|
![]() |
#5671 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
@Magarac - da, sve zive firmice i nezive čak, su rega u DA ! ![]() @IcyTexx - što će ti ručna?
![]() |
#5672 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5673 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#5676 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Navodno da DA ima najmanje cesta u HR pa je zato tam rega jeftinija. Od nedavno vise nema kupim novi auto na firmu koja je u KR i imam gore ZG rege jer tam zivim nego ide po adresi firme. Vjerojatno to ima nekakve veze. Firmama nije tesko otvorit neku, supu, podruznicu u DA i sve aute regat tam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5677 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema smajliča pa vidim ozbiljnost, pa me zanima, kako to možeš pitat kad padne snijeg? ![]() Postalo je već smiješno gledat ljude kako se voze kad padne snijeg, eto sa 50-60 bio najbrži na branimirovoj i prestizao sve redom, a nisam vozio divljački, samo normalno ![]() Kasnije sam si dao malo oduška na parkingu, najvjerojatnije zadnji put ove sezone. ![]()
![]() |
#5678 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da vučem guzicu. Nemaju svi RWD. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5680 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
@buljo, icytexxx - ma izazivam , gdje je dobar parking? ![]() sava s3 car na snjegu, i to odgovorno tvrdim( samo na snjegu ) :-) edit: da,stanje na cestama je ok,nisam to ocekivao iskreno.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 26.03.2013. u 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5681 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Da to je, ovisno o dimenziji. Ali vise si na bljuzgi/kisi, a tu je osrednja, bar ova poboljsana S3+. Ujutro rano sam isao u ZG i zadovoljan sam stanjem na cestama. Najgore mi je bilo izaci iz sela. Tu se svi gegaju prepresporo do zeljeznicke stanice. Poslije kraljevac tak-tak, ali ide.
![]() |
#5682 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Iza toga S3 tjedan dana, isti uvjeti, dosta lošija pogotovo na kiši... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5683 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#5684 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Ja imam Pirelli Winter Carving EDGE i to su najbolje zimske gume koje sam imao u životu. S3+ imao prošle godine, naspram ovih smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Evo noćas sam malo isprobavao nove S3 na bratovom autu...odlična guma na snijegu,bome ni na mokrome nije loša.U par navrata sam ih isprobavao na kiši na cesti koju znam,NIKADA nije proklizila...tak da te priče uopće ne pušim,za normalnu vožnju sasvim ock guma, 14 colke ![]()
![]() |
#5686 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam svoje S3+ potrosio za manje od 5 mjeseci (cca 20000 km). Prednje su vec stigle do onog "granicnika" a zadnje su skoro ko nove. Moram ih sad swapovati. Ne sjecam se kad su mi se gume tako brzo potrosile. Imao sam ranije S3 (bez +) i duze su trajale nego ove sad. Auto je isti, trap je uredan, sila kocenja isto u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5687 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Odlična guma, ali stvarno nisan gleda koja je, auto od renta bilo. Pirelli za lito ![]() ![]() Dobro to je manja dimenzija, ja san bio na 15/195, a ok je to stoji, ali ima san par naglih akcija na A1 i mogu reć da je Continetal bez drame odradio, a to ne mogu reć za S3. Doduše u normalnoj vožnji je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5688 | |||
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5689 |
Guest
|
Goodyear "osmica", preporod nakon S3, pogotovo led/mokro na zavojima...ma i na ravnome ![]() Ako se ikako može, ne štediti na "zimkuljama" ![]() |
![]() |
![]() |
#5692 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
koja bi onda bila najbolja,prvenstveno na snijegu.
![]() |
#5694 |
Premium
|
S3 na mokrom nije baš nešto, dapače. Za normalnu vožnju relativno OK, ali baš da neće proklizat'.. To će svaka guma.
![]() |
#5695 |
Yugokiller
|
Pa nebi se baš kladio. U nedjelju sam išao za Međimurje i svi oni usponi i zavoji na -2 mokra cesta i čađara pod haubom, čak i uz provociranje ESP se nije palio. UG8 je u pitanju. Prije sam imao S3 i razlika je drastična, i da naravno tu gledam i dok je S3 bio nov. Naravno ne kažem da se tako inače vozim, ali ima veliko dozu sigurnosti na mokrom, kočenje i bočno držanje za razliku od Save.
![]() |
#5696 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Da. Na mokrom je posebno očito, S3 je ipak jako orijentiran na snijeg.
![]() |
![]() |
#5697 |
Yugokiller
|
Jedino ako misliš "namatat" volan bespotrebno, onda bi se možda palio. Naravno da tu ne brojim startanje, nego čisto vožnju i gas u brijeg i zavoj. Ljetne potenza bi i na par stupnjeva i mokroj cesti klizale, jer jednostavno nisu za te temperature. Opet druga strana medalje je da će nekome i "loša" guma na 1.4 "mlincu" s 100tinjak ks u 1200kg kompaktu biti ok, ipak 1500kg(s težim nosom) i 320Nm je druga priča.
![]() |
#5698 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ako ovaj snijeg prestane padat ikad, mislim da ću u sloveniju po 4 continentalke, premium contact 5. Vidim da imaju odlične ocjene. Mada me još vuku i uniroyal rain expert.
![]() |
#5699 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja imam starije Premium cont. na Swifu, ne znam sad vise tocno koje i imam ih vec sto godina i na kisi su super, ko da nije ni pala i jos cu bar ovu sezonu odovozit na njima ak ne prodam auto u meduvremenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5700 |
Into my head it goes
|
![]() |
|
|