|
![]() |
#2041 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Re: Android aplikacije
Zašto meni Tapatalk nekada ucita normalno slike na forumima tipa forum.hr,pcekspert,motori.hr , a nekada slike budu zamucene ...nema nekog pravila kad će se dogoditi,jel kome šta slično bilo ? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Također. Nebi rekao da budu zamućene nego malene rezolucije, što naravno nama djeluje zamućeno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Go Catch Odlična app za naručivanje taksija! Inače po noći čekam taksi po 15 minuta, s ovim aplikacijom brate mili došao mi je frajer u 5 minuta. Jel zna netko kaj o ovim taksistima koji se javljaju na ovoj aplikaciji? Jel su skuplji ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2046 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jedno pitanje za roditelje male djece koji su usto i vlasnici android tableta/smartphonea: Treba mi youtube aplikacija koja ima "kids lock", tj. da se video vrti, ali da aplikacija ne reagira na tapkanje po touchscreenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#2049 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Preporuka za neki music app koji ima crossfade (ako sam dobro napisao), kao sto ima desktop winamp, znaci da se makne pauza izmedu pjesama. Koristim android stock app i on mi je ok ali nema tu opciju.
![]() |
![]() |
#2052 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Može preporuka nekog appa da mogu slušati pjesme na youtube i minimizirati ,službeni youtube app nema tu opciju,next vid app je alternativa,ali sučelje ubija kao i notification sa strane koji zauzme pola ekrana,a ne može se maknuti ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Premium
|
Mah, nakon što sam toliko ishvalio AirDroid, zadnje vrijeme mi šteka. Kad zakačim više fotki da prebacim, nekad neće a nekad prebaci maleni zip file a u njemu ništa.. Molim preporuku drugog nekog, što jednostavnijeg, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
SambaFilesharing ako si rootovao.. Mnogo jednostavnije od airdroida i stabilnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Prije sam tražio samba server za android pa nisam mogao nać :/ Fala ![]() Do sad sam obično mountao samba share od windowsa sa "mount -o username=Mac,password=žnj -t cifs //192.168.1.67/shared /data/local/desktop_share" i onda preko file explorera, terminala ili SSH prebacio šta mi je trebalo, ali ovo se čini jednostavnije rješenje ![]() ES file explorer ima u sebi FTP server. Možda radi bez roota, ali nisam siguran jer mi je rootan uređaj od početka. 3CX Remote Android Desktop je (imo lošija) alternativa za AirDroid, ako baš voliš neko desktop sučelje.
![]() |
#2057 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Guest
|
nisu mi tocno jasne mogucnosti titanium backupa, dosad sam ga koristio samo za uninstall bloatwarea. s njim(razmisljam kupiti pro verziju) se mogu backupirati cijele aplikacije? na sd karticu? i onda recimo nakon stavljanja drugog roma, vratim aplikaciju sa svim podesenjima? da li je taj nacin instaliranja aplikacije "nezdrav", moze li doci do nekakvih nezeljenih simptoma da se aplikacija ne slaze sa novim romom i sl? cime mi jos moze pomoci pri stavljanju drugog roma? |
![]() |
![]() |
#2060 |
Premium
|
Radi to jako dobro. Meni je među ostalim appovima sačuvao i swiftkey sa svim "naučenim" postavkama i pretopstavkam i što već on sve uči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Guest
|
moze li backupirati cijele foldere na dropbox(sluzbena aplikacija to neda, samo po fileovima)? |
![]() |
![]() |
#2062 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#2063 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Mama mi je dobila LG L3, i sad me zanima kako da joj olaksam zivot s smartphoneom posto joj je prvi. Mozda neki launcher i power widget? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
49%winner
|
Stavi neki launcher, sakrij joj sve ikone aplikacija koje joj ne trebaju i obrisi sve s homescreena - iz iskustva, jel ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2066 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo Tasker na akciji na Play Storeu, pa ako kome treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Znam da je pitanje previse glupo, ali me je ovo vec pocelo iritirati.Kada preko sambe, airdroida, usba prebacim muziku na sdcard, ona se ne pojavljuje istog momenta u music playerima.Koristim poweramp i postoji opcija rescan ali ni to ne pomaze,na stock music playeru se isto desava.Kada udjem u folder preko es file browsera vidim pesmu, ali ne shvatam zasto je moji muzicki plejeri ne vide ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja isto muku mučim s mjuzom na S3. Defaultni player nije loš, ali kad trebam prekinuti postojeći album i započeti drugi, trebam napraviti milijun tapova da bi do toga došao. Na S2 je bilo puno jednostavnije.
![]() |
|
|