetio pošto susjed ima istu situaciju, i isti auto
Aha
Code:
kuka za prijevoz čamca
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 21:14   #6246
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
http://www.autocar.co.uk/car-news/ne...come-new-supra

Ovo djeluje interesantno. Toytota + BMW rade novi sportski auto, navodono nasljednik Supre.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 22:58   #6247
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ulet.

Znači, trenutno jedini auto koji mi se koliko toliko sviđa je VW Bora 1.9 TDI(2003 okvirni model). Ajmo reć da raspolažem sa 35000 kn, ako uspijem prodat svog keca .

Ako je netko imao doticaj sa dotičnim, ili sa istom bazom(Golf MK4 i sl.), da otprilike nekakve kvarove koji se dešavaju naglasi, ugl., trebam pomoć .
To je najgori rang auta koji ja sada gledam, i to mi je koma, ali kaj cu.

Gledam i nekakve Honde do te cifre, možda skodu (octavia tdi).

Šta da radim, šta šta !

Ak je benzinac onda bih isao na lakši auto, i ako je ikako moguće Honda, Toyota. Ali ak je dizel onda VW TDI 90/100/130 ks...

Magarac?
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 23:14   #6248
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
znam da dime svi dizeli sa ~10 i vise godina, ali japanci puno rijede od narodnih vozila. sto se potrosnje tice i samog ubrzanja (TD), svida mi se dizel. ali jutros konkretno mi je doslo da se zaletim u neku ventu dizelasicu, samo da maknem to sranje sa ceste. jebomepas ako kuzim kako taj ikakav eko test zadovoljava koliko dimi.

inace, jucer na putu na posao poprilicno dobra scena . isto vento (ali benzin, GL oznaka? valjda), bijele boje. felge od nekog opela starijeg sa znakom, na sve cetiri gume. registracija - KR i jos plavusa, a stali na semaforu kad iz narodnog vozila tuce ultra narodna muzika! a cura omlada, oko 30 godina........ ultimate combination .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 04:14   #6249
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Nema do dizela :P…

Totalno glupo, al ne znam zasto se mogu ovome smijat satima.

Vidim po noci kad se neko vozi iza mene da i moj baci kod jaceg stiskanja, al nije crn ili plavi dim, samo je malo vise krupnijih cestica valjda. Ali kad vidim da netko od starijih dimi, cesto su to Mercedesi ili VW.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 16.06.2013. u 04:21.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 15:45   #6250
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
kakvi likovi
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2013., 22:59   #6251
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ulet.

Znači, trenutno jedini auto koji mi se koliko toliko sviđa je VW Bora 1.9 TDI(2003 okvirni model). Ajmo reć da raspolažem sa 35000 kn, ako uspijem prodat svog keca .

Ako je netko imao doticaj sa dotičnim, ili sa istom bazom(Golf MK4 i sl.), da otprilike nekakve kvarove koji se dešavaju naglasi, ugl., trebam pomoć .

Šta da radim, šta šta !

Ak je benzinac onda bih isao na lakši auto, i ako je ikako moguće Honda, Toyota. Ali ak je dizel onda VW TDI 90/100/130 ks...

Magarac?

Kum je prodal Mazdu 6, jaci diesel sa tadasnjom top opremom, 03 za slicnu lovu. Puno km ali vecina autoput, prvi vlasnik itd. Mislim da bi se i sa osnovnom benzinkom vozio ko gospon. Auto je super, vozi se ko kompakt, pregledan i dobro sklepan. Svaki ima sve kaj ti treba i mislim da bi ti i osnovni benzinac bio sasvim ok. To mi je palo na pamet kad vec pitas.
Znas sve. Idealno bi bilo da ima servisnu, racune od popravaka i da je prvi ili maksimalno drugi vlasnik.
Staro 17.06.2013., 05:44   #6252
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Ja sam malo skeptičan u vezi mazge 6. Na poslu vozim službenu diesel s kraja 2007. i nisam uopće zadovoljan. U usporedbi s prijašnjom lagunom II 2.2 dci to je skonja na magarca po svemu osim kvarljivosti (laguna se puno puno kvarila). Ovima koji su mazdu projektirali ergonomija je stran pojam. Sad, možda su ovi moji strefili neki sfušani primjerak, ali mazga: - od prvog dana vrata moraš jebački zalupiti da se zatvore uz onaj konzerva zvuk ko na stojadinu, mjenjač lupa, stavljaš u prvu ili drugu, redovito ide "klonk", ko da će se podrobiti. Ventilacija je nula bodova u usporedbi s lagunom. Sicevi su mi koma, gore su toliko uski da mi bočna izbočenja dolaze na lopatice, a ja nisam baš nešto širok u ramenima. Display i board computer na mazdi je smijeh - nalazi se na sredini konzole, da bi pogledao kolika je vani temp, moraš okrenuti glavu nadesno, stisnuti gumb koji je isto tamo negdje i onda pogledati na minijaturnom displayu kojega je 2/3 potrošeno na radio Glupi tvornički radio nema pauzu nego samo mute pa kad slušaš CD i hoćeš malo zaustaviti nema druge nego gasi radio itd. itd. mogao bi do sutra nabrajati. S druge strane, motor (2.x l, cca 150 KS, ne znam napamet) je ok, pouzdan, ide fakat dobro, ali i troši podosta, naročito kad se nagazi. Često radim ture od 300+ km u jednom smjeru i vidim da potroši prilično. Lampica od DPF se ponekad upali kad ga gazim po autocesti i onda auto mora na servis da oni to ugase
IMHO, za 200+ kkn koliko je taj auto tada koštao, stvarno loše.
Staro 17.06.2013., 15:27   #6253
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ulet.

Šta da radim, šta šta !

Magarac?

Ja imao mk4 tdi 130ks i sad imam mk4 gti, a između njih passata 110ks. Pucaj što te zanima.
Po meni, najbolji motor je upravo taj od 110KS: varijabilna turbina i bosch pumpa. Solidno ide a troši manje i od pumpe duse motora i od slabijeg 90KS sa bosch pumpom.
Kvarova s nijednim nisam imao nekih posebnih, osim začađenje turbine jer cijelu zimu nisam auto dignuo iznad 120km/h nit se ikad pošteno ugrijao. Problem riješen čišćenjem turbine.
Jedini problem kod kupovine je veliki servis i kilometraža, jer ih je dosta iz uvoza i u tom trenutku se gubi svaki podatak prošlosti auta, što i n ije neki veliki nedostatak jer i sa 300 000 motori uredno pale i ne troše ulje ako nisu ubijeni od strane vlasnika, no cijena velikog servisa je cca 3000 kuna, onu cijenu u ovlaštenom za 1800 kuna objesi mačku o rep jer se radi samo o zamjeni zupčastog remena i španera, a gdje je vodena pumnpa, natezač staznog remena koji je poskup i remenica alternatora koja isto nije bagatela.

Zadnje izmijenjeno od: Juan. 17.06.2013. u 15:39.
Juan je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2013., 18:20   #6254
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
U užem su mi izboru Golf 4, Bora, Ibiza. ( čak i Leon i Toledo)
Jučer sam provozao Ibizu načipanu na 130 ks. Strašno kako ide...inače dosta tvrd auto, i sviđa mi se čak.

Ugl., kao i kod svakog polovnog auta tu je doza straha, jer u konačnici možeš završit sa hrpu problema koji se gomilaju, a ti prelaziš nekakvu cifru do koje si planirao ići.
Bio sam na Jakuševcu, gledao sam aute, ugl., 2 - 3 Bore su bile, ali je zato bilo 50ak Golfova, od kojih je pola bilo na stranim tablama. Svi su šatro ispod 200 000 km, svi garažirani, svi servisirani...ma zlatni auti čovijek bi rekao, onako na prvi pogled. A priča je naravno sasvim drugačija...

Unutrašnjost dosta izlizana, vjerojatno ekipa dila nove volane jer su neki kao novi iz tvornice. Ugl., izgubio sam volju totalno, nisam nijednog vlasnika našao uz auto kako je to nekada davno bilo...vec su svi prekupci sastrane i pažljivo motre ako netko slučajno dođe obilaziti auto po drugi put i tako.

Čini se da će moja stara Honda na polugeneralku, i polako opet nakupljat kilometre...
Tražim još nekakvu preporuku, čak sam gledao Clia 2002 nešto 1.4 16v i to, nisam pametan.

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 17.06.2013. u 18:33.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2013., 19:46   #6255
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

A da probaš malo po njuškalu i tako? Pa onda kad uleti nešto, onda standardno na provjeru km u stanicu za tehnički i kod majstora na grabu?
I znaš kak je s rabljenim, treba uvijek rezervu love ostaviit jer nešto ćeš sigurno morati raditi po njemu
Staro 18.06.2013., 05:03   #6256
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Provozao sam 5 godina star Fiat Bravo turbo benzinac 120 ks. Odlično sklepan auto, super izgleda, udoban na 225/45R17 gumama, sve od opreme, i za nekih 300km, prosječna potrošnja za ne vjerovat-7.2 litre. Ugradiš plin i i voziš se jeftino.
Vuče od 1500 okretaja i nema potrebe za stiskanje preko 4000 okr.
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 07:54   #6257
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Ja sam malo skeptičan u vezi mazge 6. Na poslu vozim službenu diesel s kraja 2007. i nisam uopće zadovoljan. U usporedbi s prijašnjom lagunom II 2.2 dci to je skonja na magarca po svemu osim kvarljivosti (laguna se puno puno kvarila). Ovima koji su mazdu projektirali ergonomija je stran pojam. Sad, možda su ovi moji strefili neki sfušani primjerak, ali mazga: - od prvog dana vrata moraš jebački zalupiti da se zatvore uz onaj konzerva zvuk ko na stojadinu, mjenjač lupa, stavljaš u prvu ili drugu, redovito ide "klonk", ko da će se podrobiti. Ventilacija je nula bodova u usporedbi s lagunom. Sicevi su mi koma, gore su toliko uski da mi bočna izbočenja dolaze na lopatice, a ja nisam baš nešto širok u ramenima. Display i board computer na mazdi je smijeh - nalazi se na sredini konzole, da bi pogledao kolika je vani temp, moraš okrenuti glavu nadesno, stisnuti gumb koji je isto tamo negdje i onda pogledati na minijaturnom displayu kojega je 2/3 potrošeno na radio Glupi tvornički radio nema pauzu nego samo mute pa kad slušaš CD i hoćeš malo zaustaviti nema druge nego gasi radio itd. itd. mogao bi do sutra nabrajati. S druge strane, motor (2.x l, cca 150 KS, ne znam napamet) je ok, pouzdan, ide fakat dobro, ali i troši podosta, naročito kad se nagazi. Često radim ture od 300+ km u jednom smjeru i vidim da potroši prilično. Lampica od DPF se ponekad upali kad ga gazim po autocesti i onda auto mora na servis da oni to ugase
IMHO, za 200+ kkn koliko je taj auto tada koštao, stvarno loše.
Zato sam i napisal osnovni benzinac, ni 1.8 nije los izbor ali i trosi malo vise a isti drek po perf. DPF je mana ali nisu ni drugi dieselasi imuni na slicna sranja, naroctio sa tim filterima i sl. Prvo kaj odlazi na takvim autima je ekologija i to je sve u pravilu jako skupo. Druga stvar je da su tak malo mocniji dizelasi veliko opterecenje za mjenjac i sve druge sklopove koji su u pravilu robusniji i u konacnici dosta skuplji kad odu, nego kod benzinaca.
Putni komp. na sredini je cesta pojava kod Japanaca kao i uski sicevi. To je tak. I moja Carisma je imala na sredini ali i fotelje za razliku od ovih kaj vozim sad. Manje gledas na taj komp i bok. Lagune je ipak po tim stvarima u vrhu klase i 6tice, narocito starije se ne mogu mjerit sa Francuzima.
On ipak trazi auto od 4500 eura ne od 200k kn i do sad je vozil staru Hondu tak da bi mu 6tica bila avion a Laguna generalska krstarica. Vjerojatno bi mu avion bolje pasal, po ono malo koliko ga poznam.

Najbolji TDI kaj sam vozio je 100ks u A4. Imal bi ga puno rade od Passata Sync karavana 130ks koji mi je bio sluzbeni. Realno se razlika u snazi samo na autoputu osjeti i to vise u vidu konacne brzine ali zato je u A4 milina, ko u crkvi naspram Passata, puno manje razdrman i skoro bez vibracija dok me Passat u prvo vrijeme stalno cimal da mi mobitel vibrira.
Staro 18.06.2013., 07:59   #6258
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Provozao sam 5 godina star Fiat Bravo turbo benzinac 120 ks. Odlično sklepan auto, super izgleda, udoban na 225/45R17 gumama, sve od opreme, i za nekih 300km, prosječna potrošnja za ne vjerovat-7.2 litre. Ugradiš plin i i voziš se jeftino.
Vuče od 1500 okretaja i nema potrebe za stiskanje preko 4000 okr.
To bez gasa?
Meni je na 2.0TDI (das auto) average bio 14.1L/100. Naravno klima full i gananje, ne razumin ovo kad benzinjara bez troši 7.2, to je stalno ~1500

Prije je ralnije da će imat 8-9 s klimom i po gradu... (novi M5 ima 9.9 prosjek, hav jes no )
Staro 18.06.2013., 14:07   #6259
Mirrim
Registered User
Moj komp

Mirrim's Avatar

Datum registracije: Jun 2012
Kako sam ovih dana bio u Italiji nisam si mogao pomoći pa sam skoknuo na probnu vožnju u Maseratijev salon. U salonu su imali Sport i MC stradale.
Ne da mi mira to da se taj auto tako malo spominje

Skoro punih dva sat je trajala probna vožnja, bijeli Sport. Auto je stvarno velik, nisam mislio da je toliki. Što se tiče udobnosti mislio sam da neće biti udoban, ali sam se jako prevario. Inače vozim bmw 5 is 2009. i mislio sam da je to jedan od udobnijih auta ali prevario sam se. Maserati mu nije daleko.
Što se tiće izolacije od buke, e nje baš i nema (naspram bmw-a) Motor se sasvim uredno čuje. Ali nisam jedan od onih kojima to smeta.

Nije mi dugo trebalo da dogovorim kupnju nakon vožnje, samo što je čekanje modela s opremom koju sam ja tražio 7 mjeseci
Mirrim je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 14:46   #6260
GT3
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
To bez gasa?
Meni je na 2.0TDI (das auto) average bio 14.1L/100. Naravno klima full i gananje, ne razumin ovo kad benzinjara bez troši 7.2, to je stalno ~1500

Prije je ralnije da će imat 8-9 s klimom i po gradu... (novi M5 ima 9.9 prosjek, hav jes no )
vozim Bravo TB 120ks sa plinom. prosjek po BC-u mi je oko 7l, na plinu je to oko 8-8,5. ali to je voznja po staroj zagorskoj, kolona, ali tu i tamo neko stiskanje. tih 7 se da spustiti na 6,5, ali to je mucenje... mene, ne motora. kada udem u Zagreb, potrosnja se penje, ali nikad nisam bio toliko u gradu da bih potrosio tank plina pa da mogu reci. otprilike bih rekao da bi mi trosio 10-11l plina, s tim da ne divljam po gradu.
GT3 je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 14:57   #6261
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor GT3 Pregled postova
vozim Bravo TB 120ks sa plinom. prosjek po BC-u mi je oko 7l, na plinu je to oko 8-8,5. ali to je voznja po staroj zagorskoj, kolona, ali tu i tamo neko stiskanje. tih 7 se da spustiti na 6,5, ali to je mucenje... mene, ne motora. kada udem u Zagreb, potrosnja se penje, ali nikad nisam bio toliko u gradu da bih potrosio tank plina pa da mogu reci. otprilike bih rekao da bi mi trosio 10-11l plina, s tim da ne divljam po gradu.
Jer se jos uvijek moze ubait na staru preko Slatine ili su to pomakli nest? Trebam ic u V. Trgoviste tam iz Stubaka pa da se ne iznenadim. Na takvim cestama plus autoput, normalnom brzinom isto trosi oko 7.5 mada se jako brzo digne na 9vetku ak se vozi po gradu ili gazi.

Gdje se skidas sa stare kad ides u Zg ili Krapinske da te ne bunim?

Hvala. Znam sve dalje samo me bilo strah da nisu zatvorili jos vise prema Zagrebu.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.06.2013. u 15:30.
Staro 18.06.2013., 15:24   #6262
GT3
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Kad ides prema Zaboku, produzili su staru do Lukoil-ove pumpe. ide se onom uskom cestom pored Albe i reciklaznog dvorista prema Trgoviscu. ne znam kojim si putem isao do sad, ali mislim da je sve isto...

Zadnje izmijenjeno od: GT3. 18.06.2013. u 15:38.
GT3 je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 17:25   #6263
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Citiraj:
To bez gasa?

Ne, normalne vožnje međumjesna sa stajanjima, otvorena.
Gradske je bilo 9 prosjeka.
TDI 1.9 105KS mi je prosjeka trošio točno isto u istim uvjetima vožnje

Očito nisi vozio te novije turbo benzince jer se po vožnji ne razlikuju od turbodizla, jako su elastični i uopće ih ne treba ganjati u okretaje, otud uz normalnu vožnju niti nisu potrošači, konkretno na ovom Bravu crveno počinje na 6000 okretaja ko i na nekim novim dizlima.

Inače preferiram japanere, al ovaj Fiat je bio nevjerojatno iznenađenje
Staro 18.06.2013., 17:56   #6264
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Gledam malo vani Alfe 159... nisu skupe a dizajnom mi je auto među omiljenima.

Ima li netko iz prve ruke dojmove/mišljenje...

Ne zanimaju me stereotip mišljenja bazirana na "rekla kazala".
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 19:02   #6265
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jer se jos uvijek moze ubait na staru preko Slatine ili su to pomakli nest? Trebam ic u V. Trgoviste tam iz Stubaka pa da se ne iznenadim.
Samo da spomenem da su ti na jednoj dionici kroz Stubičku slatinu radovi pa ima neravnina (kamen umjesto asfalta) i prašine. No bilo moguće proći kad sam vozil tud prošli tjedan.
Quick22 je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 19:18   #6266
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Hvala. Izadem tam kod SE-MIja i dalje ni problem, tam obicno idem al me bilo malo strah da nisu i to zatrpali posto nisam isal onuda od proslog ljeta. Proslo ljeto sam isao starom do West Gatea i dobio sam mlade koliko sam se vozio okolo, naokolo zato me to sad hebe da se dovicem do tam pa se moram vrcat pa trazit. Ne znam koji k tak dugo delaju s tom cestom.
Staro 18.06.2013., 23:43   #6267
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Gledam malo vani Alfe 159... nisu skupe a dizajnom mi je auto među omiljenima.

Ima li netko iz prve ruke dojmove/mišljenje...

Ne zanimaju me stereotip mišljenja bazirana na "rekla kazala".
Nisu za visoke vozače, najmanje prostora unutra u klasi. IMO.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2013., 00:24   #6268
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Ne, normalne vožnje međumjesna sa stajanjima, otvorena.
Gradske je bilo 9 prosjeka.
TDI 1.9 105KS mi je prosjeka trošio točno isto u istim uvjetima vožnje

Očito nisi vozio te novije turbo benzince jer se po vožnji ne razlikuju od turbodizla, jako su elastični i uopće ih ne treba ganjati u okretaje, otud uz normalnu vožnju niti nisu potrošači, konkretno na ovom Bravu crveno počinje na 6000 okretaja ko i na nekim novim dizlima.

Inače preferiram japanere, al ovaj Fiat je bio nevjerojatno iznenađenje
Ja san govorio za jedne i druge, te niske potrošnje su uglavnom na otvorenoj cesti bez naglih ubrzanja i sl, a to da slično troše znam, ali iti malo jače vožnje i dizel i benzin se lagano penju priko 10, a to u gradu zna lako bit...
Staro 19.06.2013., 07:28   #6269
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Citiraj:
Ja san govorio za jedne i druge, te niske potrošnje su uglavnom na otvorenoj cesti bez naglih ubrzanja i sl, a to da slično troše znam, ali iti malo jače vožnje i dizel i benzin se lagano penju priko 10, a to u gradu zna lako bit...

Al ne siplati se "jače" voziti, makar su kazne sad uplola na licu mjesta
Staro 19.06.2013., 08:45   #6270
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:

Al ne siplati se "jače" voziti, makar su kazne sad uplola na licu mjesta
Ja još blican ljudima i očekujen isto, ko ne blica peder