|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Radeon 9550XT OC!
evo zamjenio sam moju dragu FX5700 za 9550XT... i naravno odmah sam krenio OC-at izvrtio sa 3dmark 03 na normalnim frekvama(400/250) i dobio 3300 ![]() nakon toga ide 488/318 i rez odmah skoči na 4030 ![]() ![]() cilj mi je barem 500 za GPU i 325 za memu... da i grafa je puuuno toplija od bivše FX5700, a ja mislio da se ati ne grije... ako netko ima ovu grafu nek napiše dokle ju je clockao da usporedimo ![]() evo slike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
zar stvarno nittko nema ovu grafu??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Naravno da ima. Moja ide do nekih 430/600 sa Samsungovom 3.3 ns memorijom. Sad tražim neki BIOS za nju ili voltmod.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
moja ima etrontech 3.3 memu ide do 620 ![]() evo ovdje imaš sve moguče biose voltmod ne preporučam nego izmjeni u biosu napon gpu-a EDIT: zaboravio sam link http://www.techpowerup.com/bios/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma skinuo sam s tog linka jedno 10-ak BIOS-a i sa svakim je slika u kurcu il se uopće komp ne pali. Ček, ček... Kak mogu promijenit napon GPU-a??? Editiro sam BIOS pomoću RadEdita i toga nema tamo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|