|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Promjena hdd-a na 2 razlicita pc-a
..no, ipak ću pitati: Je li moguće na dva računala (različite matične i procesori, čak je na jednom Win7 a na drugom WinXP) "međusobno2 izmjeniti sve hardove a da nakon toga šljaka? Znam da se radi o OS-ima koji su na jednoj od paricija svakog pojedinog harda ali me ipak zanima, iako vjerujem da treba sve skopirati i preinstalirati... (jer se se hardovi "sele" s jene matične i procesora na drugi). Pitam- bolje no da skitam...Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Hardove mozes preseliti ako imas utore za njih na matičnim pločama na kojima ih zelis.. znaci ili IDE ili SATA(1,2,3)... Nema nikakvog kopiranja osim dokumenata i gluposti, sa svime drugim sto treba napravit instalacija ces napravit s**nje i glupost a sansa da ce radit kak spada su jako male.. znaci svi programi i OS = nova friška instalacija ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pomogao sam ti oko promjene naslova. Upoznaj se usput sa Pravilima foruma kao i postanja u ovom podforumu. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659 http://forum.pcekspert.com/faq.php
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Hvala... to sam i mislio... ni'š od seljidbe... hvala još jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Krivo. Acronis true image sa onim svojim šta reklamira da može preselit OS sa jednog hardwera na drugi radi posve normalno. Barem za prvu ruku, u slučaju da mu se ne sviđa / ili nešto ne radi uvijek može reinstalirat. Osobno sam preselio OS iz laptopa u virtualku. Jedina stvar koja mora ostat ista mislim da je arhitektura znači ako je sustav instaliran na x86 onda mora i biti vraćen na x86. Šta se tiče razlike u hardweru tipa intel/amd različite ploče itd., to prožvače bez problema kak bi inače uspio preselit u virtualku ? Naravno jednostavnije je reinstalirat i sa starih diskova kopirat podatke ali opet ak se nema trenutno vremena za to .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bilo bi lakše kad bi imao isti OS na oba kompa. U tom slučaju na jednom uđeš u Safe Mode (F8), makneš sve drivere i onda ga prebaciš u drugi komp te instaliraš nove drivere (sam će ih pitati pri prvom uključenju). Nedavno sam tako selio sa s.AM2 na s.FM2. Promijenio sam mbo, cpu, ram i dvd i sve šljaka. Jedino je XP zahtjevao novu autorizaciju što se obavi internetom.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam za sedmicu, na već trećem računalu, morao samo grafu ponovno instalirati (drivere), a za ostalo sam instalirao jer sam htio. Na xp-u sam morao prvo maknuti postojeće drivere svega i svačega, ali kasnije je opet radilo kako treba. Ako samo seliš diskove, to će jako brzo proći za sedmicu, a malo sporije za xp. Pripazi samo da ti je sata mod podešen isto na primatelju kao i na donoru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|