|
![]() |
#11642 |
Guest
|
Lik je odličan glumac. Problem je kaj filmovi u kojima glumi budu dobri (ali ne vrhunski). Blood Diamond poglavito kao odličan primjer. |
![]() |
![]() |
#11643 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Totalni disagree... Django mu je 3 puta lošiji od npr. catch me if u can, aviatora, shutter island, bande new yorka, žal.. ima jebenih gluma on... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11645 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() Isto tako sam gledao The Recruit Film je predobar! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11646 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Bin Jip (3-Iron) Jedan filmić o otuđenosti iz Koreje s malo riječi. Preporuka i mogao bi se češće svidjeti ženskom dijelu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11647 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Crazy Stupid Love - baš dobar film, al daleko najbolja scena: http://www.youtube.com/watch?v=-fykQD7M1EU Umrla sam. ![]()
![]() |
#11649 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
poceo gledati djanga , zabavno stivo, ona scena sa vrecama je dobra, dicaprio mi je supac bas vidis da uziva dok govori boy ili the n word al cak mi je jos bolji samuel l , jos bio neki malo cvrsci rilis blurejic od par desetina gigera,, ok za provarit sunkicu i jaja... skoro dosao do kraja a onda stigao frend i ofrljili top gun bluray 1080p u 3D... predobro .. tomica dok igra odbojku, ma valjda su spustili mrezu za metar , ono scene u filmu za koje mozes rec da je najgor ili najbolja ikad...lol ono kaj me iznenadilo s tehnicke strane je kak je to nekakva remasterirana verzija ocito slika je dosta zrnatija nego kod novih blurejova ali je dojam dubine i prostora u 3d puno bolji u usporedbi s hobitom u 3d kaj imam momentalno, ovo je bomba, f-14 mi leti po sobi i mig 28 naravno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 01.04.2013. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11652 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Moze preporuka kakve novije ( 2012/2013 ) romanticne komedije? I nekog dobrog, novog romanticnog filma, hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11656 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pogledao jučer Djanog Unchained. Dobar film i dobra zabava. Na jetru mi ide uzdizanje Tarantina na način sve što on napravi je umjetnost i oko toga nema rasprave, no film je u svakom slučaju dobar i zabavan. Par zamjerki - film je jednostavno predug i razvučen na nekim dijelovima, kao što ima i par nepotrebnih dijelova priče. Također i rap u sondtracku je bzvz. Ako ćemo stritkno o Spaghetti Westernima, Leone je tu nenadmašan ![]() Waltz izvrstan, svi hvale Di Capria za ulogu, i ne mogu reći da ju nije dobro odigrao, ali mi nekako ne paše on za tu ulogu, nije mi sjeo uz svu dobru glumu. S.L. Jackson izvrstan, pravi čiča Toma što se izgleda tiče ![]() Ima svakako tehničkih detalja koji su u montaži dovedeni do savršenstva, poput Djanogovog jahanja u onom plavom odijelu gdje jaše u ritmu soundtracka. Ona KKK scena je definitivno epic ![]() Pogledao napokon i Djevojku s tetovažom zmaja. Švedski orginal sam gledao prije par mjeseci i u svakom pogledu je bolji, ovaj bondovski mi je čak i dosadan na momente ![]()
![]() |
#11657 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad je holivudski remake europskog filma bio bolji od originala? Zbog toga nisam ni gledao američku verziju tog filma nego sam odabrao da mi u umu ostanu slike iz originala.
![]() |
#11658 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, šteta što sam si pokvario ![]() Eh, da - Silver Lining Playbook mi je bio odličan, glumci svi odreda izvrsni. Argo - WTF, na koju foru je to bilo za Oscara stvarno ne znam, klasična američka propaganda ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 02.04.2013. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11659 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11660 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11661 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Potpisujem. Malo mi je corny kraj. Možda su trebali napraviti verziju i sa tragičnim krajem. Pogledao i Aviator [2004]. Ocjena 8/10. Gluma DiCapria je tako dobra sam poželio da mogu ući kroz ekran i dobro ga našamarati zbog svog onog ponavljanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11662 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
The Rum Diary, neki dan sam pogledo i nije lose ali me podsjetilo na ovo kaj je legendarno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11664 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11665 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
veća očekivanja sam imao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11666 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson http://www.imdb.com/title/tt0479468/reference |
|
![]() |
![]() |
#11667 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
The Sessions - odličan film, na trenutke dosadnjikav, no definitivno vrijeme proletjelo u času. Iznimno zabavan, bez obzira na tematiku, odličan smisao za humor, lijepo presječen karakter glavnog glumca... obavezno pogledati. A i Helen Hunt u svojim godinama izgleda, hm, jako dobro ![]()
![]() |
#11669 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Departed, The Beach, Inception.... Lik je u rangu Deepa sa ulogama, bira ih i u svakoj briljira. Bar je on jedan od glumaca koji je glumio sve i svasta i birao uloge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11670 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
bojim se da si se u tom slučaju stalno morao opremat ove zime... ![]() pogledaj celeste and jesse forever (makar naslov djeluje ko pr0n). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|