|
![]() |
#5642 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Imao sam i vozio svašta ali mi nijedan auto nije bio lijep i upravljiv za vozit kao jedan R5 GTL 1300 berba 1978...a 90-ih sam sa njim znao radit i po 4 soma mjesečno. Naravno, šalim se na račun Krampusa ali je meni osobno stari R5 ostao u boljem sjećanju, pogotovo kad se sjetim ponašanja po snjegu i kam je sve takav auto mogel proć....
![]() |
![]() |
#5643 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Trebao bi preporuku ljetnih guma za mog megana, 2008. Ne trebam ništa spešl, koje gume bi bile best buy? 205/55/16. Ako može sa ekupi ponude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5644 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5645 |
Agent 0
|
Ok, hvala, ali koje, sport ili premium? Ne kuzim se u gume, sada malo citam da hvale nove mišelinke Primacy3, 766 kn komad na ekupi. Ma opet i put do slovenije, gorivo, ne znam koliko mi se to isplati. A i nemam volje se vozikati ako ne moram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5646 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
U Sloveniji su te gume oko 250€ nakon povrata poreza, mislim da ti se isplati. Samo moraš s nekim.
![]() |
![]() |
#5647 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ako je to ta cijena to je badava. Vozio tri tdi-a i svaki put je samo veliki servis bio 3000 kuna, dakle samo distirbucija. Ne znam da li ta akcija uključuje i mikroremen i natezač mikroremena. Passata prodao neki dan - bilo je dosta jedrenja. Zamjenio ga još jedan gti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Iz Kutine se možda i ne isplati toliko ići u Sloveniju, ali meni od doma do granice ima 40km, tako da mi se na kraju definitivno vrati potrošeno gorivo. Ušteda od 400kn samo tako ![]() Btw, u SLO bi te PC5 ispale ravno 2000kn nakon povrata, ovisno o tečaju koju kunu gore-dolje. Nek je gorivo 200-300 i uštedio si 100€. Mislim da se isplati. Jedina caka je kaj trebaš još dvije osobe sa sobom jer ti prelazi 2000kn prije povrata.
![]() |
![]() |
#5649 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Sto je mikroremen? Mislis na onaj vidljivi tracni (kanalni) remen? Ak na to mislis, nije u cijeni.
![]() |
![]() |
#5650 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5651 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5652 | |
Premium
|
Citiraj:
Na to mislim. Šteta ga je ne promijeniti jer za izmjenu trebaš skinuti cijeli prednji kraj: maska/branik/farovi/hladnjak klime/hladnjak motora i tek onda vidiš remen. Sam remen nije skup ali je problematičan natezač tog remena (cca 700 kuna) sa amortizerom koji hoće otpustiti ili puknuti a pogoni alternator/vodenu pumpu/kompresor klime i ventilator preko visca. Onda je dobro zamjeniti i remenicu alternatora (isto oko 700 kuna INA). Ovak je to izgledalo kad sam mijenjao samo vodenu pumpu: http://www.pohrani.com/f/1O/RU/4PDxDkrc/imag0540.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
|
Jebemti remen, pa to imas 2 dana posla. Ne kuzim foru tih motora da sve sabiju u tu haubu di nemos kihnut kolko je sve zbijeno. Ja na svom passatu iz 96 promjenim klip u radu ![]()
![]() |
#5654 |
Premium
|
Citiraj:
http://i142.photobucket.com/albums/r...b05_1024-1.jpg Da li se razumijemo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juan. 24.03.2013. u 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 | |
Premium
|
Citiraj:
B5 i B5.5 su ipak paralela sa audijem A6. Udoban/prostran/štedljiv ali malo kompleksniji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam da to nije jeftino, ali kad zagrizeš u stare aute više te novi uopće ne privlače. http://www.pohrani.com/f/K/Rw/2163DRhx/imag0174.jpg http://www.pohrani.com/f/1D/40/4Awe2WgV/imag0247.jpg http://www.pohrani.com/f/30/Hr/4sc6L9Dw/imag0783.jpg http://www.pohrani.com/f/18/np/2v9qeSBP/imag0885.jpg Zadnje izmijenjeno od: Juan. 24.03.2013. u 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5658 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5659 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5660 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Neki dan sam vidio zelenu dvojku spuštenu sa crnim ofarbanim čeličaninima od Caddya ( čak i proširen )
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5661 | |
Premium
|
Citiraj:
Zenica imala takvoga 1.1 prije, sad vozi clia dci i jos uvijek slusam kak je petica bila bolja ![]() Onaj čak i nije trošio tako puno, jedino je mašina puno prošla, bio pred generalku pa smo ga se riješili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5662 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ugl., ja sam uvijek za starije aute jer je osjećaj direktniji, i nekako mi je veći gušt voziti te stare vozilice. Nemam ništa protiv novih aute i svega što sa njima dolazi... pogotovo ovii mali turbo motori, u biti jedva čekam da budu pristupačniji, taman cu ohladiti od kečeva... Javi se za pivkana, pa ti pokažem mk1 tdi ![]() @Juan - apsolutno te razumijem!
![]() |
![]() |
#5664 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Danas sam oborio rekord, 2 sata i 40 minuta od posla do doma. Mislim da ovu zimu nije bilo gore ceste nego danas, skliskije. Stare bembure i Mercedesi na mukama po Zagroju zajdno sa sleperima koji zapinju na svakom pa i najmanjem brezuljku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5665 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Kaj je tu čudno? Općenito se ljudi voze po snijegu kao da ga prvi put vide, a sad još ima masa bisera sa ljetnim gumama koji moraju pokazati svoje felgice.
![]() |
#5666 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Danas, penjanje sa Selske na Savski most, kaos zivi ![]() Utabani snijeg koji je presao u led od silnog slajdranja, auti sa zadnjim pogonom su na svaki dodir gasa plesali ![]()
![]() |
#5667 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
nije niti u sisku bolja situacija, na cesti cca 1-2cm utabanog snijega, ispod led. no iskreno, zimska sava s3 i nekakva lakoca akcenta, bez frke se drzim pravila od 50km/h ![]() nikakvog problema. no, izvuci se iz grada malo prije 4 je danas bas bio problem, jer ljudi generalno ne znaju voziti. EOD, ne znaju i to je to! ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5668 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#5669 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam sa jos jednim sretnikom guro Mercedesa uz jako veliku uzbrdicu sa 3 serpentine i crko sam. Onda je taj sretnik sjeo u svoj x3 i krenuo po plinu i nakon pol km sletio s ceste. Onda sa ga jedva izvuko van sa spagom. Onda dolazim na glavnu cestu a tam SangYong pickup, slepa sleper uz breg a iza stoje jos dva slepera i cekaju pomoc. Uglavnom kaos neviden. Bilo je i puno vise snijega a i leda i to ogledalca koliko god hoces ali je se ne sjecam ovakvog kaosa ko danas. Btw jer neko skuzio Daruvar foru u zadnje vrijeme? Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.03.2013. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5670 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Koji mi je gušt danas bio vozit. Sad navečer, kad nema skoro nikog po gradu. Samo kaj sam prije par dana strgao ručnu u autu. To mi je pokvarilo sve planove. ![]() Ali u dva sata popodne kad sam išo na faks... Zvonimirova, Držićeva, Vukovarska nisu vidjele ralicu i bio je LED! Ne snijeg, ne utaban snijeg, nego gladak proziran LED! Jaoooo koliko ljudi ne zna vozit, trebalo bi im svima uzet vozačke. Al opet, nisam vidio gore (ne)očišćenih cesta dosad... Jučer kad je tek počelo padat sam išo iz Zagorja u ZG, dva Mercedesa i jednu Bemburu sam prošo koji su se zaglavili... Jedan je bio na ljetnim gumama na zadnjim kotačima. Stvarno trebaš biti genijalac da tako nešto napraviš i odeš na put kad pada... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 26.03.2013. u 04:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|