|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
![]() Imam nforce2 asusovu a7n8x (v 2.0) s najnovijim biosom. XP pro SP2 Nvidia 5.10 (najnovije integrirane drajvere). Problem je što se nikako ne mogu spojit preko dsl-a na net ako koristim integrirani mrežni kontroler, a to bi htio jer bi drugu mrežnu (preko koje se inače spajam na dsl) koristio da povežem s drugim računalom. U device menađeru je sve u redu, nema konflikta i kad spojim sve lampice vjetle (na modemu i na ploči), kao i veza je uspostavljna (tray). Inače mrežni kontroler je 100MB MCP. Koj me to vrag zahebava, probao sam sve živo i neživo, postavke brzine, dodjeljivanje ip adresa, firewall... Sve super radi na pci kartici na automatsko ili manualno postavljanje. Prilikom spajanja na dsl modem (siemens c 010 t-com) čeka dugo conecting through wan miniport (PPPOE)... i onda javi grešku 678. Ironija je u tome što u trayu je sve ok, čak i šalje neke pakete, ali ne prima ništa. Dioda na modemu i na mreži svjetli i sve je ok, samo se neće spojit. Što da napravim da se spajam preko tog kontrolera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Spoi drugi komp na integriranu karticu (crossoverom) podesi ima ip adrese kako treba i pingaj. Ako ping prodje kartica radi. Nisam skuzio kada spois simens lan modem na pci karticu dali adsl radi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
P.s. Mozes pingati i router kakogod Zadnje izmijenjeno od: mann. 01.07.2005. u 00:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|