|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Skype šteka
AMD 64 x2 4000+ 2.00GHz 3gb ram Na xp je radio ok, na sedmici(x86) šteka poziv sa jednim kontaktom. Sa istim kontaktom na laptopu ne šteka, radi ok. Zašto šteka? Meni ništa ne pada na pamet.
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
driver graficke ti ne odraduje kako treba ili flash. to je mene znalo redovito zezati kada skype krene zezati........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a zbog sira....... ![]() sta ja znam, skuzio sam da mu na kompu ne radi, na lapu radi. tj, da su dva kompa u pitanju, jedan radi, drugi ne.......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da, ni meni nije to jasno. Bio sam uvjeren da je d oveze između kontakta, ali kad smo probali sa laptopom, a tamo sve ok, bio sam u čudu. Probat ću reinstalirat windowse, tako i tako nešto zezaju (prestao mi raditi onaj weather gadget) pa javim.
![]() |
#6 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Probaj ovo za gadget. A za Skype, probaj stariju verziju, osobno meni najdraža 4.2.0.187. http://suv.lmgmedia.com/download_skype/8287/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Za gadgete sam već gledao i sve pokušavao, ali jednostavno ne radi. Radi, ali ne kako treba. Sve je bijelo. Prvo reinstalirat winse pa vidjet dalje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|