|
![]() |
#33751 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Sutra klasika 10 tunel ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33752 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33754 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pozdrav, planiram si kupiti novi bike, pa ako može par savjeta gdje da gledam, šta je najpovoljnije... Gledao sam malo ponudu na dsg-u i ciklocentru, neznam šta još ima od stranica. trenutno imam rock machine heatwave 70, koji mi je u Osijeku, i tamo mi je to dovoljno. (nešto tipa ovoga: http://www.wedlo.ru/uploads/162_rock...er_70_2008.jpg) trenutno se nalazim u dalmaciji, pa mi za ovo područje treba nešto bolje, mislim izdvojiti oko 7-8000 max, šta bi mi vi preporučili, HT ili neki lošiji full suspension? Hvala unaprijed na savjetima.
![]() |
#33755 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Prije skoro mjesec dana, povodom Zagrebačke biciklijade DSG je nudio 20 % popusta na bicikle te sam tom prilikom ugrabio ovu ljepotu, po istoj cijeni po kojoj i sad nude uz također 20 % popusta ali zbog EU ![]() Moje preporuke, bicikl je zvijer. http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=2203&cate=12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33756 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
ovaj mi se čini zanimljiv kad bi bio 20% popust ispao bi nešto manje od 8000. Jel vrijedi te novce s tom opremom? http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=2180&cate=12
![]() |
![]() |
#33757 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Dobar bajk,za te novce novog neces naci boljeg p.s. Sretan rodjo Lovro
![]() |
#33758 |
Ubijate mi flow ;)
|
Predobra voznja danas...pardon, dvije voznje ![]() Jutro, Sasa i ja stizemo do tunela, kad tamo sjedi Onyx. Pricekali mi jos par minutica, no nitko nije dosao. Obzirom kak smo spori uzbrdo, mozda i bolje ![]() Na Lugarnici popili pivo, odmorili i odlucili se za 18-20 ![]() ![]() Spust predivan. Blata nema. Grip odlican...gume promijenjene ![]() Napokon sam se malo opustila na Enduru. Jeben bajk...al fakat. FF kaciga je odlicna. Dala mi jos dodatnu sigurnost. Sasa I Onyx standardno dobri ![]() Nekako smo mi sve odvozili prebrzo i na kraju sam se osjecala kao da sam devetku odvozila...falilo mi spusta i sjeti se Sasa da bi mogli na Mihaljevac i pitati vozaca da nas pusti u bus, pa da se jos jednom spustimo. Tako je i bilo. Odlucili se mi na 57icu ouujeee ![]() ![]() Bus pokupio jos par DH ekipe i svi sretni krenuli uzbrdo. Na vrhu sreli Beru sa ekipom, malo se zezali i krenuli put 57ice. Ajmeeeee koja voznja. Ovaj Enduro gazi sve pred sobom. Nevjerojatan je...doslo mi da ga izljubim kad smo se spustili ![]() Eto, dva spusta su zakon. Kad bi barem cesce mogli tako ![]() Ponovilo se ![]() Btw, fotki nema, jer nije bilo ni vremena puno. Tjerala sam decke da se voze...nema stajanja...ooo ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33759 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Nema gore kad te žena tjera nizbrdo. 18-20 nije bilo 3 minuta ukupnog stajanja. Taman stanem pored Saše, kad ono Okruglica dolazi i viče "ajmo ajmo, nema stajanja, vozi mi se..." ![]()
![]() |
#33760 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
ahahahhaa, to je NN dan ![]() ![]() Mirta je do daljnjega kondiciona trenerka nizbrdo, samo tera, pa nove gume, pa šljem, ajmeee ![]()
![]() |
#33762 |
Registered User
|
ahahahaa, kakvo god biciklo da složiš, sitz ti je naveke "2 D ground" ![]()
![]() |
#33765 |
Registered User
|
aman BRE deda, znaš sa rukama kako god da okreneš... ![]()
![]() |
#33767 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pitanjce.. kakva je staza br. 8.. jel onak pičkasta za uzivanciju i voznju s curom? necu da dobijem po zubima ak se spuca na neko kamenje il korjenje ![]()
![]() |
#33769 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
treba kretat ranije tipa 7,8h .. danas sam u 10h bio na tunelu, a do gore pjevao "a u meni trista stepeni" ![]() fala bogu pa ima jos vode na izvoru, taman da se okupaš ![]() pri kraju sam sreo ekipu iz dugog sela kako hvataju ladovinu, sve u svemu jebački vruć dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#33770 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
jucer uopce nisam htio ni krenit prije 5.. na kraju sam tek u 6 krenio.. al kak mi se cini, ove jutarnje voznje ce pocinjat u 8, 9 najjkasnije, bez obzira, jer drugačije sumnjam da budem prezivio do tunela il izlazak iz hlada..
![]() |
![]() |
#33771 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel neko odavde bio u ekipi od četvero u 10 na tunelu pa po nekoj stazi gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33775 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33777 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
A što je lijep Vir dok nema gužve! HAHAHA! Uzivajte! BTW hvala sile, zg i adaks i lovro, sto ste me cekali prije par dana na 18-20! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33778 |
Ubijate mi flow ;)
|
Ajme koji dan ![]() Jutro predivno pocelo, zatim oko 12 otisla sa Berom na DH Medvedgrad ![]() ![]() ![]() Odlucili zatim otic na Grmu, a kad tamo...bolje nije moglo bit. Vrijeme odlicno, Bero vozio svoje, a ja ucila skakati ![]() ![]() ![]() I btw...jesam vec rekla da obozavam Enduraca? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33779 | |
Ubijate mi flow ;)
|
Citiraj:
![]() Samo se ti vrati, pa cemo na voznjice. Btw, svaka cast na ostalim aktivnostima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33780 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Molio bih da mi netko odgovori kakav račun za povrat poreza se dobije uz robu naručenu sa BIKE-DISCOUNTa i kako se novac podiže. Nešto slično kao kod Aleša? Hvala na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|