|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
asus n76 problem s ventilatorom
pozdrav! odmah da kazem ja sam novak u ovome pa eto javljam se za savjet... kupio neki dan asus n76vz i ne znam jel to normalno ali cuje se dosta ventilator...instalirao sam everest i provjerio temperature i one se krecu kad ne radim nista 45-55 a pri igranju neke igre dodje do 70... znam da je to relativno ok al muci me ovaj šum ventilatora...najnize sto vrti jest 2000 rpm...ponekad prilikom surfanja se zna zaletit na 2700..kaze mi prijatelj da je njemu skoro necujan pa me eto malo to zabrinulo. ..pa ako imate pokoji savjet, da li je to uredu il da nosim na servis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
2000-2700 je super malo ![]() na starijim modelima (2-3 godine) kreće od 3300 pa do 4400 i čak se ne čuje tako glasno. Ne znam kako je izveden vent na tvom lapu ali 2000 nikako ne i trebalo biti glasno e da, instaliraj drivere za grafiku i chipset ako nisi, skini sa asus stranice ili stranice proizvođača vga i chipseta, nema veze ako ti radi aero i imaš nativnu rezoluciju. nvidija obavezno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
dobio sam cd tako da sam instalirao sve sa njega....al vidio sam da ima i novijih verzija na stranici....citao sam negdje da se u biosu da sredit da fan radi na manjem postotku(q fan)...eh sad problem je sto moj bios ne nudi nikakve opcije vezano za to....skroz je limitiran na najosnovnije...speedfan mi uopce ne prikazuje dolje postoke rada tako da i to 0 bodova... .... Zadnje izmijenjeno od: soileau. 16.06.2013. u 12:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|