|
![]() |
#2341 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Bome nisam zamijetio lag. Tj, jedino sam primjetio na xda dok otvaram prvu stranicu neke teme vezane za rom a sadrzi nekoliko videa, hrpu teksta, slika i zahvala, tada jedino, dok ne ucita sve kompletno, kasnije je fluidno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bome meni na SGS2 svaka verzija Tapatalka ima taj lag i stutter, na svakom romu. Ni Tapatalk 4 nije iznimka. U browseru isti ti forumi skrolaju potpuno glatko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2349 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
koja je razlika između opera mini i opera browsera? EDIT:What is the difference between Opera Mini and Opera Mobile? Opera Mini and Opera Mobile look the same, so what’s the difference? Opera Mini, Opera Mobile and Opera for desktop all share the same rendering engine, Opera Presto. With Opera Mini, this is located on a server. In Opera Mobile, it is installed on your phone. In more detail: When you request a page in Opera Mini, the request is sent to the Opera Mini server that then downloads the page from the Internet. The server then wraps up your page up in a neat little compressed package (we call the format OBML), ready to send back to your phone at the speed of ninjas with jetpacks. When you request a page in Opera Mobile, the page is sent directly to your phone from the place from which you requested it, meaning you do not rely on the Opera Mini server. This means that the page is displayed just as it would in Opera for desktop. Your phone has to do a bit of work here, meaning that older phones might struggle. By using Opera Mini, our servers do most of the work, so it works well with less- capable phones. Pages are often smaller (saving you money) and faster to load due our server-side compression. Opera Mobile can compress pages also, by enabling Opera Turbo. Opera Mobile is only available if you have a Windows Mobile, Symbian/S60 or Android phone. Opera Mini is available for a much wider range of handsets. Zadnje izmijenjeno od: Buger. 28.05.2013. u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Prije par dana, točnije 22.05 prestavljen je ListenApp na Shift Conference Split. Jedna dobra domaća aplikacija koja u minut reče sve bitne vijesti a uz to ženska ima sexy voice ![]() App je izradio kolega sa faksa a u ovih par dana, napisano je brdo članaka o tome.. Na službenoj stranici je GeyFon ali je app cross platform (android, windows phone, blackberry i ios) Give it a try: Play Store Službeno: ListenApp.fm Članci: Dnevnik.hr Zimo.co Netokracija.com Dubrovnik.net itd. ![]() Nadam se da vam ne smeta malo reklame ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2351 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Google Play mi za neke aplikacije koje želim instalirati javlja: "This item cannot be installed in your device's country." WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Fresh Juice
|
Ograničene su na geografska područja. Koje aplikacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Dino Saur
|
Btw i ja ga osjetim na S2 s bilo kojim kernelom ili ROMom kad je hrpa teksta. Kao npr dok skrolam ovo http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1682765 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
aka Mali Mirko
|
sad sam skuzio da mi je proxy server u firmi u francuskoj.... zato je zahebavalo. instalacija sa gp sa telefona je prosla ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Što se laga tiče - nekako imam predosjećaj da je to zbog različitih CPU i IO governora koje koristimo na custom ROM-ovima. Molio bih one kojima je sve glatko a imaju custom ROM da napišu koji governor imaju postavljen ![]() CPU governors - FAQ(engleski) EDIT: Ja imam na interactive governor i osjetim kako na početku stvari trokiraju no nakon 3-4 sekunde skrolanje postane puno glađe. Prebacivanje na performance (koji drži najvišu frekvenciju uvijek) utjecalo je i na taj inicijalni lag kojeg više nije bilo. Do sam bio na sakuractive governoru onda je lag bio manji no i dalje prisutan. IO governor - nekako mi najbolje legao FIOPS. Citiraj:
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 30.05.2013. u 10:28. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Fresh Juice
|
Smartmax governor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Upateajte play store, važan fix je izašao koji rješava battery drain - http://www.androidpolice.com/2013/05...-store-4-1-10/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#2363 |
Fresh Juice
|
Ako netko hoće inverted verziju ima ju ovdje http://ultimarom.com/themed-apps/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pretpostavljam da stalno moraš biti online u toku korištenja iste da bi dobivao friške informacije. Ako imaš ograničen data promet, baš i nije najbolja kombinacija.
![]() |
#2367 |
Dino Saur
|
Moze peporuka nekih aplikacija za odrzavanje i optimizaviju za ne rootane mobitele. Mozda neki cleaneri, nesto tipa greenifiti ili tako nesto. Za sada sam preko Clean Master ocistio "smeca", pobrisao par tvornickih aplikacija koje se tepaju na RAM. Ako netko ima jos, slobodno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |