|
![]() |
#32791 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Keš rula, nema bolje potvrde nego Vucin deal, imao je pare i čekao je zapet ko puška. Slash je čudovište, bicikl na koji se zašarafe pedale i miran si godinu dana. Sad imam pol-godine do godinu dana da stavim pare sastrane da na kraju ove ili početku sljedeće sezone čekam ovakav deal, makar mi se čini neponovljivom šansom. 5% je kartična provizija ili tako neš, jedna frendica mi je neš objašnjavala kako je tih 5% za gotovinu trgovcu zapravo isti kurac, razlika kad plaćaš karticom ionako ode banci. Ali nisam ju slušao baš.
![]() |
#32792 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Rekao mi Slaven iz protee da 8% daju Amexu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32793 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Banka uzima proviziju samo na kreditne kartice. Al ako placas sa debitnom onda nista ne uzima. Bajk je brutala. Drugaciji je osjecaj nego na enduru. Mozda je to i do toga kaj ga vvuco jos nije podesio al se osjeti da suspenzija radi drugacije. Ja pripremio vilju za novu sezonu ![]() https://www.dropbox.com/sc/y5ybd3352bgqylg/IIpvd3DQVe Jos samo shock moram servisirat jer osjetim kao da imam neku stepenicu u pocetku hoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32794 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Placa se provizija za sve oblike kartičnog poslovanja... eventualno nekad banka napravi akciju da ne uzimaju proviziju (znala je zagrebacka imat slicno) al to je kap u moru.. postoje naravno i razlicite tarife, ovisno o jednokratnom, visekratnom, do 3 (2-3%) do 6 (3.5-4), 9 (5%) ili 12 (6-7%) mj.. i sl... znam da su amex i pbz master do 12 rata bili oko 7%.. zaba malo niza... sve naravno uzima od iznosa firmi kojoj treba isplatit, ne uzima korisniicima tj. građanima. pa tako kupnja na rate bez provizija je mazanje ociju, jer onda prodavaci isto svale opet na manji popust.
![]() |
#32795 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Decki jebite se vi i vaše provizije kartičarima! ![]() Kiša je potpuno stala, odo ja u vožnju! ![]() [edit] najbolje nakon jucerasnjeg pada, odmah zapocet rehabilitaciju na Sljemenu ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 11.05.2013. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32797 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32800 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
182-3cm sam visok, 85,5cm su mi noge (ono od muda do poda, inseam). Bicikl je kratak u kokpitu, to se slažu svi koji su ga probali jučer. Jedino moj buraz tvrdi da je dugačak ![]() Sad sam ga podesio, napred na Talasu vele 90psi za moju težinu, a za 25% SAG treba 40psi. Stražnji su pogodili na 200psi za ~90kg. Bit će to bonbon.
![]() |
#32802 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa kad ste svi vec isprobali slasha i ja bi ![]() edit: max, rastepst ces si vilicu. 180 je jaaaaako nategnuto zbog bushinga
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 11.05.2013. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32804 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Onda bi meni 21.5'' Slash 7 trebao bit ok onda... doduse na High setupu su istog ETT-a I L I XL... Prijatelj ce ga sada mjesec dana probati, ali mi nekako izgleda da ce ga prodavat... vidit cemo. Jedino sto mi 21.5'' malko ruzno izgleda sa prevelikim HT-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#32805 |
Moderator
|
Dečki su mi pomogli oko tog novog bajka jako puno. Što sa savjetima, što sa hejtanjem. Tako da smo u petak nakon posla podigli bajk, sjeli na pivu i vozili ga oko glavnog da se vidi što može ![]() Ako netko treba nove Elixir 9 kočnice (reach adjust i contact adjust) nek se javi. Plus naravno ono što je ostalo od starog bajka (pogon, chainguide, shock, maxxis guma, šifteri): http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=85098
![]() |
#32806 |
Registered User
|
e si ga provozao danas? kak ide? kad ćeš na sljeme? dojmovi? mislim da dosta slabo skače, jer te prema zemlji privlači sva ona hrpetina love koje ti je ostala nakon kupnje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32808 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32809 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Na ruku, stražnji kraj ima neko "sidro". Jel to kombinacija kazeta+kotač ne znam (kotači su 1900g pa sumnjam nekako). Tubeless možda sredim i GG. Na sljeme je plan sutra ranije ujutro oko 9. Slike nemam, Darko je kresnuo onu koju imam na fejsu pred birtijom i to je to. Sutra ćemo se na Sljemenu naslikavat kao i inače ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32810 |
Registered User
|
propedal ni meni ne radi baš puno. ko ga jebe, samo treba imati dobar ritam pedaliranja, visoku kadencu, i ne mrdat kukovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32812 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Razmisljao sam o 52-ojki, nisam se dugo tuda spustio jer stalno tandrcim po istoku, ali otvoren sam i za druge opcije. Decki, DYAD radi kak spada ![]() Ja cu sutra takodjer ranije (9h), posto sam danas preskocio voznju, ali sam zato iskoristio situaciju i opskrbio se sa zadnjom turom dijelova u SLO, tako da sam miran iducih godinu dana - najmanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32813 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo ja sam si sredio lanac, sad mi shifter normalno šalta ![]() imao sam prije sram lanac, 10 speed, sad sam uzeo shimano, i shimano mi izgleda nekako čvršći, sram mi je pucao jedno 5-6 puta ![]() ako netko kaj treba - dogovorit ćemo se http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=85183 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32815 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() 5X-5X kombinacija me vuče već neko vrijeme, nikako da ju odradim, al danas sam nešto kilav i baš mi se niš ne da, sva sreća prislio sam se na Veternicu otić, baš mi je drago da jesam ![]() Jesi se ti razbahatio malo?
![]() |
![]() |
#32818 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ne copraj, slijedecih 6 mj. ne smije biti nenadanih troskova na bajku (zena ide na onu crkavicu od rodiljne naknade za drugih 6 mj.). Izgleda ![]() Tocno. ...a tog "servisera" je DYAD dosao glave (otkaza) ![]() Inace i DYAD i Float rade stvarno besprijekorno s obzirom kojeg vozaca i koje terene moraju zdurati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32820 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Hmm, redovni servis? Da ne kažm da se nova vilja stara 6 mjeseci doslovce može "zaklat", pa nemojte čistit i održavat vilice ![]() Taj je baš od ovog tjedna i trenutno je "rekorder".
![]() |
|
|