|
![]() |
#28231 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Popustil je na šljivama za pekmez (veća količina bila u pitanju). Trebalo mu još veće pauze dati očito ![]() ![]() A inače mi se ne sviđa kaj je kod tog novog modela odmah i drugačiji onaj "zupčanik" kod spoja aparata i posude. Tako da se sasvim dobra stara staklena posuda neda iskoristiti. A i drugi proizvođači naravno svako ima svoje. Jedino na ovaj mislim da pase posuda. A i jako mu je sličan, pa i isti po izgledu (vjerojatno tristar kopiral taj model). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28232 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma da, skužio sam da meni zapravo ne trebaju oni full skupi sokovnici gdje se čaša stavi dole, a sa gornje strane ubacuju namirnice - zatim čisti sok "ultra sitne granulacije" izlazi u čašu ![]() Vidim da neki vole upravo samo takve sokovnike, a ono gušće što ostane u stroju bace.. I zbog toga sam shvatio (bar se nadam ![]() 19.05. je majki rođendan, pa ću onda uzeti to (makar možda već i ovih dana uzmem pa će čekati do 19.05).. Izlika mi je da kupujem njoj poklon a zapravo ćemo ga cura i ja najviše koristiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28233 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 07.05.2013. u 15:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28234 |
Premium
|
Evo baš u ponedjeljak (13.05.) akcija u Lidlu.. Makar sam ja već gotovo odlučio uzeti onaj blender u Konzumu što ste mi preporučili, jači je duplo od ove sjeckalice od 260W.. http://imageshack.us/a/img842/8281/lidls.jpg Ne nije slika tako loša, nego me nešto prca imageshack..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 07.05.2013. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28236 |
Premium
|
![]() |
#28238 |
Premium
|
Ne ulijeva mi povjerenje, ali ako daje gusti sok bez komadića i krutih ostataka, mogo bi ga ubost. Uglavnom radim sok od naranče + limun/banana/kivi/mrkva/rajčica.
![]() |
#28239 |
Premium
|
O kojem vi govorite? O ovom od 550kn ili o 100kn? Ja ću se razljutit i uzet onaj od 550kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28241 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
pričam o ovom lidlovom (možda, ako autor stavi sliku normalne veličine) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28242 |
Premium
|
syss, pa daj se malo vrati na moj oglas gore.. stavio sam odmah fotku normalne veličine.. ne zezaj me ![]() Dovoljno su me danas razhebali ovi na sudu (nisam mogao podignuti uvjerenje o nekažnjavanju a trebalo mi je za natječaj koji traje do danas) a i oni kreteni na HZZ-u.. Jbt, koja država.. Odmah sam morao pojest nešto slatko, bacio sam se na one kekse iz lidla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28243 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28246 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Malo pojašnjenja o sokovnicima, Buying Your First Juicer. Koji je sokovnik najbolji za Vas? U vezi blendera dosta ljudi koriste Vitamix blendere samo su skupi. Jedimo zdravo emitirano 20.11.2012. i Boutenko preporuča Vitamix. @ Vrtlarica i Vitamix @ Večera za 5 koriste svakakve Uglavnom pošto imam stari blender gledam neki juicer i zapeo mi je za oko Gorenje JC4800VMX neka kopija Hurom Slow Juicer-a, ali dosta je to love pa najvjerojatnije ću uzeti neki kao u filmu Fat, Sick & Nearly Dead. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28247 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer sam ostala bez dva zuba ![]() ![]()
![]() |
#28249 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa sam ti rekel da je zhladilo i da treba nekaj konkretnoga pojesti. Evo npr, u subotu bude zahladilo pa sam pribavio sve potrebne sastojke za jednu ɸ 90 cm kotlovinu. Skoro dvije kile šnicli od lopatice i dva paketa roštiljki. Još bum nutra pricufuknul 4dm2 kože od carskog da dobijem onu finu ljepljivost na žlici... ![]() Trebala je sudjelovati i gajba Nikšićkog ali je fuckin' trgovac malo naručil pa je razgrabljeno.
![]() |
#28250 |
Premium
|
Može neki provjereno dobri link (hr, engl) o pripremama/kombinacijama namirnica (za blender)? Inače volim eksperimentirat ali za početak da ipak vidim što ide/ne ide sa čim.. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#28251 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() Ako misliš na kombinaciju povrća i voća imaš na youtube filmića - Raw food ili green smoothies ili samo smoothies. Ja sam si ovdje našla ideja http://www.alternativa-za-vas.com/in.../zdrav-dorucak Samo moj savjet ti je da si radiš onoliko koliko ti treba za doručak, jer stajanjem se promijeni okus. Meni je super špinat ili salata+banana+mango+jagoda+malo vode i malo mlijeka. Danas za gablec zdjela zelene salate s nekim jogurt preljevom i riža s crvenim grahom, kuruzom u ljutom umaku (malo mi se oteo papar i ljuti umak kontroli ![]()
![]() |
![]() |
#28252 |
Premium
|
Hehe, tek sad vidim da sam već bookmarkirao taj link na alternativa za vas.. Da, zadnje dane gledam masu filmića na YT o svemu tome, ali baš sam htio sve "napisano".. počet ću čitat taj link.. E da, pa ček, ti blendaš špinat? (svježi).. Hmm, super, ionako je taman sve spremno u vrtu za berbu, od salate, rikule (riga ili kako već), špinat.. itd... Znači, kao mogu kombinirat recimo špinat, jabuku, naranču i bananu da sve to poveže? Fora.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28253 |
Registered User
|
Banana ti je super, jer ona daj tu kremastu strukturu i fino poveže sve. Ja sam probala s naranđom i nije mi to baš nešto jer je ona onak vlaknasta, ali nije loše ako ti taj dio ne smeta. I da zaboravila sam ti reć da to ima relativno jak miris, pa ako ti to smeta pij na slamku (tak ja radim sa salatom jedino) i na prvu je to relativno fujkast okus pa nemoj odmah odustat ![]()
![]() |
#28254 |
Premium
|
U vezi mirisa misliš na špinat? Ma znaš što, pošto znam da je zdravo itekako ću se prisilit/naviknut ![]() Pogledao sinoć "Fat, Sick & Nearly Dead" - odličan je i nevjerojatan ![]() A onda pročitam na portalima kao da Coca-Cola ne prepruča mlađima do 12 godina piti to sranje (ili tako neš).. hehe, kako nas truju već godinama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28255 |
Registered User
|
Ne špinat i blitva su po mirisu OK, ništa posebno, nego zelena salata, pa nisam mogla vjerovat da je ona tak smrdljiva kad je zmiksana ![]()
![]() |
#28256 |
Premium
|
Pa evo ni ja nebi nikad reko da je bljuv, svašta ![]() ![]() enivej thx, bacit ću ovdje fotku prvog blendanja, ali tek za par dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28257 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#28258 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() E i ne zaboravi grašak i mahune. :Buljo: ![]()
![]() |
![]() |
#28259 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jučer s frendom skočio do pizze DG. Ja neznam, ali s obzirom da sam dao 45 kn za njihovu najjaču pizu mogu reć da sam turbo razočaran, i da mi je zasada dosta testiranja pizzamajstora po gradu. - pršut koma, sos im je bljak, to sve skupa nema smisla, a mješana je čisti prosijek Dok ja neotvorim pizzeriju... ![]()
![]() |
#28260 |
Guest
|
LOL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|