|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Mail Problemi
Dobio sam novo računalu na koje sam instalirao win xp sa sp2. Sve sam namjestio kao i prije što je bilo na starome kompjuteru međutim imam problema kod slanja poruka . Neće mi poslati poruke a primiti hoće . Kod slanja mi javi sljedeću poruku " The message coul not be sent because one of the recipents was rejected by the server. The rejected e-mail adress Was "naziv adrese". Subject aacaunt "pop.t-com.hr. server mail.t-com.hr. protocol SMTP , server response 554 (cmung 4723.cmu.carnet.hr) Client host rejected. Access denied port 25, Secure(SSL). No server Error 554, Error number ox 800ccc79. Probao sam i preko drugoga računa slati ali isto samo primi poruke a neće ništa poslati dok direkt sa stranice od t-coma bez problema šalje poruke. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pošto se spajaš preko carneta odlazni server mora biti njihov, a ne t-comov. Ne znam sad napamet njihov pop server, ili ga potraži sam ili čekaj da ti ga netko ovdje napiše... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
ok hvala puno rješio sam. Mora se slati poruka preko onoga servera preko kojeg si spojen na internet. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|