|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
2t - 1t...
zašto kad isključim 2T Command (iliti stavim memoriju na 1T) mi memorija radi na 100MHz (efektivno 200), a ne 200 (400)???? ili se ja to možda varam?? :confused: Zadnje izmijenjeno od: nicko. 02.03.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
šta ti kaže memtest za brzinu memorije? jel ti brzina memorije u biosu na 'auto'? probaj prebacit na 200mhz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
meni to zgleda kao da je omjer CPU memorija pmaknut
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
definitivno, samo je pitanje jel krivo podešen od početka ili je u pitanju neki bug u biosu. mogao bi i stavit noviji bios ako postoji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
uspio sam namjestit... u biosu imam opciju "memclock mode(limit ili auto)" dok sam se malo igrao s clockanjem, da bi promijenio omjer memorije i fsb-a, morao sam stavit na limit i onda bi mi se pojavila još jedna opcija gdje imam ponuđene omjere... kad sam završio oc...ja sam stavio 1:1 (DDR 200)...ALI to je 200 efektivno...tako da mi je u biti cijelo vrijeme radila na 100mhz.... i sad kad sam stavio na auto je u redu!! Zadnje izmijenjeno od: nicko. 02.03.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|