|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Otvaranje cjevovoda na geeforce2???
Imam Geeforce 2 32MB i trebam ju malo overclockati. Inače ne bi, ali mi san andreas šteka (komp se smrzava nakon nekog vremena, najčešće kad idem ulazim u auto ili motor...). Mislim da treba otvoriti cjevovode i/ili ubrzati samu grafičku. Koji program da koristim za to i kak se to uopće napravi??? Thanks!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Otvaranje cjevovoda na geeforce2???
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Di da skinem tu rivu? I kak da radim s tim? Ne kužim vas ljudi. Kaj je to izazov kupiti novu grafičku? Izazov je imati preslabu i dovoljno clockanu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Program se zove Riva Tuner malo proguglaj a imas i ovdje po forumu samo malo potrazi...a ovo drugo za otvaranje "cjevcica" nemam pojma...
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Mislim da se na GeForce-u 2 ne da ništa otključati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma imam je na rezervnom kompu.Nikakve cjevovode za otključavanje NEMAŠ.Jedino što možeš dići radne taktove(overclockirati), omegine drivere stavi i imaš sve potrebno,ali bojim se da Ti baš i nije izazov neki-da se neš" naigrati |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ako sam dobro razumija, tebe ne muči grafa nego windows ili loše hlađenje. jer da je do grafe onda bi ti san andreas samo šteka, a ne bi se restarta komp.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: Otvaranje cjevovoda na geeforce2???
Citiraj:
![]() Prvo zavrsi FER, onda jos jedno 10ak specijalizacija i onda mozeda napravis GF2MX s otkljucanim "cjevovodima". Nije ti to šahta da kanale otvaras. I SA ti ide max 11fps i to nije izazov nego debilana. Uzivaj, pozz |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma nije stvar u windowsima ili hlađenju... Hlađenje radi wrlo dobro i nema razlike kad je komp hladan i kad je wruć. Mislim da je problem u tome kaj grafička žwače i žwače do kad se ne napuni do kraja i onda jednostavno zašteka. Kaj se tiče onog da bi mi trebalo štekati, šteka mi samo kad pada kiša i kad sam obavljao misiju kad sam trebao spašavati onu žensku iz kuće koju sam prije zapalil. btw., ne mogu smanjiti grafiku na igri jer dok dojdem na video options, opet igra zašteka. Inače mi i dvd-rom šteka i ne čita dobro, tak da sam par dana potrošio na to kaj sam samo instaliral igru ![]() Kolko bi platil neku grafu kao moju s 64MB, rabljenu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Zanimljivo je kako ti gf2 uopće pokreće igru.... ![]() Nego, ja bih išao na 9500Pro/9700....nađe ih se na njuzima |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
A Club 3D Radeon 9600XT??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
To je ok kartica , pogotovo ako je 128 mb . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ja imam gf2 deluxe, ima 32MB DDR i napisao sam da šteka samo kad pada kiša i u onoj kući. Niti ja ne mogu promjeniti rez. i isto me izbaci iz igre. Zakaj se onda meni smrzne komp, a tvojem frendu ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Kaj je bolje kupiti? Radeon 9600XT 128MB za 700kn ili gf FX5800 128MB za 400kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi novu 9550 (128 MB, 128-bit) za 450 kn i miran si.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|