|
![]() |
#28291 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo tvoje izgleda odlično i sigurno je puuuuuno ukusnije od moje večere koju upravo pijem/jedem dok ovo pišem ![]() Dakle: zelena salata, blitva, špinat, celer, peršin, mladi luk, mrkva, naranča i banana. Mislim da banana spašava stvar, jer da nju ne osjetim bio bi već nad školjkom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28292 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nebi ja peršin stavio u to, da njega izbaciš, duplo finija mješavina bi bila 100% ![]() To imaš neke recepte za to ili po vlastitom nahođenju miksaš?
![]() |
#28293 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ali volim peršin ![]() Za sad šibam po vlastitom nahođenju, no ovih dana ću se konkretno uhvatit malo čitanja sa par linkova koje imam. Ali u biti sve se može sa svime mješati. Bitno da je Raw Food ![]() EDIT: Ammy - primjetio sam jednu stvar, ako ne dolijem malo vode (recimo pola deca) nož uopće nemože uhvatiti salatu i samo vrti na mjestu (i općenito manje komade mrkve i slično), a čim stavim malo vode počne šibat ko ludo ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 12.05.2013. u 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28294 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pa ti si stvarno svega potrpal unutra, ali da banana spašava stvar. U svakom sam ti postu napisala da stavim malo vode ![]() I za ono pranje blendera u suđerici, da ja to radim, ne uvijek ali se tu i tamo desi da završi u suđerici i nije mu ništa, a u upotrebi je već više tri godine. I moj je stariji model nego omertin ali ta marka.
![]() |
#28295 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kaj vas sad taj raw food pere? To neki novi trend? Ovi sokići super, ali za zalijat dobro pečenu mesinu ![]() Danas se žderalo pošteno. Pršut, kulen, šunka, kozji sir, francuska Domaća kokošja juha Roštilj - pileći ražnjići, punjene pljeske, ćevapi, patlidžani, tikvice, šampinjoni Zagrebački i bečki odresci, kroketi Salate - zelena, zelje, kukuruz, paradajz Kolači, razni Falilo malo ljutine, ali nisam ja kuhao, tako da jbg ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 12.05.2013. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28296 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Trend je već dugo, ali ja sam to počela pit iz znatiželje ![]() Mi došli s roštilja: čevapi, šiš-čevapi, pljeskavice, piletina, vratina, pomfri, luk, paprika, kruh i za desert štrudla od sira. Vino i piva se podrazumijeva ![]() A ovo je moja čokoladna pita
![]() |
#28297 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer sam pekla piceka na soli i oduševila se. Ispeklo se odlično a nemaš nikakvog posla oko njega. Samo ga hitiš u peć i zaboraviš na sat vremena. Super je! @Jelc - ovo moje sa zubima je malo kompliciranije i da sad ne ulazim u detalje samo ću reć da imam 10 šavova a radi se o jedinici i dvojki dolje. Počela sam jesti normalno ali me još uvijek grozno boli i teško mi je žvakat a da ne govorim da ne mogu ništa odgrist.
![]() |
#28298 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf, to je grdo... Meni su prije par godina vadili umnjak dole desno, isto rezanje i šivanje pa je bilo tjedan dana mira sa jačom papicom ![]()
![]() |
#28299 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28300 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Žderonje u petak 17.05.2013 Lokacija: Kod Dede ![]() ![]() Adresa: Prečko 5c Početak: cca 16h (klopa kako god kaj želi. I jede se kad god. Nije organizirano.) Za sada idu: Jelc Tor Syss Superunknown Hamm Drug brko VAŽNO: nije važno jedete li ili ne! Ako ćete dolaziti napišite da dolazite tj. nadopišite se kako bi probali rezervirati dovoljan broj mjesta! Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 14.05.2013. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28303 |
Guest
|
Ja se zaletim na par pifkana najvj. Ne znam još dal bum išao roštati u petak ili subotu. |
![]() |
![]() |
#28304 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oooooooo brko ima nas častiti za ovu veliku obilježnicu tvog dolaska ![]() inače ko god nije bio za početnu kombinaciju bi preporučio gravče + vratina mix (2 carska, 2 vratine) + šopsku. to je propisna količina hrane, jako je fino i sve skup je nekih 60ak kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28305 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
to je najmanji problem ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28308 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma je imaš ogromne gurmanske pljeske, lignje su im isto do sada svaki put bile vrhunske, plate su super... nemoj se zayebat i pristat na pomfri pošto u svakoj kombinaciji možeš tražiti pole koje su epski fine. ima caga uglavnom, uputit ćemo te pravovremeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28309 |
Pod naletima kopita zla
|
Ja ti preporučam da kreneš s recimo 3-4 pive i onda si uzmeš lignje s pomfačem za predjelo. Trzneš još dve tri pive i onda naručiš gurmansku pljeske s polama. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28311 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28313 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28314 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28316 |
Pod naletima kopita zla
|
114 + tata je sexy do bola. ![]() Dobro siso nije to ovo izbor za modnog mačka godine. ![]() ![]() Doma me čeka bolonjez. Jedva čekam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28317 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Mi istočnije isto nađemo mesine za te pare: ![]() Plata Tiffany - 59 kn. (punjeni lungić, piletina, punjena pljeskavica, svinjski vrat, prilog) Prilog: gljive, pomfri, pečeni krumpir, brokula, mrkva, ajvar, luk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|