|
![]() |
#28382 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Koji vrag me je teral da kliknem na link ![]() @syss hvala...dogovor oko toga kaj sam dužna bumo riješili na samo ![]()
![]() |
#28383 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Za rucak palim rostilj za homemade pljeskavice, za prilog je zena napravila nekakvu mex salatu od fazola, paprike, kapule i kukuruza, malo ljutkastu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28384 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo jučer je bilo žderanje na kvadrat...hamm, amd i ja dva put jeli. Rezultat, dve kile viska najednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28386 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja upravo radim juhicu sa dva masna ramsteka, koščobom i hrpom zelenja ![]()
![]() |
#28387 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28389 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ali ja kategorički tvrdim da nas je konobar zaj... ovaj prevario. Kako račun preko 1100 kn? Još da je mene prevario, ajde de, ali bankar mu je pare davo ko da je u dealu s njim bio. ![]() Syssa, žena zahvljuje na prijenosu gljivica. ![]()
![]() |
#28391 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
nabolji roštilj je kod dede. samo traži prvo meni->options->cjenik da nebi bilo poslije ajme meni kolko košta. vrijedi svake kune. pa niste u kini da će te dobit platu za 20kn. i masažu pod stolom od neke kosooke. btw respect žderonjima koji su bili na tom "sastanku" stvarno su opasni kad se ždere ![]() vidimo se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28392 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
1100kn je bio račun. ![]() ![]() IMHO je sve bilo ok...eno netko je slikao račun pa nek priloži. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28393 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#28395 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
standardno odlična klopa kod dede, gravče... mmmmm ukratko šta smo sve utrpali u sebe (nas 6-8 promjenjiva brojka): ![]() ovaj vikend proveo u lojzekovoj hiži u zagorju, apsolutno sve domaće, prefino i preobilno... top klopa sa naglaskama na gljive. ![]() zagrebački sa domaćim svježim sirom i sušenom šunkom, restani, a na drugoj plati raca z domaći mlinci... majko mila. ![]() doručak... mrtva žuta domaća jaja, konjetina, špek, ručno rađen maslac, domaći kiseli krastavci, domaći čaj... ma milina jedna. i naravno za kraj meni u čast: oči u... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28397 |
Moderator
|
spavali ono noćenje u sobičku veličine kutije šibica, 150kn po glavi, 170kn sa doručkom. imaš i novi(ji) dio di su osjetno veće sobe, tamo sam bio prije jedno 5-6 godina i brijem da je tamo noćenje preko 200kn po glavi ili je možda isto kao i ovo, ali nismo se zamarali sada sa smještajem jer nam je jedino trebalo prespavati ostalo smo sve bili u prirodi i navečer u restoranu do zatvaranja. znači 340kn je noćenje s doručkom, mi smo iber hrane, cuge i nekih pyzdarija za doma natukli prek 900kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28398 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Domaća kobasica za doručak + šlapica s maslinama i ABC sir s vlascem ![]() Za gablec sam si uzela zobenu kašu i jagode jer kad dođem doma čekat će me domaća pizza ![]() ![]()
![]() |
#28399 |
Registered User
|
Viš, viš, nisam zobenu već dugo jela. A jagode staviš na kraju? Pretpostavljam da ovo prije kuhaš ![]()
![]() |
#28403 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#28404 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ima neko recept za nisko kaloricne palacinke? da li ih je itko radio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28405 |
Registered User
|
Ručak su bila pečena jajca na oko i suho meso, a sad se davimo u palačinkama s nutellom ![]() Nakon šetnje ću napravit muffine s tikvicama za sutrašnji gablec ![]()
![]() |
#28406 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#28407 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28408 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nikad nisam volio kuhane/pecene kobasice, ali evo me konacno ih zavolio. ![]() Dal postoje koje dobre iz ducana ili se kvalitetne mogu kupit samo od poznatih mesara / privatno? Znaci ne one u koje se zagura najgore meso nego neke fine, poštene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28409 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28410 |
Moderator
|
http://www.coolinarika.com/recept/gr.../#content_info danas... par rezervnih setova gaća i wc školjaka pa smo spremni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|