|
![]() |
#31561 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Prošle godine sam propustio zlatnu priliku da tom Vakuli opalim jednu zidarsku. Bio je u redu predamnom u Mercatoru. Spasilo ga je što je bio s djetetom tamo. Smeće lažljivo koji plaću dobiva od moje RTV pretplate a syebo me milijardu puta dosad već. Vrijeme sutra će biti promjenljivo s mjestimičnom naoblakom i povremenim sunčanim razdobljima, uz mogućnost mjestimične kratkotrajne do umjerene kiše, uz jutarnju maglu u nižim predjelima, snijega u višim, vjetar slab do umjeren sjeverozapadni ili istočni. U poslijepodnevnim satima itd itd.....ž PA TI ZNAJ! SMEĆE DŽABALEBAROŠKO! /rant Ima li itko namjeru kupovati onaj alat iz Lidla?
![]() |
#31562 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@Sile - idem ja baš uzet to ![]() Ma ti meterolozi su ka i Vidoviti Milan, samo manje zabavni. Jučer rekli 15 stupnjeva, jako jugo i kiša cijeli dan - jedino što su pogodili je da će biti kiša (a to je isto polovično jer je kiša bila samo prvu polovicu dana), jugo su fulali naravno jer puše bura i to lagana i temperatura je adekvatno niža ![]()
![]() |
#31565 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
A vezano za alat, ja to nikada nebi kupio. Naime, mišljenja sam da ti za bicikl trebaju set imbusa(cca 50kn), alat za BB(100kn) i alat za kazetu (50kn). Svaki lanac valjda ima powerlink, a za ostale stvari tipa pedale mi nije potreban jer ih skidam 1 godišnje (ako), a i one idu dole na imbus. I još u ovom alatu nedobiš ključ za BB. Za sve ostalo tu je Mastercard, joj ovaj Zmija ![]()
![]() |
![]() |
#31567 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Taj mali alat imam jedno 2god i odlican mi je, edino na njemu fali torx. Imam isto tako i onu kutiju alata i dobro mi je dosla par puta. Jedino kaj joj fali je BB kljuc za ove nove osovine. EDIT: Kak bi bilo dobro imat ovak nekaj na Dotki/Maximiru Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 02.04.2013. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31568 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eto malo slikica iz svabije ![]() kutija s ruckom: http://oi46.tinypic.com/154fy9x.jpg pojacanje iznutra da drzi sve kako treba: http://oi45.tinypic.com/2z7jsar.jpg i jedna vinogradarska ![]() http://oi45.tinypic.com/2zgrmt3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#31569 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja ću uzet, aBd, onaj vel'ki alat iz Lidla.
![]() |
#31570 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() 2nd max, curi kupovao torbicu i ostao ugodno iznenadjen alatom koji je dosao s njom, mislim da mi drugi nece trebati jedno vrijeme. Fali torx ali to djubre ionako treba zamjeniti jer je sansa da se izlize proporcionalna zelji da se rotor skine u sto krace vrijeme. Staza je vrh! Zadnje izmijenjeno od: hash. 03.04.2013. u 00:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31571 |
sto da napisem ?!
|
jedino u privatnoj šumi ![]() zgrožen sam koliko se ekipa (trakavica oko grme) davi u govnima hrvatskih šuma takvu stazu bi održavali oni koji bi je i izgradili i najmanje vremena bi na njoj potrošili vozeći se. ![]() ovako lijepo u privatnoj šumi napraviti privatni park, naplaćivati jadnu cijenu za dnevne ulaznice i nek se ekipa šiša ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31573 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sam isto svoj bajk spakirao u kutiju, ako se to može nazvat kutijom prema ovom tvome. Slikati ću kad mi dođe pa da se možeš smijati. Imaš čak i neko brdašce u daljini, nije loše ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31574 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() EDIT: kako su im dohakali Londoneri (ovo se kod nas ne smije, mislim ne smije u privatnoj režiji).
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 03.04.2013. u 07:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31576 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@irvin - fina baustela ![]() ![]() @mate - ja sam otisao u trgovinu s bikeovima i zicao praznu kutiju... bilo je i vecih, u koje bi pitch komotno stao, ali ja sam se odlucio na kompaktnu verziju, puno lakse za nosit ![]() ![]() jedino mislim da sam uspio nekako nagurat i zraka u zadnju kocnicu, mozda sam buzir savio previse ili nesto, malo je meksa nego inace... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31577 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31578 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Baš sam htio reći... Nije da je baš tak, al nova martinovka je točno to, samo jebiga, puno je kraća... Al da, max, slobodno do grme odeš koji puta ako ti se ovo sviđa, ubiti grma je to u puno "manjem" odnosno kraćem izdanju.... Pa da i ti počneš vozit endura kak zaslužuje ![]()
![]() |
#31579 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ajmo.. savjeti... sjela rs reba, fali steerera... imam ga 2.5cm od 4cm koliko je lulica... produljivat steerer ili nac 35mm lulicu, ali onda sam opet kratak 1cm. KLIK na SLIKU
![]() |
#31580 |
Moderator
|
Vidio sam jučer kod Saše u Bajkmaniji da ima neku lulicu koja ima ultra kratku lulu što se toga tiče. Samo ne znam jel to za 31.8mm ili 25.4mm. Iako, bolje 10mm nego 15mm. Ja sam imao tak oko 10mm i nisam se osjećao baš presigurno, iako sam odvozio par puta Sljeme. Jel imaš mogućnost staviti zerostack headset (ako ga već nemaš) ?
![]() |
#31582 |
Premium
|
kao sto vidis na slici vec je lulica stisnula onu metalnu podlogu za kuglicni lezaj, poklopca nema, tako da more zero than this nebude ![]() ugl, da je vilja 20+cm ne bi bilo problema, izvuko bi nekako, al ovako bas nikako... a da sam prije znao neke stvari nesto drugo od vilje bi kupio, a to je sad nazalost prodano... naso sam ja syntace flat force ali 120€ me odma nagnalo da kliknem X gore desno ![]()
![]() |
#31583 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Produži steerer. Ili nabavi neš ovakvo http://renthalcycling.com/duo_stem_50mm/ Ako nekog zanima - Klinika nudi "generalku" za 80kn http://www.ponudadana.hr/Bicikli-vel...eader_catsub_V
![]() |
#31584 |
Premium
|
ma sve to 0 bodova, nisam ja neki jaki vozac da bi mi se to isplatilo.... ako se vrti oko 100-150kn moze, ostalo zahebi... bit ce da ce cika Ivica imat posla malo, sam se treba dovuc do njega s drugog kraja grada ![]()
![]() |
#31585 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ove sve lule koje imaju razdvojen stražnji dio na bilo koji način možeš komotno otpisati s liste (i sunline AM i ova renthal). Imao sam sličan problem, samo mi je još manje virila lula van i na šarafljenje ovog gore šarafa možeš zaboraviti, a uvijek će te kočiti mentalno. Produlji stirer, teže ćeš prodati kasnije ako budeš ikada, ali je to sigurno rješenje.
![]() |
#31586 |
Premium
|
oke.. hvala na prijedlozima ![]() reba je vrh za mene, iskreno ni ne treba mi, ja sam trazio toru ili recona ali ovo uletilo.. a ako budem prodavao onda cu vjerojatno imat posao i nece mi bas parsto kuna manje znacit neku xtra razliku, ako uopce budem prelazio sa rebe na nesto bolje, osim na noviju rebu ![]() tnx jos jednom, ova agonija je onda gotova ![]() osim ako netko hoce mjenjat samnom za cijeli CSU ![]()
![]() |
#31587 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() A i do Grme mi dosta treba i nije mi bas usput al cu morat doc jednom da vidim kaj ima tam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31588 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A je ti daleko ccccc Rebbit, aj čiki Ici, meni je produžio za cm i jako doro djeluje. Prije toga sam dosta dugo vozio sa stravično kratkim steererom i stvarno nije ugodno kad konstantno očekuješ da če ti volan i lulica ostati u rukama, a ostatak ode u tripizdine |
![]() |
![]() |
![]() |
#31589 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Naspram dotke mi treba 2km duze ![]() Ja sam isto mislio piknut vilju sa kracim stirerom i produzit ga za 2cm al nakon pricanja sa Icom sam odustao od toga jer mi se neda kemijat sa takvim stvarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|